Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Classic Ana Konu


Darksun

Öne çıkan mesajlar

abiiiiheea lütfen LAMERLER gibi şu İŞTE SİZ DELİKANLIYSANIZ muhabbetine girmeyin. Üstte söylendigi gibi merak etmeyin HEPSİ İKİ FEKŞINDA DA var... yani sizin fekşında 1 kişi olunca kaçıyooh sonra iki kişi gelipp dalıyoohhh. 

falan komik yani.

her iki factionda uzun süre oynamış biri olarak , evet.. Horde tarafı interface,tip,tarz vs ne derseniz artık ona daha Progaming bir görüntüsü var,her zaman da öyle olmuştur. Görünüş olarak horde ırkları daha çok "ben proyum" çizgileri çiziyor.. yani arkandan ambushla yekleyip vanish basan bir undead rogue mu daha karizma, pembe saçı ve bıyıgıyla ambushlayıp vanishleyen bi gnome'mu .. Bunun tartışılıcak bir tarafı yok. Allince tarafında da karizmatik tipler var mı var tabiki. Nightelf rogue ve warrior keza karizmatiktir. Ama gnome ve dwarf ikilisi uzak ara bu ilk bakış anında direk olarak alliance'ı handikaplı başlatıyor. Hele bide üstüne JENERİK SAÇ KESİMLİ ve BASTON koşuşlu bir paladin görünce malesef olmuyor yani asdufhadsfu 

Ki bak yıllarca human mage oynamışımdır vanilla zamanı .. olmuyo yani.

Eternal tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

As implied by the name, a Dishonorable Kill occurs when a player kills a "civilian" NPC; these are NPCs of the enemy faction that have a Civilian tag and can normally be found in leveling areas around the game.

If you kill a Civilian NPC, you will lose points in the Honor system and, if you continue to do it, you can receive even greater penalties, such as completely losing a rank.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Phase 3'ü acilen getirmeleri lazım, ya da en azından battleground'ları. İnanılmaz bir shitstorm dönüyor bütün forumlarda haklı olarak, millet isyan ediyor level ya da alt kasamıyoruz diye. Bizim guild'da da geçici bırakanlar oldu, adam PvP yapmak istemese bile nereye giderse gitsin ambush'layan birileri var, çoğu zaman da güme giden Alliance tarafı oluyor tabi.

Tabi ne diye PvP'de açtın o zaman diye de soruyor millet birbirine, ama kimse bu derecede world PvP döneceğini beklemiyordu bence. Belli zone'larda olur diye düşünülüyordu muhtemelen.

Kasım sonuna kadar WG ve AV gelmezse sıçar Classic.

-Deno- tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...