Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Classic Ana Konu


Darksun

Öne çıkan mesajlar

17 saat önce, zipzip dedi ki:

ahasgsadgas

 

benim anlamadığım geçen gün bana whisper attı merhaba diye. alt karakter kasıyordum, guildi yok adı da emerencia. nereden anladı da merhaba diyor bana anlamadım. herkesi tek tek deniyor mu acaba serverdaki?

Friends ekli isen görüyor başka charlada oynasan galiba.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dün 34 kişi MC'yi 1.5 saatte bitirdik yaya yaya. Onyxia zaten 30 kişi bile olmadan kesiliyor one shot.

Milletin gear oturunca hepten basitleşti raid'ler, normal dungeon'a girer gibi giriyoruz uzun süredir.

Ben de Esfand'in parse'lara ulaşmaya çalışıyorum BWL gelene kadar, dün MC'de hemen hemen 80 parse ortalama yapmışım, Onyxia da 88. Tabi bizim guild Onyxia buff düşer düşmez raid'e gitmiyor, arada login logout, raid toplamaca falan derken buff'ın neredeyse 1 saati uçuyor. Bütün raid Ony buff olsa 90 yaparım gibime geliyor.

Tabi Retridin parse yapsa ne olacak dediğinizi duyar gibiyim sdfskf. Olsun lan gene de süper gear'lı olmayan adamları geçiyorum.

Şunlar da bizim log'lar,

https://classic.warcraftlogs.com/reports/MxwcQ3GWbjR9HpzF/#boss=-2&difficulty=0&type=damage-done

https://classic.warcraftlogs.com/reports/Gag3QNW198wzq62d/#type=damage-done&boss=-2&difficulty=0

Sizlerin nasıl guild'da BWL öncesi durumlar?

-Deno- tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...

Gerek yok abi flask'e falan, bizim guild da tonlarca aldı ama öyle bir zorluğu yok artık oyunun herkes kabul etsin. İlla server first olucam, 30 dk'da bitiricem triplerin varsa iyi bir boost olabilir olası bir wipe'ı engellemek için de o kadar gold harcanır mı allasen.

Alırsın birkaç stack elixir, Ony buff gidersin. Şu yeni valentine's day çikolataları da güzel statlar veriyor, tamam işte.

Parse takıntısı olan alır.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Addon'lar çalışmadı bizim dün. DBM sıçmış vaziyette. Threat meter da baya saçmaladı. Threat kontrolü bu raid'in %80'i falan zaten herhalde.

Nefarian'a gelip bıraktık biz. TSİ 02:30 falandı, ben çıkıyorum artık dedim. Razorgore first pull da 22:30 civarıydı sanırım, yani 4 saat. Nefarian için bir şey diyemem ama kesinlikle ve açık ara ilk 4 boss daha zor. Dün birkaç insan benim stream'e gelip siz de mi Firemaw'da takıldınız dedi mesela, 8-9 kere Vael'de wipe yiyenler olmuş falan. Razorgore'u tek seferde geçtik ama Vael, Firemaw, Broodlord öncesi suppression room en çok takıldığımız yerler oldu.

- Ebonroc, Flamegor çok kolay,

- Razorgore kolay,

- Chrommagus orta,

- Broodlord (suppression room dolayısıyla, boss kolay) orta üstü

- Vael ve Firemaw zor geçti bizim için diyebilirim.

Nefarian'ı hafta sonu kesecez herhalde.

-Deno- tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bizde SoTC olarak firemaw da kaldık.. razor u tek geçtik vael i 2 wipe da geçtik... yani firemaw öncesi çok zorlamadı aslında.. raid uzun sürdü ama taktik anlatmakla geçti çoğu zaman çünkü bizim guild de bwl i ilk gören çok adam var. bizim 2. mt oyunu yeni bıraktı tank sıkıntımız çıktı birden firemaw da da bunu yaşadığımız için kesemedik.. druid tank kullandık ikinci tankta hem üstü yetmiyor hem rotasyonu iyi yapamadı gece 2 olmuştu bıraktık firemaw da.. 

firemaw baya zorluyor.. pazar günü devam edeceğiz bizde.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Firemaw için benim dünkü yayını aç izle. Biz de başta wipe yedik birkaç kere, sonra Pro Vanilla oyuncularımızdan biri çok güzel pozisyon bilgisi verdi. O setup ile rahat kestik epey.

3 saat 50 dakika civarlarında anlatmaya başlıyor, peşinde de kesiyoruz zaten. Melee DPS ve healer'ın durduğu yer çok önemli.

Amaç olabildiğince healer'ları rahatlatmak olmalı o fight'ta, artık nasıl ayarlıyorsanız kendinizi. Los epey ön planda yani o fight'ta. Bir de debuff stack'ini main tank da temizlemeli. Melee DPS 6-7 tanede bir Los yapıp debuff'ın geçmesini bekliyorsa main tank de off tank ile switchleyerek onu temizlemek zorunda. Bizim main tank'ın 8k küsür canı vardı diye 18-19 stack'e kadar bekliyordu, hata mesela o.

Bir de melee DPS'in bandage mandage basması lazım debuff'ın geçmesini beklerken, healer'lara yardım etmek gerekiyor olabildiğince. Bir de çok insan bug'lı olduğunu düşünüyor şu an Firemaw'un, general chat'te ağlıyordu herkes dün sdf

Bizim log'ları da koyayım Nefarian'sız versiyon tabi,

https://classic.warcraftlogs.com/reports/a91Xg2fLbhZ4NFKn/

-Deno- tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...