Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Classic Ana Konu


Darksun

Öne çıkan mesajlar

Frost magi aoe farmla kasiliyor ya. Mekanlarda frost nova - blizzard'la donup duruyorsun. Alisinca cok da rahat oluyordu.

Ama levelingin krali ruj bence. Downtime'i yok, escort ve zone protection questleri haric tertemiz, cogu mekanigi stealth'le avoid etmek mumkun falan falan.

Vanilla priest de shadow form falan acilana kadar iskenceydi, dmg skill'lerinin buyuk kismi shadow tree'de aliniyordu/boostlaniyordu. Ama rogue'dan sonra en cok priestten keyif almistim. Zaten hep ikisini oynadim donup dolasip sjfj

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 saat önce, smyrnas dedi ki:

Tank deniyen falan varmı? hatırladıgım agro tutmak falan zordu. lel gerçi bana farketmiyor. m+ skittish te  agro tutan tank vanillada da tutar diye düşünoorum ?

sheild block + revenge beklemeyen yetolar varken tank olmak ciddi eziyet classicde.

 

millet alışmış retail gibi sıfırdan abanıyorlar. bi uysal olup pull'u warrior yapıp bi shieldblock + revenge atmasına fırsat verseler (ki takriben pulldan sonra 2 saniye bekleyeceksin yani mob ilk warriora vursun diye sdşfklj) sorun olmayacakda illa o hurrr durr diye abanan rogueler mageler delirtiyor insanı öyle tipleri görünce bırakıosun ölmelerini. healer de heallemio o tipleri genelde ? ya gruptan çıkıp 1,5 saat yerini doldurulmasını bekliosun ya da uysallaşıp dediğine geliolar. sinir sahibi olmanın tek yolu tank oynamak. sevmek lazım yoksa çekilir çile değil.

 

 

scorch tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

10 saat önce, Darksun dedi ki:

priest in lvllarken mana bitmiyor mu? ? wand tuşuna basarak kullanma falan.

Priest aman çohh kolay diyenler ya troll, ya yanlış expansionda ? Mana bitmesin diye wand kullanıp wand sesi duymaktan fenalık basıyor. Level 15e kadar wand specialization'u da fulleyemiyorsun üstelik.. falan filan off yazarken bile sıkıntı bastı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Priest bir noktadan sonra çok kolay oluyordu da başları sıkıcıydı bayağı. Tam hatırlayamıyorum da mind flay lvl20 civarı açılıyordu, MB'nin CD'si çok uzundu. Disc'ten falan wand spec. almak gerekiyordu başta. MB + Smite + SW:P + wand attack bu yani bütün utility lvl20'ye kadar ve smite spamleyince manayı emiyordu.

https://classicdb.ch/?talent#b

Eski talent ağacı şöyle. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...