Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Classic Ana Konu


Darksun

Öne çıkan mesajlar

Biz 7-8 kişilik bir guild ekibi şöyle bir rota izliyoruz akşamları PvP için (Alliance),

- Everlook'tan başlıyoruz, genelde Everlook Horde kontrolünde oluyor. O yüzden hızlıca güneye doğru iniyoruz. Orda en güneyde bir bölge var, Thorium vein farmlanıyor. Yol üzerindeki ve oradaki Horde'ları kesiyoruz. Mazthoril taraflarında da oyuncu oluyor, onları da temizliyoruz. Sonra Felwood ile WS arasındaki Timbermaw tünellerine doğru gidiyoruz, orada da yol üzerinde ya da yolun solunda hep Horde oluyor. Tünele girince de bazen 2-3 Horde'a denk geliyoruz.

- Felwood'a girer girmez direkt sağdaki kampa iniyoruz, orada kesin Horde oluyor. Oradan sırasıyla haritadaki point of interest sayılan her yere uğruyoruz, özellikle Essence of Water farmlayan Horde'ları kesiyoruz. 

- Felwood'a da şöyle bir 25 dakika falan ayırdıktan sonra portal ya da HS ile Ironforge'a geçiyoruz. Oradan Hinterlands yapıyoruz.

- Hinterlands'den Scholo'ya bağlanıyoruz, orayı bi elden geçiriyoruz. Scholo'dan Chillwind Camp'e gidiyoruz, Scholo ve camp arasında epey PvP dönüyor, özellikle Uther's Tomb yakınlarında çılgın atılıyor. Orası da bitince EPL'e geçiyoruz.

- EPL'de genelde epey kayıp vermeye başlıyoruz çünkü çok fazla Horde oluyor. Hele bi de raid questlerini yapan ekiplere denk gelirsek tam sıçış oluyor. Stratholme çevresinde birilerini bulursak onlara dadanıyoruz.

Bu yöntem ile server'ınıza da bağlı olmak ile birlikte hem çok kalabalık ekiplere denk gelmeden fair fight dönüyor Horde ile aranızda, hem de keyifli oluyor scout ede ede gitmek. Dün mesela 100-110 HK aldım ben 1.5 saatte.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Thorium pointe gidip 7-8 kişilik bi grubun oluşmasını mı beklesinler ne yapsınlar? Ki evet bence de çok keyiflidir öyle gruplarla gidip milleti tek tek indirmek. ZBAM ZBAM diye böyle. Fair fight diye bekleyen rakibinin suratının ortasına aimed shot ı patlatacaksın fair game olacak. BWHAHAHAH

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 saat önce, Myrica dedi ki:

7-8 kişilik grupla tekleri avlamakta efsane *keyifli*ymiş.
 8 kişiyle tek kişiye dalmak nasıl bir fair fight merak ettim.
oyunun pve kısmı an itibariyle oynanamaz durumda, özellikle bebeler okuldan dönünce çekilmez oluyor iyice.

Amaç tekleri avlamak değil ki? Amaç özellikle Southshore gibi yerler boş olduğunda küçük bir skirmish grubuyla ava çıkmak işte. Önüne senin grubunla aynı sayıda rakip de çıkabilir, 53 level quest yapadan adam da. 

Belli ki PvP'den haberin yok, bu söylediğim route'da çoğu zaman eşit fight'lar dönüyor çünkü benzer gruplar da aynı mantıkla ava çıkmış oluyor. Fair fight bulabiliyorsan Alliance olup zaten öp de başına koy, kırk yılda bir olan bir durum. Bunu yaparken tek kişiyi de kesiyoruz tabi karşımıza gelince, ne yapacaktık? 

QQ'ladığım yok, dengesizliğin durumu ortada. Millet capital city'lerden çıkmaz oldu. Horde olup öteden laf atmak kolay. 

Her oyunu very easy'de de oynuyorsunuzdur siz. 

-Deno- tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

https://www.wowhead.com/news=295075/classic-wow-realm-population-report-data-aggregated-through-community

Abi gidip saçma sapan server'larda yanlış faction'da karakter açıp sonra horde ez mode, herkes horde falan demeyin. Ashbringer EU'da oynuyoruz biz. %49 horde, %51 ally.

Horde ve ally'a neredeyse normal dağılmış oyuncular. US serverlarının dağılımı tabii ki daha iyi ama o da aslında amerigan milliyetçilerinin human oynama sevdasından kaynaklı.

Verisetinden ayrıca ally'ların pve pleb oldukları, bu nedenle yoğunlukla pve serverlarını tercih ettikleri de görülebilir. Horde ise delikanlı olduğundan pvp server'larını tercih etmiş.

Özetle, ally pve'ci, ally pvp'den anlamaz, ally faşist.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

En iyi Horde ölü Horde'dur. Kötü tohumsunuz olm.

Biz bu server'da bayıldığımızdan açmadık, diğer istediğimiz server'larda saatlerce beklememiz gerekiyordu diye açtık. Bizim gibi cesur Ally'lar olmasa birbirinize Orgrimmar önünde duel yapıyor olurdunuz.

Horde delikanlı PvP seçmiş diyorsun da, Horde popülasyonu az çok tahmin edilebildiğinden ötürü açmıştır adamlar PvE'de. Adamların açısından baktığın zaman eskiye göre çok daha kısıtlı olan zamanı gank'e vs. harcamamak istememeleri normal. Ben şahsen bu duruma okay'im, sadece keşke şartlar biraz daha eşit olabilseydi server'ların genelinde diyorum.
 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ekstradan, attığın post'u herkes her yerde kullanıyor da bu liste Eylül'den kalma. Hatta Eylül'ün başları olması lazım, daha bismillah ilk haftaları sayılır Classic'in. Bence birçok Alliance illallah demiştir çoktan, o tablolar değişmiştir.

Çoğunluğun Horde olduğu bir gerçek abi. Blizzard'da bile anket yapsalar %70'e %30 Horde yandaşı çıkar dev'ler falan.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pvp modunda olduğum zaman en sevdiğim yer Menethil Harbor oluyor. Şaka değil. Gemilerde genellikle 10-20 kişilik horde ekipleri gemi kullanacakları avlamayı bekliyor.Tek başımaysam Shadowmeldde kenarda bekleyip gemi kalkışa geçerken grubun en zayıf, dalgın elemanına one shot çekmeye kasıyorum (%15-20 civarı bi ihtimalle düşürüyorum.) ya da 2 - 3 tane rogue ile liman boyunca saklambaç oynuyoruz. Kim kimi keserse. Belli vakitlerde de gemi beklerken ölüp isyan eden allylerden ufak bir grup oluşuyor. İşte o zaman 30-45 dakikalık keyifli bir pvp dönüyor. Onun dışındaki yerlerde 10 kişi toplanıp şurayı bi temizleyelim deseniz 5 dakika sonra 2 katı başka bir grup gelip içinizden geçiyor.Daha çok adam çağırmaya kalksanız zaten adamlar ss teki pvpde yetersiz kaldık yardım diye isyan ediyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Felwood aktı dün, 1 saatte 72 kill. Nerdeyse tüm denk gelenler de 60 level'dı, mis gibi honor birikti.

Üstüne bizim team 2 raid grubunu escort'luyoruz MC'ye, orda da epey bi aşağı atlyan Horde kestik. Tam bir free kill yeri orası, hangi faction kaptıysa 15-20 dk domine ediyor sdf

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...