Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Classic Ana Konu


Darksun

Öne çıkan mesajlar

4 Ay oldu oyun çıkalı. Toplamda 16 MC runu yaptım. İhtiyacım kalmadı artık MC ye, bir çok oyuncu için de aynı şey geçerli. Rank kasmıyor olsam oyuna girmemi gerektirecek en ufak bir şey yok. Sadece AV geldiğinde 1-2 gün AV rep kasıp exalted yapıp işimi bitirebilirdim. Ki rank kasmayan çoğu kişi de bunu yaptı. Guildler MC ye 25-30 kişi girmeye başladı çünkü item ihtiyacı olmayan insan o raide gelmek istemez. BWL maksimum 2-3 hafta içinde gelmezse oyuncu sayısı azalmaya devam eder. BWL ile bi 3-4 ay daha idare ederiz ama sorun yok.

AV de AFK olanları kartopu ile dışarı atabiliyorsunuz bu arada. Şu sıralar buna sardım randomlarla girince böyle yapıyorum

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

biz sadece 2 aydır MC yapmamıza rağmen çoğu kişi itemini dizdi, aynı durum mevcut. Casuallara göre içerik ayarlarsak oyun 2 sene bitmez. 2005le karşılaştırmayın. O zaman 2 sene giden içerik şu an ezbere bilindiği için normal olarak çabuk tüketiliyor. 1.5 senede bitmesi lazım vanillanın mevcut içeriğiyle.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kimsenin oyunu bırakıcagı falan yok. Bırakanların alayı Retailci tayfa.. wow'a legion'da başlamış 18 yasındaki tipler. 

Şuan content boşlugu oldugu dogru. Çünkü gerizekalılar düzgün patch'i bulamadıgı için AQ patch ile geldi ve alayı nerflü haliyle.. millet pug gidip ragnaros keser oldu. pvp bir content degildir hiçbir zaman. AV geldi suan cok iyi gidiyor diyememeyiz, pvp hiçbir zaman wow'da content olmamıştır.

Ocak ortası BWL'yi patlatıp olayı biraz daha canlandırmaları lazım. MC ve BWL ikilisi güzel oyalar milleti, bwl phase'ine Arathi Basin sıkıştırırlarsa bu güncelleme rahat 3-4 ay götürür nisan başı AQ ile herkes ( ellemezlerse .. ) asıl vanilla tecrübesini yaşar. Şuan oynadıgımız herşey LFR VANILLA çünkü.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim hatırladığım BWL özelinde direk nerf yoktu patch notelarda, az önce hızlıca baktım bulamadım. ZG, AQ20 ve 40 için birçok kere hit point ve damage nerfü gelmiş yazılı.

Ama BWL ve Onyxia'yı kolay kılan çıktıkları dönem sonrasında classlar ve itemlar defalarca bufflandı. Haliyle 2005 Temmuz ayında gelen BWL o anki dpslere göre ayarlanmıştı ama 2006'nın 2. yarısı kamyon gibi vuran dps warriorlar falan peydah olunca işler değişti. 

Arcane expo'ya talent veriyorduk ya instant olsun diye fjsdg. Bunun gibi bir sürü buff var. Itemlar da bufflandı, yeni lootlar eklendi zamanla oyuna.

Şu an Patchwerk'in hateful strike mekaniği ile baş edilebilse kesecek dps var tryhard guildlerde lol.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

+ Geniş bant internet ve çok daha iyi PCler'de oynamak. Oyunculukların iyiye gitmesi derken üst üste koyunca sonuç bu. 2005 yılından Nefarian kill videoları var adam 15 FPS ile oynuyor lol.

AQ40'da da işler pek değişmeyecek. Huhuran resist checkten zorlar, slacker guildler uğraşır. Twins biraz uğraştırır. Asıl mesele Cthun. 

Naxx özelinde de spiderwing kolay, patchwerk hatefull strike i çözünce kolay, razuvious kolay. 5-6 boss takır takır iner. Orda da Loatheb zorlar, Heigan dansı beceremeyecek adam çıkar ama 25 tane 'dans' etmesini bilen adam kesmeye yetecektir. Thaddius eh işte -/+ mekaniğ oraya gelen guild bunları aşmış olur o noktada. Gerçek zorluk 4HM'de ortaya çıkıyor, tonla ability var ve gerçekten iyi koordinasyon gerekiyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

HYPE IS REAL. Geliyor gönlümüzün efendisi.

