Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Classic Ana Konu


Darksun

Öne çıkan mesajlar

2 saat önce, Darksun dedi ki:

Questler rezaletti yahu yapmayın, aynı haritada oldumu sevinirdik öyle diyeyim. Tüm questleri bir anda alırdınız, ilerleme diye bir halt yoktu. 3-4 haritada değiştirdiğiniz tanaris---> feralas --->winterspring ---> tanaris şeklinde gidip 1 questi bitirebildiğiniz görevler vardı. TBC gelince en büyük değişiklik quest hubları oldu ve evet aldığınız görevler aşama aşamaydı ve genelde aynı çevrede geçiyordu, classic de bu yok. Karakteri geliştirmek cidden emek istiyor alt ile uğraşamıyorsunuz ? . Questlerin çoğu ayrıca bildiğiniz topla/öldür/fedex'den ibaret, değişik questler ilerleyen zamanlarda gelmişti. Aynı zamanda rested yoksa yörede yeterli quest olmayabiliyordu, gidip mob kesip xp alıyordunuz.

Zorluk derecesi yüksek mi evet diğer tüm expansionlardan daha yüksek, aynı zamanda CC'nin anlam ifade ettiği yerler, gidip 10 mobu çekip hepsini alamıyordunuz. Dungeonda illa birinin her pull da mobların kafalarına neyin kim tarafından CC leneceği (raid dahil) belirleniyordu. Bence böyle dungeon yapmak vs daha zevkliydi ? biraz uzun sürüyordu tabi ama olsun.

Evet questlerin içeriğinin anlam ifade ettiği dönem biraz daha TBC - WOTLK gibi olabilir ama gene de şu an ki haline tercih ederim ya. Bir tane bile quest'in logunu okumanın gereği yok resmen. Mevcut düzende Classic de çok farklı olmayacaktır da işte nostalji ya ne bileyim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şuan millet hızlı tüketime alıştığı için zor geliyor quest falan. Wow classic oynamanın amacı zaten hızla 60 olmak değil. Yavaş yavas yapamadığın, atladigin içeriği bitirmek, uzun savaşlar yapmak olmalı. Şimdi varmı bir oyun 40 kişinin taktik disiplin içerisinde bişiler yaptığı? 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Beklentileri düşük tutarsanız oynarsınız :) 40 kişi ama droplar 4-6 tane mi ne. 40 yılın başında bir halt alabiliyorduk :p . Hunter weapon! geyiği geri döner artık ?, o melee slotu boşuna koymamışlar değil mi bir türlü silah vermiyorlardı.

2 farklı serverda main olarak druid/hunter oynadım, paladin ile de alt, o kadar çok raid yaptım ki Molten Core dan hala nerfret ediyorum haha.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, Darksun dedi ki:

Beklentileri düşük tutarsanız oynarsınız ? 40 kişi ama droplar 4-6 tane mi ne. 40 yılın başında bir halt alabiliyorduk ? . Hunter weapon! geyiği geri döner artık ?, o melee slotu boşuna koymamışlar değil mi bir türlü silah vermiyorlardı.

DKP'yi harcamayıp saklıyordum sırf nefarian'dan robe düşsün de alayım diye (robe'du glb)

robe düşmeden TBC gelmişti çok içime oturmuştu ya

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben dkp ile huntera agi ring aldım diye zılgıt yemiştim, lan onu alma weapon alma bunu alma e ben ne alacağım anlamadım :P Gerçi bizdeki sistem roll a + şeklindeydi o sıralarda. Her boss sonrası roll una + alıyordum sonra rolluyordun. Benim roll öküz gibi olmuştu hala gidip en düşük roll atmayı başarıyordum en son ben aldım herhalde silahı zira kimse istememişti :P. En büyük kavga silahlarda çıkıyordu işte, o slotu benim doldurmam lazım mavi mavi silahlarla takılıyoruz 1 tane silah vermiyorsun. Bu durum anca AQ da mı ne çözülmüştü, agi polearm ları hunterlara verdiler ? 

Nefarian da da tüm druidler karar aldı ilk düşen tier chest senin diye, 17 hafta sonra mı ne düşmüştü...

 

TBC ye kadar US serverlarında hunter, EU serverlarında druid le aynı instanceları raidledim. Ne vaktim varmış be kardeş. 

Darksun tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...