Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Classic Ana Konu


Darksun

Öne çıkan mesajlar

Tamam olm magmadarı kesmeden gidersin o halde ey allam ? Yine de majordommoya kadar gidilir yani dert değil gerçekten bu kadar.

ha btw 

Oyunla ilgili çoğu insanın fikri yokken 23 Kasım - 20 Ocak Lucifron kill -ki pugla daha önce kesilmiştir-.

Alıntı

Molten Core was released with the original game and remained undefeated 154 days, which is still the longest an endboss has survived in WoW's history. It was still too soon if you ask Rag.

LucifronFires of Heaven (US)20.01.2005

MagmadarConquest (US)26.01.2005

GehennasConquest (US)29.01.2005

GarrConquest (US)29.01.2005

Baron GeddonConquest (US)29.01.2005

ShazzrahConquest (US)29.01.2005

Sulfuron HarbingerConquest (US)29.01.2005

Golemagg the IncineratorAfterlife (US)

Majordomo ExecutusAfterlife (US)10.02.2005

RagnarosAscent (US)25.04.2005

Tranqsız kesenler biraz daha itemlenmiş olabilir elbet katılıyorum kendimden çünkü item kalmamıştı dışarıda :d

ha buna rağmen lvl30 yüzükle, encshiz statsız raid yapan adamlar vardı yani tranqshot tan daha büyük bir eziyetti bu. İsterse 8 tane tranqın olsun yani sonuç enrage olur ? O yüzden diyorum 10 küsür yıl geçmiş millet yalamış yutmuş, kaçak serverda tryhard farmlanmış falan. Kimse zaten dediğim profilde adamı çekmez şu saatte herkes tryhard oynar. Oynayamayan da youtubedan baksın aq o da yoktu bizim zamanımızda.

Alıntı

From ThottbotBy zng on 2005/12/28 (Patch 1.8.4)

Subject: "Without tranq"Downed him last night without any tranq-shot, took about 4 wipes though.

That was the 2nd time we have killed him(first time was with one tranq). Not bad for a newly established guild with hardly any epics or mc experience.

samaella tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Masmavi raide girdik ? 40-50 kişiyi attuned yapmak guilde alıp raid ayarlamak çok kasınç olduğu ve muhtemelen ragnaros için fire resist gearı tüm raide yaymak gerektiği için normal ya 154 gün. Crafted gear için droplarda trashlerden düşüyordu, gerçi respawnlıyorlardı kaç saat sonra da o kadar crafting material toplamak yarmıştır. ?

Biz 2-3 guild birleşip başlamıştık (US de oynuyordum o zaman), 3 hafta sırf luciyi alıp trash farm yapabilmiştik ? 

Classic raid zora gelemeyenlere göre değil kesinlikle, adamlar geçenlerde anniversary event diye MC yi getirdiler hatırlarsanız, normal MC den kolay olmasına rağmen feci ağlamıştı millet, 1 hafta geçmeden nerflemişlerdi. 

O 1.8.4 MC için biraz geç bir tarih sanki, ben zannetmiyorum ilk zamanlardaki gear ile hemen halledebilsinler. Enrage olunca tranq yemeden frenzy geçmiyor ? . Neyse çıksın bakalım ilk resetde alabilecek olacak mı.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olm adamlar oyun çıktıktan 2 ay sonra kesmişler işte. Ne bir guide ne bişi varken kesmiş adamlar, belki de addon bile yoktu hatta oyun EU'da daha çıkmamışken yani. Muhtemelen tek tranqla yaptılar veya puglarla kestiler daha öncesinde vs. 

Benim 3 ay sürmüştür heralde lvl 60. Mc desen ora neresi derdim asdzxczxc

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi bosslar kesilir zaten bence o tartisma konusu bile olmamali. Fakat oyunun ilk hali cok kanserdi abi bi quest icin tum tanaris silithus yardir babam kos kos falan bayar bunlar. Amac live wowa adam cekmek heralde classicle subs yaptirip. Yoksa live da gidip cat cut tokatliycagi bosslari hicbir 15 yas ugrasip 3000 saat played yapmaz. 15 yas diyorum cunku sektor onlarin elinde onlar oynamazsa olmaz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

20 saat önce, samaella dedi ki:

classic? relax? healer? priest?

 

gardaş çok iyi düşünmüşsün asdzxcasdzxcas. Git shadow oyna pvp yap

Nebleim abi warrior ile sinir sahibi oldum oynamaktan hemen her class mutluluk gibi geliyor uzaktan sjdjfjdjd

gerçi onları 40 yapmadan reroll warriora dönerm muhtemelen ya.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

offf raid attuneları falan şimdi hatırladıkça kasıldım. Onyxia başlı başına bir olaydı. 18 yaş altı bebelerin level 30 üstüne çıkma oranı %5'i geçmez dhsafas.

Bu arada tabi ki daha hızlı kesilecek. Ama 40 kişilik raidlerden boss başına 2 loot düşürüp de Molten Core'un o bok gibi tasarım ve tonlarına 5-6 ay dayanıp gearlanmak çok daha zor olacak bosslara göre.

pattisliborek tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 25.05.2019 at 10:26, DamienThorne dedi ki:

Darksun nerdeydin sen US’ta ? Shadowmoon muydu bak hatırlamadım! Shadowmoon US Ragnaros server first bizdeydi ( Destiny olarak) :))

Yok ya Archimonde du bizimki ? , international guilddi, starwars galaxies den topluca göçmüştük. ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

raidler aq40/naxx'a kadar bir bok yok. 25 kisi bile rahat yaparsın.

ama olay iste levelling, rep farm falan. speed levelcılar bile 4 günün altına düşemiyor mesela. casual bir adam icin yayarak oynamak = 8 gün falan. 200 saat sadece 60 olmaya gömeceksin...

bitti mi? hayır. epic binek zaten hayal gibi bişi. ya işsiz gibi herb/essence farmı yapacaksın ya da ah'da al sat falan uğraşacaksın. epic bineğe binmek yine zor olacak. üzerine argent repi falan var... aq40 kapılarını açma grindi var... eğer progress guildi isen raidden önce saatlerce consumable grindi var... var da var. olay bunlar zaten...

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

9 saat önce, pattisliborek dedi ki:

 epic binek zaten hayal gibi bişi. ya işsiz gibi herb/essence farmı yapacaksın ya da ah'da al sat falan uğraşacaksın. epic bineğe binmek yine zor olacak.

o sorun değil zg çok erken zamanda gelecek, manyak gibi 24 saatte 1 zg farm yaparak 1 - 1,5 ay içerisinde zg raptor veya tiger alıp beleş %100 binek hazzına ulaşabilirsin.

(blizz offical olarak onayladı mounting sistemi ilk release yerine 1.12 sistemi ile olacak diye)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...