Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Classic Ana Konu


Darksun

Öne çıkan mesajlar

Herkese selam , Noggenfogger’da karakter açtım hiç araştırmadan etmeden. Şuan 24 levelim ama işten güçten çok vaktim olmuyor kasmaya. Server’da hiç türk yok sanırım. Tek başıma kaldım burada. Tekrardan da karakter açmaya tahammül edemem sanırım. Paralı migrate yok galiba henüz. Peki gelir mi sizce ? Var mı öyle bir haber falan ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nasıl yok yahu Türk? Kafadan 6 - 7 kişi Paticik'ten varız işte, biz yabancı guild'dayız ama şimdilik. Türk guild'ı da var Alliance tarafında 2-3 tane gördüğüm, Horde tarafını bilmiyorum.

Paralı migrate gelmez çok uzun süre. Zaten free transfer vardı geçenlerde, bitti mi bilmiyorum. Sadece belli serverlara ama.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dünde biz MC yapicaz diye toplandık 25-30 kisi, ben daha önce hiçbiriyle karsilasmamistim. MC için 40 kişi toplanamayinca ubrs yaptık. 1 wipe ile generali kestik sayelerinde onyxia attumenetini yarıladım.zaman geçtikçe gençler ayrılıyor herhalde, dün 10 kişilik raidde 35 altı kimse yoktu

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Playerbase gercekten su an iyi. Kimse tartismadan guzelce anlatiyor faili fln (5 man). Ama free transferler hep low pop’a (devam ediyorsa) o yuzden onermem. Low popta hayat zor ?hunter olarak rare pet kovalamak kolay orasi guzel.

mavi post gormedim ama dergi makaleleri paid char transfer gelecegi seklinde yazmis cogu. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bazen bu ilk vurma olayı yine oluyor. şöyle bişi yaşadım ben, yeti mağarasından item düşürmek gerekiyor. allylar ve horde sürekli kavgada. yeti mağarasının kapısı ceset dolu. insanları örgütedim. 5 kişi mağara içinde görev yaparken, geri kalanlar içeri girmeye çalışan allyları kesiyordu. Görevi bitenler dışarı çıkıyordu, diğer 5 kişi giriyordu.   

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Player base son derece iyi abi kimse laf etmesin. Son senelerde kaç tane MMO oynadım, hepsi kanser hepsi toxic hepsi çocuk. 

Classic şu an beni fazlasıyla tatmin ediyor, 2005 döneminden bile iyi nerdeyse kitle. PvP'de bile gank olması gerektiği seviyelerde. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Phase 3 Warsong ve Alterac Valley.

Phase 4 Arathi Basin.

Ama komik bir şekilde Phase 2'de Honor sistemi ve rank'ler geliyor. Bari WG ve AV gelseydi Phase 2'de, millet world PvP ile kasmaz ki honor. PvP serverlarında bile main focus raid'ler şu an.

Bu arada Phase 2 2019 sonunda gelecekmiş, PC Gamer röportaj yapmış galiba ekipten birileriyle. Aralık sonu gibi gelecek sanki. 

Ek olarak Paladin ve Warlock'lar an itibarıyla epic mount'larını alamıyor. Ben de Paladin olduğum için geçen gün aklıma geldi, 'lan Dire Maul yok daha nereye alıyorum' dedim, baktım gerçekten de alınamıyor şu an. UNFAIR BLIZZORT.

-Deno- tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...