Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle for Azeroth Ana Konu


Darksun

Öne çıkan mesajlar

raid/m+ değişik olabilir ama 50 tane değişik parça gerektirecek birşey göremiyorum ben. Değişik speck ler için ayrı bis olması doğalda genelde aynı traitler üzerinden gidiliyor, resto bis i m+ da budur diye guide lar vs çıkar 8.1 de millet onun üzerinden gider mesela.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sp su an cok komik, mythic raid yapiyorum sp olarak, gearlandim bayagi ama dmgim artmiyor gearla, bloodlust aldigimda gcd sacmaligi yuzunden her sey bozuluyor, voidfomun dmg'a katkisi yok gibi, rotasyon bok zaten. Mobility fightlarda dpste sonuncu oluyoruz fix, bir de ustune %99 uptime'la 90+ performansla ilk 8 falan anca gorebilmek koyuyor adama.

Su an spnin is yaptigi tek yer bol moblu 10+ mythic pluslar. Dark void + dark ascensionla sacma sapan aoe cikiyor. Baska da bir numarasi yok zaten classin.

Bu Bufflar dm'i arttiracak bu arada ama temel sorunlari cozmekten com uzaklar, bir de uzerine pvpde op olacak spri, sonra nerfleyip itin gotune sokacaklar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Prot warrior da İgnore pain i GCD den çıkarmışlar. tabi güzel değişiklik ama rage sıkıntısı da var. rage sıkıntısı için "Booming Voice" almakta pek bir artı getirmediğini gördüm . gerçi İgnore pain GCD dan çıkınca devastator dönecegiz sanırım ama vengeance ile aynı sırada yer alması sıkıntı yaratıyor. vengeance ile ayırmaları lazım. LEgion da ayrı dizilimdeydiler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dispersion's damage reduction has been increased to 75% (up from 60%).


ben en son oyunu bıraktığımda %90'dı bu, 60 baya saçmalıkmış haberim yoktu.

resto şamana yine bir bok yok sanırım. bi unleash life talent değişikliği var, hangi akla hizmet yaptılar bilmiyorum. değişiklik yapmış gibi gözükmek için yapılmış gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

klasik pati ya haha
warlock la 1v1 yap tanka yada mistweaver a falan karşı patates eder. orda 5v1 alıyorum ama ikisi tank zaten falan diyor kinjo sdf. Üstüne soylendigi gibi pvp scale i var ilvl da primary stat üzerinden.

Olay benim maharetim degildi bu arada onun icin cekmedim videoyu yani. morale booster dummy+AC abuse u. üstüne 3 tane ID gear stackleyince aşırı egleniyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...