Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Classic Ana Konu


Darksun

Öne çıkan mesajlar

Yalnız şöyle de bir durum var. O fiyatlar şişiyor da ileride Flasklık content geldiğinde casual, hatta semicore denen guildler bile o flaskları kullanmaktan imtina eder. Hardcore guildler de bir şekilde kendi farmını organize ediyor. 

Sanki lotus piyasasında haddinden fazla bir şişme var, birilerinin elinde yüksekten aldığı çiçekler fena patlayacak sdjk.

Vanilla dönemi ben bırak lotusu, yapılmış flaskı 30 gold civarına satarak binek aldım. Şimdi bir lotus a 50 gold diyorlar Ashbringer serverında. Firemaw, Gehennas ne haldedir kim bilir. 

Ya da herkes bir mage kasıp yolunu bulacak ahah. Oyunun ekonomisi bozuldu aoe farmdan. 

pattisliborek tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hee sorma çok zevkli..10'lu gruplar halinde gezen alliance ve horde ekibi yakaladıkları 2 kişiye böle çullanma hareketleri .. kırk yılda bir brd'nin kapısında bi fight yakalarsan işte orda keyif alıyorsun. Geri kalan hele o southshore ve tarren mill olayı tam bir komedi.. işte horde'lar koşturuyo alliance ss'a kaçıyor.. sonra alliance orda koşturuyo horde'lar kulenin arkasına kaçıyor falan.. yani bu kadar komik ve absürt sahneler olamaz.

He world pvp ne zaman güzeldi ben sana açıklıyım.. bundan 20 sene önce server'da 5000 kişi varken gayet güzeldi.. Çünkü ortamlar bu kadar kalabalık degildi yakalardın 3v3 veya 1v1 denk getirirdin.. Şimdi kümes aynı kümes, içerdeki tavuk 20000 tane oldu.. Gittigin yerde 25 tane horde/ally 3 tane level kasan veya ortamda pvp yapmaya çalısan 60 kovalıyor falan.. Büyütsünler World map'i şuanki halinin 1.5x katına,Homojen bir dagılım olsun world pvp yine keyifli olur. Şuan saçma sapan bir işkenceden başka birşey degil. World pvp geldikten 2 saat sonra discord'dan millete direk söyledim. en geç 2-3 hafta içinde bg ler gelicek hayırlı olsun diye.. Bazıları abi hiç sanmıyorum yaa falan diyodu. Bu lafımdan 5 gün sonra blue post geldi 10 aralık diye.

Eternal tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

world pvp zevkli diyen gelsin A:H oranı 30-70 olan bir serverda oynasın hehe, tavuk gibi kaldık resmen, BRM'a ne Thorium Point'ten ne de Morgan's Vigil'den gidebiliyorum.

hayır bir de genelde 1v1 yapmaktan aciz insanlara ölüyorum o çok canımı sıkıyor. (sp, lock haricinde onlar zaten rahat sololuyor beni.)

aynen milletin powerplay hastalığı keyfimin içine etti, ulan max 1-2 saat oyun oynayacaz yani, siyah beyaz koşma simülatörüne çevirdiler.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi guildde 2 haftadır 57 kalan adam var. Haksız da değil yanı. Quest yapmaya kalksa 10 horde çullanıyor tepesine, millet yavaştan zindan işlerinide bırakıp grind/raid olaylarına girdi, adam gibi 5 man yapacak tank bulunmuyor serverda, gecede 1 zindan yapa yapa level atlamaya çalışıyor adam. Oda tank bulursa işte.

Ben bile bezdim kıçı kırık hunter halimle. Zindan sürüyor maks 45 dakika, zindana başlaması 1.5 saat.Ben yapıyorum 10 corpse run, partideki diğer eleman iniyor thorium pointe yarım saatte onun corpse runları sürüyor.Haliyle onla uğraşacağıma haftada 1 raidimi yapıp, dandik yerlerde gold farmlamaya kasıyorum.

Oyun yapılalı kaç sene geçti, hala serverdaki dengeleri oturtma konusunda 0 ilerleme. Abi hiçbir şey yapamıyorsan zıt oranlı serverları birbiriyle birleştir oran 50-50 ye doğru kaysın.

sinera tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Organik pvp olmaması sıkıcı ya. 

15 gün daha gider bu iş. Ondan sonra da honor point manyakları en verimli yol olan bg lere gider ister istemez. 

Bir de şu var, world chatte falan okuyorum üzülüyorum bazen, adam bu hafta da 100k honor kastım 4 haftaya işim bitiyor falan diyor. Bilmiyor ki cap var, decay var ve 13 hafta falan boyunca serverda en çok honor u kasması gerekli ahahha. 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Normalde PvE serverda oynaması gerekenlerin göz yaşları sel olmuş. 

Bana giren çıkan yok evet Rogue'um. Ama biliyordum yani oynadığım serverda Horde fazla olacak, Alliance az olacak vs vs. Taren Mill olayları 1 hafta sürdü işte World PvP de 1-2 hafta içerisinde düzelecekti. 

BGlerin gelmesi çok kötü. Hiç sevmediğim bi mekanik 20 metrekare haritada sürekli aynı şeyleri yapmaya zorlanmak. 

On 22.11.2019 at 21:57, Eternal dedi ki:

bi de utanmadan çok zor falan diyo.. ulan senden sıra gelirse bulur millet.

Ben lotus falan kasmayı bıraktım. Mage ile hiç girmiyorum ki full Rogue ile honor farm yapıyorum. Çok şükür bir Honor Cap belirledik 2-3 gün off dayim olur artık. 2 Haftada 4-5K para gitti PvP bokuna.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok zaten sövdünde ondan dedim 2 hafta önce benim yabancı guilddeki adamlara malibu thorium pointte gidin kesin dedim(adamların kosdasın bu arada malibu nerede diye discordda muhabbet dönüyor yada random bir pvpde malibuyu kesin diyorlar) etmediğin küfür kalmadı bana yayında hayir nazik bir şekilde karşılık verdim ondada banladın ? 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Serverlara cap koyduğu gibi aslında o an oyunda olan alliance - horde sayısına da cap koysa çok tatlı olacak. Overall pop isterse %90 a %10 olsun anlık oyundaki oyuncu %50-50 olursa tertemiz olur. Ama yapılası bişey değil tabi sanmam.

@sleepingdeath Twitch nickini bilmeden bir şey diyemem ama Eşime dil uzatan kişiysen zaten konuşmanın çok bir anlamı yok. Yanlış anlaşılma olduysa da özür dilerim yani np. Neyse twitch dramalarını taşımayalım buralara. Özelden yazabilirsin. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla iki gündür  pom açık geziyorum. Sağda solda güzel güzel quest yapan gördüğümde direk pom+arcane power +trinket makrosuyla bir tane salliyorum. Olmediyse bile belini doğrultamiyor bir daha. Bu şekilde tm de raidle kasmaktan çok honor Geliyor. Kuscu kullanmamak en güzeli bu sıralar, ally rogue lar ikişer üçer kişi bekliyor Kuscu çevresinde 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...