Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle for Azeroth Ana Konu


Darksun

Öne çıkan mesajlar

yekeyeke said:

Order Hall'dan geliyor, 2 karakter var haftada ikisi toplam 20 30k çıkarıyor. 7 8 karakteri olan adam istifliyordur. Bir de farm yapıyosa, transmog + mine + herb, satıyodur da :D.


Ben oyunu açtım geçen hafta beleşle, 7k para varmış acc.ta :<. Ben taa Gul'dan zamanında bıraktıydım. Aradaki contenti oynadım; gear, quest derken bir haftada 60k'dan fazla gold geldi. Mac'aree questlerini daha bugün açtım, follower'larım 900 ilvl; 2 karakter var, günde 3-4k falan geliyor follower quest'lerinden.

Üşenmeyip iki karakteri de 950'ye çıkartabilirsem herhalde 10k falan gold gelir mission'lardan, o noktada da sırf follower'lar sub.ın parasını çıkartır diye ümit ediyorum :P

Bu arada primal sargarite'dan nasıl para yapılıyor? Primal obliterum falan beş para etmiyor, anlamadım. (Türking Nether)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

10+ 110 yapmak ne kadar zaman alacak, bir de order halldaki followerları 900 ilvla çıkarmak, full levellemek falan, BFA gelir onu yapana kadar ya :D bende 2 tane var, 950 değil sendeki durum, günde 3 4k geliyor. Ama destekliyorum transmog farmı ve diğer primaller, ghost iron farmı ile falan :).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

beta gelmiş bana. oley.

e-mail gelmemiş ama, clienttan seçiliyor, region olan yerde, play tuşunun üstünde.

siz de bakın bi.


Sen böyle diyince baktım da şu var bende;

https://i.hizliresim.com/vjMZ7p.png

Vat?

edit: ptr adı hep böyleymiş sanırım. Heyecan yaptım bi an görünce dfs
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır BETA ile PTR farklı şeyler. Kesin ve net olarak "BETA" yazması lazım.

Edit: daha detaylı olarak . Eğer account settings/Summary den bakıyorsan . orada mevcut wow hesaplarınız görünür buna PTR dahil! BETA görünmüyor.yada görünüyorsa da PTR yazıyor sanırım.
daha iyi anlamak için maillerinizi kontrol edin. Sonra BAttle.net Launcher dan "region/account" kısmına bakın BETA varsa vardır yoksa yoktur .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yekeyeke said:

https://hizliresim.com/QVbqNV

Böyle bende, indirdim ama çıkınca hikayeden bayar mıyım diye girmedim, ırklara baktım kapadım :D


Aynen abi işte böyle olması lazım :)

Valla ben sömürdüm ya resmen . Horde tarafında 118 yaptım bitane ama horde side inanılmaz sıkıcı ya. Zuldazar falan da sıkıcı. maghar orc kasamadım çünkü BUG var chain questler de birşeyler oluyor bitmiyor.

Sonra alliance tarafına geçtim açtım bir D.ıron dwarf. 115 level da onu yaptım zaten başlı başına Boralus falan harika şehir ve Alliance questleri horde tarafına göre bariz çok iyi. zaten Blizzard Allied raceleri horde çalışmış. item,mount ve bölgeleri falan alliance a çalışmış.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İndirmeyerek çok bir şey kaybetmiyon zaten :) neredeyse açık beta başlıyacak halen daha bir sürü bug var. adamlar maghar orc-uprgiht orc yaptılar bununla beraber bir sürü clipping dogurdular düzeltemiyorlar. horde başlangıç senaryoları zevkli baya. özellikle rokhan reisin muhabbetleri falan güldürüyor ama questler için aynı şeyi söyleyemeyecegim. BETA baya dolu ama giren sövüyor gibi bir durum var :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...