Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Classic Ana Konu


Darksun

Öne çıkan mesajlar

Private server guildı ragnarosu öldürdü bile ? 

 

As Classic WoW reaches the end of its first week, some more hardcore players are already raiding Molten Core! A guild on Classic WoW, <APES> on Gehennas EU, has managed to get to 60 and clear all of Molten Core in less than a week! Congratulations to them!

 

https://classic.wowhead.com/news=294838/world-first-classic-ragnaros-kill-by-apes?webhook

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

 

Layering ve abusing sagolsun.. Bir grup maymunun tüm classic'in cazibesini öldürmesine tabiki izin vermicez sdufhs.. işsiz gibi kasıp reputation kasmaları abuselayarak falan böle

3 günde 10 tane level 60 geri kalanların kaç level oldugunu bilmiyorum.. 55 mi ne artık gidip kesmesi olayı.

Hayatları boyunca asosyal gibi bu anı beklemişler işte Nostalrius denilen private serverda oynayıp.. Artık kaç bin kez kestilerse o ragnarosu orda gelip burda 4. gün kesip çığlık atıyolar mikrofonla discordta.. Embesiller bi zahmet kesiverin artık o ragnarosu 6 yıl orda private serverda vanilla oynamısınız. Üstlerindeki itemların green oldugunu sölüyor insanlar falan .. Yani tamam ragnaros kolay, tabiki hiçbirşey 15 sene öncesi gibi degil de.. Kafamda da bissürü soru işaretleri var yani sdfhs bakalım 2-3 güne çıkar ortaya.. millet yazıyor zaten forumlarda 

Alıntı

 

They only had a handful of raiders at 60, everyone else in the raid was 55 down to 34.

They abused the Waterlords rep by group farming everything needed and funneling everything over to one guy.

Then they simply all went into MC and kept resummoning the one guy to douse each rune.

The saddest part about all of this is the fact that people thought you actually needed level 60s to clear MC when everything in the game is severly undertuned for the actual power players have this time.

Wait until AQ40 and Naxx come out when players actually have to be geared and good to even attempt the first few bosses let alone clearing it.

 

Alıntı

 

That "first kill" seems a little bit too fishy.

- less than 40 man having level 60, huge part being mid 30-40
- farming rep for the runes to actually summon ragnaros
- green gear and 1st try?
- all in about 4-5 days?

i don't think that's legit.

 

Bu down to 34 kısmı .. Giriş quest'i level 55 .. attunment .. naptınız içeri bi sekilde adam mı summonladınız.. Nası oldu bilmiyorum. Bakalım bi acıklama veya bişeyler gelir kısa sürede.

Eternal tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

niye triggerlandın bu kadar anlamadım hahaha classic'in zor olan kısmı rep ıvır zıvır bu time sink olaylar zaten herifler de bunu abuse etmenin bi yolunu bulmuş herhalde e kendin demişsin 6 yıldır kesiyolar diye kessinler bi zahmet. rag'a 1 shot atmışlar. onyxia'yı da 34 kişilik grupla 2 denemede kesmişler, 19 tanesi p2'de ölmüş bossun %40'ını 15 kişiyle kesmişler lol

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bişeye triggerlanmadım abi.. hayır çok zor bişeyi başarmış gibi bi tepkiler böle milletten genel olarak GRATZ APES WELL DONE falan community.. Ne well done'ı lan.. Scarlete girip 10 kişi 3 mage le aoe yapa yapa level kasıp sonra layerla gidip rep mep kasıp ragnaros kesen İşsizler ordusu işte.. Gratzlık bişeyi yok.

Forumlarda adamın yazdıgı gibi.. 

Alıntı

 

This isn’t a world first, it’s meaningless.

It’s meaningless because it’s based on a sad ‘commercial farm’ to appease streamer kiddies.

Back in the 2005, pre patch, debuff stacks, dodgy itemisation, etc, this would not have been possible in Vanilla and would have required the hard work that every other guild had to put in to ‘gear up’.

Ragnaros was a journey, even as world firsts, or realm firsts, not a commercial endeavour.

This is hollow, this is not Vanilla.

 

 Özetlemiş işte.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

işte Classic world first muş.. öle diyolar.. Layering ala ala AOE yapa yapa zero ambiyans gidip tarlaların içinde kastılar karakterleri sonra gidip yine aynı abusinglerle rep falan kasıp adamlar 2.5 saatte ragnaros kesti bagırış cıgırış falan .. götümle güldüm bu maymunlara. Vanilla hakkında en ufak bir fikirleri bile yok.  Ortada bi başarı yok yani. İŞSİZLİK VAR sdfhsf.. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de artık world firstler böyle alınıyor method ambians, cinematic falan mı uğraşıyor sanki. saatlerce uyku uyumadan işsiz gibi try atıyolar. bu herifler gibi tarla içinde kasmayanlar da sabahtan akşama kadar dungeon spamlıyor. oyun eski versiyonu gibi olsa da insanlar artık eskisi gibi değil sen romantik romantik questleri okuya okuya geze geze oynayabilirsin oyununu da çoğu kişi artık öyle oynamıyor. bu arada rag kesmek niye başarı olsun o da ayrı bi konu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

44 dakika önce, Eternal dedi ki:

işte Classic world first muş.. öle diyolar.. Layering ala ala AOE yapa yapa zero ambiyans gidip tarlaların içinde kastılar karakterleri sonra gidip yine aynı abusinglerle rep falan kasıp adamlar 2.5 saatte ragnaros kesti bagırış cıgırış falan .. götümle güldüm bu maymunlara. Vanilla hakkında en ufak bir fikirleri bile yok.  Ortada bi başarı yok yani. İŞSİZLİK VAR sdfhsf.. 

