Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Classic Ana Konu


Darksun

Öne çıkan mesajlar

  • 2 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Benim bahsettiğim vanilla wowdu, yani hiç expansion olmayan hali. Oynamak istersen web sitesi https://lightshope.org Şu an Northdale serverında 9k online var. Vanilla wowu kimse oynamaz artık diyenlere duyurulur :)

Linkini attığın Wotlk ise 3.expansion. Ancak Warmane enteresan bi portal. 7 kat xp ile hızlı lvl almak ancak bglerde ya da quest yaparken p2w ile legendary weapon almış bebelerle uğtaşmak istiyorsan Warmane'deki Icecrown serverını, tüm oyunu blizzlike oynamak istiyorsan yine Warmane'deki Lordaeron serverını tavsiye ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 hafta sonra ...
Birkaç teknik detay paylaşmışlar.

- mob üzerinde 16 debuff limiti geri geliyor. Şu an böyle bir şey yok yani ama o zaman teknik olarak mecbur öyle kalmış. İstesek kaldırırız ama oyunun dengesi kırılır muhtemelen diyip klasik 16 debuff olarak kalmasına karar vermişler.

- 1 saati aşan posta süreleri aynen geri gelecek.

- Rogue energy regeni yine eskisi gibi olacak. Yine zamanında teknik sıkıntıdan kaynaklı imiş. Ama karakterin oynanış klasik hissetsin diye eski yönteme karar kılınmış.

- add on için karar verilmemiş ama eskiden bu kadar gelişmiş makro ve addonlar yoktu. İzin vermeyebiliriz oynanış ruhunu baltalayacağı için demişler.

- Wotlk ile gelen loot trading olacak.

- dungeon finder, uçan mount, crossrealm, achiler falan tabi ki yok. Booty baydeki ah hariç ekstra yeni ortak bir hubAh falan da yok.

Şimdilik böyle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...