Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Classic Ana Konu


Darksun

Öne çıkan mesajlar

Vanilla teknik olarak zor değil abi zaten. Zor olan time sink olayı. Biraz biraz işler AQ40 ve Naxx ile ciddileşiyor, zaten bu raidler bence bugün ki wow a giden yolu açtılar. 

 

Mesela dün akşam SM Katedral ve Armory yaptık, quest için Houndmaster kalmış dedik Library girip keselim ama 2 dps işimiz var diye bastı gitti, 10 dk ayırmak zor geldi (retalici kesin sdf). Biz de tank dps healer girip Houndmaster yaptık 3 kişi. Tamam 33 level zone a 37 girdik ama 2005 de bunu yapsan dikebilirdi biz noob idik. Gayet sakin sakin kestik sdf. Bir sürü de muhabbet sohbet oldu, tankı da friend list e ekledim sağa sola giderken işi bilen adam sonuçta seslenirim yani. 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten en çok vanilla ruhu bu dediğin noktalarda ortaya çıkıyor. Birileri ile quest yapıyorsun party invite atıyorsun hemen kesince grup dağılmıyor. Muhabbet sohbet oluyor şu quest var mı bu quest var mı diye beraber aksiyon alınabiliyor. Yukarıdaki yorumlardan birinde okudum herhalde tahammül yok kimsede retailde. Gerek dungeonlarda gerek questlerde sürekli bir koşturmaca mevcut. Bu şekilde yavaş yavaş takılırken ve herkes de aynı moddayken çok daha keyifli gerçekten. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla 40 a kadar para toplayıp mount alabilmek lazım yoksa 40 da hala koşuyor olacağız haha. Çözüm olarakda her skill i almayın her prof u öğrenmeyin vs demişlerde öylede oynanırmı ya. 60 olanlara güveniyorum alt malt yaparlar onlara AH de eşya satarız para anca öyle olur ?

60 olan tiplerinde çoğu exploit ile kastı resmen, herifler kaç kişi mage aoe ile raid içinde toplu mob keserek 60 a vurdu , bliz geç fixlemiş xp yi düşürdüler. Orjinalde olmayan layering i kullananlarda oldu. Kendiniz oynadıkça görüyorsunuz zaten dungeon spam en hızlı lvling şekli , questlerle bir oraya bir buraya koştur saatler alıyor.

Darksun tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya en basitinden dün ilk defa Blackfathom Deeps yaptım. Parti kurdum, o sırada Loch Modan'da class quest yapıyorum diye ilk invite ettiğim adama liderlik verdim. Adam benim class quest'i ile uğraştığımı bildiği için kendi kendine LFM'dan adam buldu. Bilen bilir BFD Alliance oyuncular için uzak bir yol, Kalimdor'a geçicen de Darkshore'un boydan boya koşacan da vs. Adamlar resmen 30-35 dakika beni beklediler. Gittim Ironforge'un arkasındaki dağlardan yukarı çıktım, kendimi öldürdüm, Wetlands'de spawn oldum, gemiye bindim falan filan. Gıkı çıkmadı adamların. 

Dungeon'da da o kadar iyi bir geyik ve sinerji tutturduk ki bitirir bitirmez tekrar girdik hemen.

Şu sabır, şu halden anlama, şu community feeling imkanı yok yeni dönem MMO'larda, retail WoW dahil.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çünkü retail wow'da çok fazla içerik var. worldq, m+ dungeon, hc/mythic raid, ratedbg, pvp eventler, islandlar, petler, transmog, toylar.

tabi içerik arttıkça insanların hepsine yetişmek için zamanları azaldı, zamanları azaldıkça da millet birbirine karşı daha tahammülsüz olmaya başladı. gayet normal aslında.

öte yandan classic wow'da hiçbir şey yok. o yüzden de muhabbet var zaten. insanlar koşarken muhabbet ediyor, tek artısı o. biliyorlar birini yarım saat bekleseler de pek bi şey kaybetmeyecekler.

k1nJo tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben 28'im, bütün spell'leri öğrenmiş vaziyetteyim kendi level'ıma kadarki, 150 mining-engineering-first aid kastım, yanlış hatırlamıyorsam 9 gold'um falan var. 

Bir de mountum beleş. Quest'leri mi çok atlıyorsunuz acaba? Ya da AH'de hiç bişi satmıyor musunuz? Çok para olmuyor da level 30'da 1 gold ya da her şeyin ucu ucuna yetmesi pek olmuyor bana.

Ki repair param da mail giydiğim için daha fazla tutuyor sanırım. Daha plate giyecez 40'da.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

180 lw, 225 skinning, 190 first aid var. hatta mageweave bandage'ın kitabını da aldıydım 210 olunca basıcam.
AH'de doğru dürüst bi şey satmadım genelde vendorlamak aynı hemen hemen, bazı şeylerde daha bile iyiydi.
ama genelde lw+skinning olduğu için hayvan dolu bölgelerde dolaştım hep, humanoidlerden pek para lootlamadım o yüzden.

@Absolut wailing caverns spamla o zaman, oradan düşen güzel bi bow var.

k1nJo tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla biz iki kişiyiz. Alchemy, herbalism, enchanting ve tailor kasıyoruz ortak. Sadece oyun başında daha 20 olmadan sırf wand ve çanta ticaretincen skill şu bu masraflarımı düştüğümde ekstra 4 gold civarı para yaptım. Ah'yi düzgün kullanıp neye talep var takip ederseniz para kasmak o kadar sorun değil. Oyun başı çanta ve wandlara çok talep vardı. Şuan class spesifik setler çok satılıyor. Shadow ve frost damagei artıran 2 cloth set var mesela onlar gibi.

yazuach tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...