Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Classic Ana Konu


Darksun

Öne çıkan mesajlar

  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

Şöyle bi video yaptım, tek AV maçından çıkan content ile.

Daha meme sound ve efektli video yapıcam bundan sonra, Twitch işi tıkandı belki montajlardan yürürüm dedim.

Tepeden tırnağa hayvan gibi gear'ım olmasına rağmen dün itibarıyla main content raid'lerinde Holy oynamamı istedi guild, ki birçok caster'ı ve Feral Druid'leri falan geçiyordum.

Şu parse'lar yetmedi resmen adamlara, artık officer da olmadığım için pek dinletemiyorum bu tip konularda lafımı.

https://classic.warcraftlogs.com/character/eu/noggenfogger/denoran

Kabul ediyorum Retri'nin Classic'te hiçbir zaman belli bir yerden sonrasına ulaşamayacağını DPS'de, ama şu kadar zamandan sonra ayıp ettiklerini düşünüyorum. Ragnaros'dan düşecek Eye da hala bana reserve'li.

Muhtemelen paraya kıyıcam, her BWL raid'inden sonra Retri'ye respec yapıp BWL dışındaki content'i ve PvP'yi Retri sürdürücem. Alt kasıp parayı Alchemy'den falan çıkartırım belki, ya da Mage kasıp farm yaparım. Holy gerçekten çok sıkıcı Classic'te ya.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Normalde fin'inki gibi yıkıcı yorumlar yapmam ama ABİ BACKPEDAL MI KALDI YA AHAHAHAHAAHAHH

O effect'li videonun ismini how to properly play a paladin koy. En azından geyik yaptığını düşünür izleyenler. Belki meme olabilirsin sdifldkg

deadwoll tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Olmuştur abi, hiç farkında değilim. O kadar önemli bir konu mu ki? Backpedal mecaz anlamda kullanılıyor diye biliyodum ben, S'ye basınca backpedal mı oluyor? Bilmediğim için soruyorum yani.

20 tane adamın ortasına atlıyorum lan, 1v1 figt, 2v1 fight'lar değil ki çoğu. O videoları sonra koyucam. Bu daha çok kalabalığa dalıp birilerini burst ile kesebilme temalıydı.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kac yasindasindir, su saatten sonra birak istemedigim spec'i attendance ceken guildle isim olmaz. kaldi ki birakali bir sure oldu ama classicte bile pug vardir. bence bu acidan bak bi de.

profesyonel oynuyorsan (twitch / youtube ?) o zaman pasa pasa dedigini yapcan. gerekirse gold satin alip sermaye fln yazip kar/zarar orani koycan.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

EU - Golemagg (A) Gnome Mage var elimizde satılık. Transferi açık, accountun olduğu E-posta adresi de beraberinde verilecek.

300 Tailor & 300 Engineering kasılı. Bloodvine 3 parça seti dikilmiş durumda. Full Pre-bis setleri hazır durumda.

Alterac Valley exalted, off handi almış durumda. Alliance için büyük dert çünkü o rep işi.

Epik bineği var + Fire resist gearı var Firemaw'da parse yapıcam diyene.

Fiyat: 450 TL

https://classic.warcraftlogs.com/character/eu/golemagg/hokka
 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Denocuğum guild masterın haklı. Kişisel bir şey değil ama 99 parse demek 300 civarı DPS yapıyorsun demek paladinde. DPS classların şu an ortalaması 800-900 falan yani senin 3 katın. Bence healer olarak oynayıp yine de retri itemlerini sıran gelince almayı isteyebilirsin guildden. Zaten AQ40 seti harika retri için. Guild dışında da o tokenlerı almak çok mümkün değil. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen, Tier 2.5 seti Holy'nin hiçbir işine yaramıyor, ikna ettim diğer Holy Paladin'leri o set'i ben alıcam. Zaten beş parça da Phase 5 için BIS item Retri'de.

Bizim raid'lerde DPS birincilerimiz benim Retri ile yaptığımın 2 katını yapıyor. 3 katı değil. Her zaman da 2 katı olmuyor da işte ortalama iki katı diyelim.

Holy healladım Çarşamba günkü push run'da BWL + MC'yi, fakat overheal yapmıyım diye milletin damage almasını beklemekten bok gibi healing parse yaptım. 21 falandı. Gear'ım da elle tutulur bi gear, Tier 1-Tier 2 kombinleyip biraz da ZG item'ları taktım. Tabi diğer healerlara göre çok kötü +healing'im falan.

Şimdilik respec cost'lar çok yüksek olmadığı için sadece Çarşamba günü Holy olmayı düşünüyorum, BWL+MC biter bitmez hemen geçicem Retri'ye. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...