At 3:00 p.m. PST (6:00 p.m. EST) on Wednesday, February 12, we will unlock the following WoW Classic content simultaneously on all realms:

Blackwing Lair

In the dark recesses of the mountain’s peak, Nefarian, the eldest son of Deathwing, conducts some of his most awful experimentation, controlling mighty beings like puppets and combining the eggs of different dragonflights with horrific results. Should he prove successful, even darker pursuits rest on the horizon. And, yet, the Lord of Blackrock is not a mere scientist - he is a great dragon cornered in his lair. Can he truly be defeated by mortal hands?

The Blackwing Lair attunement quest, “Blackhand’s Command”, will become available on all realms tomorrow, Friday, January 10.

Level 50 Class Quests

All players, starting at level 50, can now begin class-specific questlines offered by class trainers in capital cities. These quests conclude with a choice of one of three powerful rare items.

New Reputation Rewards

The Argent Dawn, Thorium Brotherhood, Timbermaw Hold, Silverwing Sentinels, and Warsong Outriders faction vendors now offer reputation reward items that were added in patches 1.6 and 1.7 of original WoW.

Eternal Quintessence

Players who complete “Hands of the Enemy” and reach Revered reputation with Hydraxian Waterlords may now obtain Eternal Quintessence from Duke Hydraxis.

Darkmoon Faire – Coming Earlier in February

A gathering of the exotic from around the world and beyond, Silas Darkmoon has brought together the Darkmoon Faire as a celebration of the wondrous and mysterious found in Azeroth. While the Faire spends most of their time in parts unknown, they do stop from time to time in Mulgore and Elwynn Forest. When the faire is on its way barkers will stop by Orgrimmar and Ironforge to announce its arrival.

The first Darkmoon Faire in WoW Classic will get underway in early February, with barkers and the Faire setup appearing on Friday, February 7, and the festivities opening on Monday, February 10. Look for the many Darkmoon Cards that make up the beasts, elementals, portals, and warlords sets to begin dropping from enemies and bosses on Wednesday, February 5.

https://us.forums.blizzard.com/en/wow/t/wow-classic-content-unlock-february-12/406222

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nerfli gelecek tabi ki. #nochanges ?

1.12'yi oynuyoruz abi. BWL nin çıkış tarihi 2005 temmuz olması lazım acayip sıcak havalardı fsdg. Biz ise vanillanın sonunun talentlari, gear buffları, gelen mob nerfleri ile oynuyoruz.

Hep aynı örnek olacak ama BWL geldiğinde olmayan DPS warrior mevcut 1.12 ile oyunu kırıyor. BWL o günkü dps, heal a göre dizayn edilmişken 1.12 de bambaşka rakamlar çıkıyor ortaya.

Ragnaros u falan submergeden 40-45 saniye önce kesen guildler BWL yi de rahatlıkla tokatlayacak. Kimse Vael'de 4 tank falan beklemesin fsg, o dps li guildde muhtemelen 2. tank patlamadan vael yatacak.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bwl 1.6 patch ile gelmiş.... 12 temmuz 2005 tarihi 

bizim şu an oyuna başladığımız patch 1.12  22 ağustos 2006 tarihinde gelmiş.

bu 1 senelik arada ne kadar nerf yemişti acaba bwl..

veya biz ne kadar bufflanmıştık ?

tinu tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben üşenmedim baktım abi ona wikiden tek tek patch notlara açık olarak yazan BWL nerfü yok. Hani o zaman patch notelarda belirtmiyorlar mıydı raid nerfleri ama AQ40 ve ZG için bir sürü nerf gelmiş onlar yazılmış.

İlla hide nerf atılmıştır belki de asıl biz bufflandık abi, itemlar eklendi, eski itemlar değişti, talentlar değişti, bossların üzerindeki debuff slot sayısı x2 oldu ve en önemlisi insanlar oynamayı öğrendi, internetler hızlandı, herkes artık 100+ fps oynuyor diye uzar gider.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...