Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Classic Ana Konu


Darksun

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar superonlineı arayıp ben cgn ip havuzundan ip almak istemiyorum bağlandığım servisleri etkiliyor deyip havuzdan çıkıp dener misiniz birde? 

 

bu arada ben baya huzurlu, düzgün insanlarla konuşarak ederek, tam istediğim gibi bir mmo oynuyormuş gibi hissedebildim sonunda, marketing evet ama iyi ki yapmışlar çok sevdim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok zor öyle ortam bulmak. Gelmiyor değil, geliyor ama nadir. Retail kafası exp farm peşinde insanlar. Melee cleave gruplardan gına geldi. Gir, exp farmla, çık, reset, ilk wipeda leave party. Hele ki minnoş yanyana kasan ally horde görmekten kustum artık. Herkes max level derdinde.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Levellarınız ne alemde ahali?

40.5 oldum ben. Çıktığından beri bir türlü hafta sonları doğru düzgün oynayamadım, ağırlıklı olarak hafta içi performansım ile 40.5 oldum diyebilirim. Hafta sonları hep bişi denk geliyor, Cuma dahil.

Pala olduğum için dün beleşe mountumu aldım. Plate armor'a da geçtim. 60 küsür gold vardı, level 40 trainingleri ile 40'lara kadar düştü gold.

Bu şekilde devam edersem tahminimce Ekim'in ilk haftası falan 60 görürüm. İş yerinde de en cıvcıklı aylar, onu da dikkate alıyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kitlesel yetersizlik konusuna kesinlikle katılıyorum. Classic wow'dan önce private serverlarda görmüştüm ki millet 60 olur olmaz pug pug toplaşıp MC yapıyordu. Bizim zamanımızda ise yok "pug girilmez yeea", yok "priest şunu craftlasın da öyle gelsin yeea", yok "guildde adam az, adam az.. 40 kişi nereeee" diye boşlayıp duruyorduk.

Warlock 28 oldu. Priest 12 mi 13 mü ne, rested biriktikçe levellıyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 34 oldum neyse ki warlock'a binek beleş, train paralarını da çıkarıyorum ama summon'ları geliştirmeye para kalmadı.

Benim fikrim şu ek paket falan gelmeyecek buna çokta güzel olacak, her şey olduğu gibi kalacak.

Classic'e özel yeni dungeon ver raid yerleri yapabilirler lvl 60 olayı bozulmayacak şekil, ha yapmasalar da olur böyle de güzel.

Neanderthal tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dün yanlış yazmışım ben de, level 40 spelleri o kadar tutmamış. Gene bi 60 - 70 gold'um vardı gece.

Yalnız Paladin'in Charger için aşağı yukarı ne kadar gold veriyorduk onu tam hesaplayamadım. İnternette yazıyor bir şeyler ama net bir tutar yok. Herhalde bazı mat'lar AH'den alınıyor, değişken diye yazmamışlar.

Sanki bi 700-800 gold veriyorduk diye hatırlıyorum ama.

-Deno- tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...