Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle for Azeroth Ana Konu


Darksun

Öne çıkan mesajlar

CE fazla getirdiğinde sıkıntı olmuyor, ama geç gönderiyorlar. Oynayayım diye kutuyu bekleyeceğim dersen millet başladığında 1-2 gün seyredebilirsin.

Çözümüde anca oyunu online satın almak , kutu gelince mail atmak(tı). Bu sene direk CE key i girince eski satın aldığınız oyun fiyatı üzerinden blizzard balance yükleyecekmiş, otomatik olarak. Daha önce Gm lere mail atmadan olmuyordu, anca size kullanılmamış key veriyorlardı birilerine kendiniz satmaya/vermeye çalışıyordunuz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

samaella said:

olm god mode oluyon guldan sargeras kiljeaden archimonde kesiyon sonra kekonun teki sana 10 tane çüçek topla diyor. Aslında sktgit sen topla pezevenk seçeneği eklemeleri lazım.


BFA questleri de tam olarak böyle zaten. Ben alpha da hiç sevmedim questleri. LEgion da konuya baglı olarak baya önemli görevleri yerine getiriyorduk. e şimdi BFA da git kul tiras ın ,zandalarinin dötünü yala, onlara kendini kanıtla. Titan kestikten sonra horde vs alliance a sagdık kalsalar gene bir şey değil, hani savaş mavaş mantıklı da gidişat her türlü old god lara baglıyacaklar gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

paradoksalkedi said:

zipzip said:

Titanı 20 kişi kesiyonuz, kurt kırsalda yakalamasın yer dötünüzü.


20 kişi 1 titan alıyorsa,
1 kurtun 1 kişiyi alma ihtimali varsa,

20 kurt 1 titan alır mı o zaman?

tabii ki hayır,
20 kurt 2 titan alır, o da 20x2'den mehepenin 40. yılı olur.

kasmayın ya
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...