Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Classic Ana Konu


Darksun

Öne çıkan mesajlar

Şu Drek rushçu allylere ne zaman güncelleme gelecek acaba. Adamlar artık işin işten geçtiğini rushla oyun alamayacaklarını hala idrak edemediler. 10 maç girdiysem 2 si falan anca win oluyor o da şansa falan. Horde yaptı güncellemesini, 3 parti falan savunmada bırakıp gerisini ileri yolluyor bizim tayfayı savunma grubu oyalarken arkada bomboş olan dun baldarı horde hiç kasmadan alıp geçiyor.Savunması sıkışırsa 5-6 adam daha trinket basıyor frostwolfa darlayıp geri alıyorlar graveyardı.

Hayır rush yap, yapma demiyoruz ama hayvan gibi trinket var, uyarıyı aldınmı 5 tane mage dun baldara trinket bassa en azından kazanma şansımız olcak. 2 mezarda alınıyor, 5 tane adam toplanalım şu mezarı geri alalım da bi 10 dakika kazanalım demiyor. Kafa hala rush drek te irondeepten hala koştur koştur ileri koşuyor. 

 

sinera tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

BG furyası da bitti, rank kasanlar hariç giren çok az gibi. Rep'ini kasan ununu eledi eleğini astı direk. Gerçekten gireyim de 3-5 pvp atayım diyen tayfa da uzun sıraları gördükçe uzaklaştı. 

Raidlogger oldu oyuncular, hele şu xmas ile birlikte oyuncu sayısı dip. Raid dışında yapacak birşeyi olmayan alt kasıyor işte. Oyundaki en rewarding şey zaten levellamak sdf.

BWL yi salmaları lazım cidden.

pattisliborek tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu hafta gerçekten baymaya başladığımı fark ettim. Single Player oyun özledim ya.

Christmas ayağına baya boş bir de oyun, dungeon bulmak da zor oluyor. PvP furyası bitti ama gerçekten, ben baya kasarım diyordum Exalted olduktan sonra ama yok yani. AV'de exalted oldum, WSG kasayım dedim 6 - 7 maç attım yok yani. Premade yoksa WSG yalan. 

BWL gelene kadar salıcam gibi ben de biraz. Ne bir item ihtiyacı kaldı, ne kasacak bir şey. Alt kasayım diyorum o da pek sarmıyor şu an, 10-11 level'a kadar kasıp bırakıyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sen yine Alliance'sın, horde olarak 25 dk wsg bekleyip premadele karşılaşınca 5 dk da maç bitiyor sdg. En makul PvP yine AV de dönüyor kazanmayı vs bırakıp ortada adam avlamaca işte ona da grup olarak giremiyorsun arkadaşımla takılayıp desen yok olmuyor.

Ben zaten 2 tane 60 levelladım, 3. karakteri mage açtım 12 level'da napıyorum lan diyip bıraktım şimdilik. Dediğin gibi arkada bekleyen güzel single oyunlar var, path of exile'a dadandım o zamanı emikliyor falan. 

WoW anca ZG ve Arathi Basin gelince oyunda daha fazla tutacak. MC'yi sonsuza kadar bırakamıyorsun guildin tankları için, BWL keza sürekli farmlanacak bir de Zul Gurub Hakkar, enchant ve tiger & raptor umudu için yapılıyor, yine spesifik hit itemları falan var casterlar için farmlanması gereken derken daha fazla oyunda tutuyor seni. Oyunun seni oyunda tutma yöntemi süper ama... Entry level raidi bir sikko tank silahı için Naxx yaparken bile dönüyorsun sdgh. AQ40 geldiği zaman 10 dakika corpse runlar vs...

pattisliborek tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de mesela Rank 10 kasarım diyordum da yok abi 30 yaşında çekilecek dert değil gerçekten. Hani bir de zaman/ödül ratiosu bok gibi hele raidler bu kadar kolayken gerçekten ona akıtılacak zamana acıdım ortalıkta bir sürü güzel oyun varken.

 

Eskiden raidler gerçekten zor progressleniyordu, BWL farmlayan bir guilde sahip olmak bile zordu haliyle o şansı olmayanlar rank gearı ile solo kasıyordu ama bugün öyle değil. BWL ve hatta AQ40 prensese kadar ateşte durmayıp line of sight yapmayı bilen her guild tarafından kesilecek değmez o rank 13-14 lere... Hele R14'e giden Mage falan görünce daha da üzülüyorum sebebi neydi diye. Hatta min/max cılar yüzünden PvP ranking belli realmlerde çok daha zor kasılıyor eskiye nazaran, rakibin diğer katılımcılar çünkü, iş terse döndü yani.

pattisliborek tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...