Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle for Azeroth Ana Konu


Darksun

Öne çıkan mesajlar

Miraul said:

amma abarttiniz abi ayda 80 tl yi


Calisanlara ya da zengin bebelerine pra degil de, 18 22 yas arasinda universitede okuyan cocuklar 2 hafta geciniyor o parayla.

Oyuna gecesini gunduzunu verecek vakti ya da issizligi olan da o kitle. O yuzden aylik uvret onemli.

Bir de yeni nesil turk oyuncular wow oynamiyor, guildlere dikkat ederseniz yas ortalamalari yuksek. BR, moba falan oynuyor genc nesil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kestim biraz önce pug'la, baya eğlenceliydi wipe'lar dahil.
bi şey atmadı tabi, bonustan da bi şey gelmedi PepeHands.
k1nJo said:

mythicler de group finder pugları ile yapılabilse güzel olacak aslında. mother mythic kesemedim id'den dolayı, genelde taloc sonrası dağılıyor grup. sonrasında da adam bulmak baya zor.


nasıl açılacaksa şu 100 guild mi kesicek nolacaksa kessinler de rahat rahat dibimizi dövdürsek bosslara.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

^
fyi

Couple quick clarifications based on feedback so far:
Only Azerite Armor that drops after Tides of Vengeance is released will scrap/disenchant into the new currency. Don't worry about hoarding the Azerite pieces you're earning now.
When the next Mythic+ season starts, and item levels increase, the item levels of Thaumaturge Vashreen's wares will increase accordingly.
We recognize that PvPers want more options and choice too. We're talking about that separately.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyuncuları dinlememeye devam etsinler işte. subs. sayısı WOD tan beter düşünce biz ne yaptık derler gene :) zaten BFA yı da kurtaran iki şey var. bir tanesi uldir raidi. diğeri de bu 6 aylık subs yapana verilen mount.

Edit: bu arada Brian Holinka wow a geri dönmüş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bütün classların bütün talentlerinin efektif olarak kullanılacağı bir sistem yapamadı adamlar 20 sene olacak neredeyse. Pakete göre karakter kasıyor insanlar, herkes aynı talent vs. Ulan herkes aynı talentse niye talent var zaten. Lvl 60 da kullanılan talent ağacı aslında lvl 100 içinmiş haberimiz yokmuş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

smyrnas said:

World first yarışların da artık Horde ve Alliance ı ayıracaklarmış. Baktılar doğru dürüst Alliance guildi kalmadı, ayıralım bunları Alliance ın ezikliği belli olmasın dediler :)


raciallar değişmeden önce horde racialları daha iyiydi, o yüzden ciddi raiding düşünenler horde’a geçti. sonuçta bu hardcore raiderlarla birlikte oynamak isteyenlerde horde tarafında başladı oyuna.

raciallar eski önemini yitirdi sayılır ama yine de bu durum düzelmez bu saatten sonra yukarda bahsettiğim sebepten dolayı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

bunun amacınına çok anlamış değilim, milletin BIS dediği 1 tane parça olacak önüne gelen zaten onu alacak. Bu çeşitlilik mi oluyor şimdi, :P bırak işte m+ lardan düşsün işte niye bu kadar zorladılar anlamadım.


henüz drop sayıları belli değil ama item ne kadar scrap istedikleri belli. bence kolay kolay onlara ulaşımı sağlamazlar güzel bir grind gate yapmışlardır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

zaten her slota 1 tane BIS alacaksınız :) , adamlar tutup trait nerflerse ağır küfür yerler yanlız haha. Muhtemelen millet 3 tane random alır gerisini BIS için saklar işte. Koskoca raid tierde m+ dan alabileceğiniz maksimum ilvl Azerite parçalar belli.


Farkli senaryolarda farkli traitler gerekiyor, ben cantada 20 tane itemla geziyorum o yuzdden. Bir tane bis yok yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...