Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Classic Ana Konu


Darksun

Öne çıkan mesajlar

Horde tarafı için de aynı abi.

Zonelar belli sürede el değiştiriyor. Atıyorum, Thorium Point'i Horde aldıysa Alliance aşağıda Blackrock'ı biçiyor, Blackrock giderse Horde da Steppes'e geçip Ally'a biniyor vs. Böyle bir kısır döngü.

Dün sabaha karşı Burning Steppes'de Rich Thorium farmlarken üzerimden 6-7 kişilik Alliance grubu geçti engineering helmlerle vs dolanıyor adamlar. İkinci kere de ölünce eh diyip uyumaya gittim mesela ki o dakika /who dan bakınca benden başka sadece 1 tane level kasan lowbie Horde vardı. Level kasanlara gerçekten geçmiş olsun.

Bir de 2005 ile farkı şu; o gün daha honor point vs yoktu veya yeni gelmişti millet neyin nasıl kasıldığından bir haberdi ve belli zonelarda bu iş dönüyordu. Şimdi bütün millet manyak gibi 'grind' peşinde sdf.

Bence AV'yi falan P3'den scraplayıp öne alırlar tıpkı Dire Maul gibi. Hayır onu da geçtim serverlar da sıkıntı yaşıyor prime time'da.

pattisliborek tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dire Maul gibi gelmesi gerekiyor BG'lerin, ben de öyle düşünüyorum. Öne almaları lazım yani. Öne alsalar bile anında kesilmeyecektir bence world PvP, ama %70-80 azalır kısa sürede.

Hayır bir de insanlar şu an 2000-3000 HK'sının olmasının çok da bir değeri olmadığını kavrayamıyor. Giriyor bir raid grubuna, dakikada 2 - 3 tane HK geliyor zaten en azından. Ama puan olarak büyük bir karşılığı yok o şekilde gelen HK'nın, yukarıda attığım video da bunu anlatıyor zaten.

Bir de kesinlikle karakter yaratırken server'lar için faction restriction gelmeli ya. Atıyorum %55 vs %45 gibi bir denge olmalı iki faction arasında, bu denge bozuluyorsa kalabalık olan tarafta karakter açılamamalı. Whining değil yani bu, açık ara Horde sevdalısı Classic'deki insanlar, ve P2 gibi bir dönemde hepten çekilmez oluyor Alliance tarafı için bu. Bizim server 60'a 40 lan. Capitallar dışında gittiğin her yerde biri bitiyor dibinde. Böyle de PvP olmasın yani arkadaş.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oeff Searing Gorge - Ubrs balkon arası corpse runlar tadından yenmiyor. Kuştan indin mi bi hoşgeldin heyeti karşılıyor, 8 - 10 corpse rundan sonra balkonda güle güle heyeti gönderiyor. Bir UBRS run  minimum 30 dk rotarlı başlıyor.

Diğer yandan serverların balance bozukluğu dışında bizim allylerde Pvp konusunda bi kabiliyetsizlik var. Hani 1vs1 de falan iyilerdir bilemem toplu hareket etme konusunda hordeler, allylerden 1 gömlek daha iyi gibi.

sinera tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...