Çatır çatır kestiler abi kesemeyenler de ağlıyor işte olayı özetledim. Herkese iyi forumlar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla  şahsen benim hiç umrumda bile degil ragnaros kesmek vs ben oyundan cok güzel keyif alıyorum şuan. 15 sene önceki eglenceyi yasıyoruz leveling yaparken, dungeonlarda, muhabbet geyik baya egleniyoruz ekip olarak. Ragnaros'ta zamanı gelince gider keseriz. İşsiz degiliz bu kadar koca bi dünya var yani classicte cidden güzel rpg ögeleri mevcut bu işsizlik boyutu insana keyif vermez bence. Ağlayan kimse yok zaten. Method sallamadı bile adamları gm leri zulfarrak falan yapıyodu biz ilk gün 8 saat oynayabildik dogru düzgün kurulamadık vs dedi geçti. şimdi diger raidlerde belki method geçebilir öne Ahn Qiraj ve Naxx bu kadar hızlı kesilmeyebilir bakalım görücez bilemiyorum bu yamyamlar naxx'ı denediler mi.. nostalrius denilen yerde varmıydı ? getirdiler mi bi fikrim yok.

Kısacası bunların arasındaki bu yamyam yarışı phase 2 ile beraber daha zevkli hale gelir.

Eternal tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nasıl bi butthurt müş ya. 

 

Bu işin olayı bu zaten. İşsiz gibi kasıp, game mechanicleri kullanıp kesmek. Adamlar onun için kasıyor diğer guildler de öyle.

 

Hayır bir de şu gelsin bak bakalım nasıl yapacaklar kafası yok mu pırıl pırıl.

 

Gelecek onu da yapacak, adam onun için konsantre oluyor. Adamlar emboliden ölecekler neredeyse oynarken, onların yaptığı farklı bi kulvar ne kendinizi kıyaslıyorsunuz ki. Adamlar sırf yaptık diyebilmek için kasıyorlar işte.

 

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eheh adamlar kestiyse kesti sine ne yahu siz takılmanıza bakın ? sanki 1-2 hafta sonra kesse farkedecekti yani ?. Bir tarafımı yırtıyorum mobları teke tek alabilmek için 2 tane idare ediyor 3. oldumu büyük ihtimal yatıyorsunuz haha. Retail de 50 mob toplayıp aoe yapıyordunuz moblar size çakarken birde, kite mite uğraşmıyordunuz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

NÖÖ ÖĞLÖDÖNÖZ YÖÖÖÖ ÖDÖMLÖR KÖSTÖÖ ÖŞTÖ HÖLÖL ÖLSÖN..

ben ne aglıcam. Kan davalıgım mı bu adamlar.. bi sayfa önde de biri yazmış .. sen arkadaşlarınla keyifli sekilde yarışmaya devam et diye.. Abicim ben sistemin bozuklugunu eleştiriyorum sen de garip garip cevaplar veriyosun. Yoksa banane isterse 1.haftada tüm dünyayı kessin, ortadan ikiye bölsün herşey kurallara uygun olduktan sonra tebrikler tabiki.

Bozuk olan bir durum var eleştiri buna. 

Layering ve party ile instanceları abuse ettiler aoe yapa yapa bütün gün level kastılar orda dedik. 

https://eu.forums.blizzard.com/en/wow/t/wow-classic-hotfix-raid-party-xp-bug/80462

Alıntı

 

Thanks to player reports and feedback, we’ve identified a bug affecting how XP was calculated for parties of 6 or more players.

We are rolling out a hotfix right now, to all realms, that should correct this. Going forward, XP awarded should be significantly lower for parties of 6 or more players.

Again, thank you very much for your feedback.

 

Türkçe Açılımı : 

Arkadaşlar biz MAL gibi milleti Scarlet'e , zul farrak'a sokup altışar yedişer mageler ile aoeleterek kısadan 60 yaptırdık.. Onlarda gitti 5. gün ragnaros kesti. AMA BOZUKMUŞ EXPERIENCE SİSTEMI.. DÜZELTİYORUZ. TESEKKÜRLER. 

Tamam teşekkürler blizzard.

He bu ragnaros vs kesilir miydi .. tabiki de kesilirdi. 5. gün degil 8.gün veya 10. gün illaki kesilecek.Ama şu abusing ve raid experience muhabbeti olmasaydı bu kadar kısa sürede degil yine nerden baksak bi 1 hafta sonrasında kesilirdi. Adamlar ragnarosa gittiklerinde partyde 10tane level 60 vardı. Adamların oyunculuguna laf ettigimiz yok.Belli zaten potansiyelleri bir grup işsiz ordusu.

Adamlar bir bug'ı abuse ederek bir title'a ulaştı.. He suçlular mı tabiki degil, blizzard'ın kendi mallıgı ve amatörlügü Hala bir oyunu adam gibi yönetemiyorlar. Sonuç olarak 60 olan adam 60 olduguyla ve world first'üyle kaldı. Diğerleri yine melesin dursun şimdi kasıcam diye. 

 Vanilla'da böyle bişey mi vardı lan bu ne böyle ahahah

 

Ben wowcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim.. sdfhj

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...