janis § 20 May 2020, 20:04 Shazzrah’ta raid yapabileceğim bir guild var mı acaba ? Mavi PreBiS gearlı bir rogue’un raidlerde yer bulabileceği bir guild. Mayıs 20, 2020 janis tarafından düzenlendi Horde Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Loex § 13 Ağu 2020, 13:35 pug raid oluyor kalabalik serverlarda hic ugrasma guild falan Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Tampere § 05 Kas 2020, 11:22 Patinin topluca oynadığı bir yer var mı? Guild ya da server? Şöyle bi 2005 günlerine dönmek güzel olurdu. Burada biri Mount & Blade beta/alfası tarzı bir şeyini paylaşmıştı bir yandan ona bakıyorduk bir yandan WOW daha battlegroundlar bile çıkmamış forumda herkes onun hype'ını yaşıyordu. 2005 güzel yıldı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Pordakal § 25 Ara 2020, 07:06 Az önce youtube da denk geldim. Corrupted ashbringer alinca bi event açılıyormuş scarlet monastery de. Grande crusader title var. Ve tbc confirmed Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
eregorn § 25 Ara 2020, 07:46 confirmed derken? blizzden resmi açıklamamı geldi? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Darksun § 25 Ara 2020, 09:00 Hehe o event meşhur zaten 🙂 güzelde hazırlanmıştı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Bluerain § 25 Ara 2020, 16:44 Confirmed derkeeeğn? Kalp krizi geçiriyodum, yarım kaldı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
eregorn § 25 Ara 2020, 16:49 yok yav. dedikodu.... kesin bilgi yok Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
-Bonesoul- § 25 Ara 2020, 17:01 Ya blizzard poll yayinladi iste tbc konusunda, kulaktan dolma bilgilerle confirmed denmis iste. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Pordakal § 26 Ara 2020, 06:25 Dk 18 deki konusmalara bakın. Yeni ashbringer'ı yapabilecek bi oğuldan ve onun outland de oldugundan ve bulunmasi gerektiginden bahsediyo. Madem tbc gelmicek bunu neden özellikle final scripti yapsınlar o zaman. Daha ucu açık belirsiz bisey yazabilirlerdi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Lancelion § 26 Ara 2020, 12:31 eski content abi bunlar ? https://vanilla-wow.fandom.com/wiki/Corrupted_Ashbringer atsinlar 2-3 tbc serveri, versinler free migrate, yeterli Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
-Bonesoul- § 26 Ara 2020, 12:38 Senin dedigin seye olsa olsa hinted denir, confirmed degil Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
pattisliborek § 09 Oca 2021, 01:22 tbc tabi açılacak, wotlk da gelecek o bitince. cash flow mis gibi blizorta. sağmasın da napsın. bırakın tbc-wotlk'u millet FRESH Classic serveri acin diyor gfjdfhj. Baya baya bi communitysi var yıllardır privatelerda FRESH kovalayıp aynı şeyi başa dönüp dönüp yapan. poe&diablo sezon kafası oynuyorlar adamlar jdfghd. Ocak 9 pattisliborek tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
eregorn § 09 Oca 2021, 08:39 Kimse gelmicek demedi ki. Resmi açıklama yok dedik sadece. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Loex § 21 Oca 2021, 06:38 ben hala classic plus hayal ediyorum. TBC yerine farklı bir devam mükemmel olur Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
progamer § 18 Şub 2021, 15:19 https://www.wowhead.com/news=320972/world-of-warcraft-blizzconline-leaks-shadowlands-chains-of-domination-and-the-bu burning crusade classic geliyormuş Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
eregorn § 18 Şub 2021, 17:22 SL Flying için biraz erken değil mi? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
SPectre88 § 21 Şub 2021, 15:00 pandeminin başında classice sarıp yaza kadar epey oynamıştım. pug raidlerle zg & t1 set falan gayet oyalanmıştım. fakat feral dru için tbc açıp deneyeceğim. bizim memleket 4. risk grubunda haftasonu yasağı kalkmazsa hatun evden kovana kadar devam 🙂 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
miyaw33 § 21 Şub 2021, 16:03 Ben simdiye kadar mage oynadim,nerdeyse tum gearlari tamamladim.TBC de raid basina tek mage olur hadi olsun 2,baska class oynamakta icimden gelmiyor acikcasi.Yeni oyun bulma zamani gelmis Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Loex § 25 Şub 2021, 06:53 feral druid çok zevkliydi ya bende tbc gelirse devam edebilirim tekrardan onunla Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş