Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Classic Ana Konu


Darksun

Öne çıkan mesajlar

Olm sen milletin nostalriusta nasi oynadigini bilmiyosun herhalde.. Ciddi progress yapan guildler vardi orda. He bizim turklerden is cikmaz tabiki ama yabanci ekipler yardirir.. Simdi 3-5 haftaya donemin efsane guildleri illaki revive edilmeye falan calisilicak nihilumdur arc invictus, swa falanlar filanlar.. Bakalım asıl soru ne zaman cikicagi.. Expansionla ayni zamanda cikartmamalari lazim 2-3 aya hazirlayip acmalari gerek kış dönemi.. O ipneler bilir zamanini en guzel hypelatma seklini dfgd
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Kimse oynamaz artık" Diyen arkadaşların Nostalrius falan gibi gerçeklerden haberleri yok sanırım.
Sizin vaktiniz yok, oynayamayacaksınız diye kimse oynamaz olmuyor abi. Gayet oynanıyor hem de baya bayaaaaaaaaaaaaaa eski dümdüz hali bile oynanıyor.

Detaylar çıksın ortaya iyice bi bakalım. Server'ın ilk günkü patch i gibi mi başlayacak yoksa sabit bir patch ile mi başlayacak göreceğiz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş


Eternal said:

Şu sene olmuş bilmemne goygoyunu yapan ekip çok iyi ya..

Hiçkimse ile muhattap olmadan zero skill ve sosyallikle sıfırdan karakter açıp FM oynar gibi dungeon finder'dan 930 item level olup 23milyon kritleyelim hep beraber..

Yılın 2018 veya 2058 olması ile bir oyunun ne alakası var onu anlamadım.
He dersin ki benim vaktim yok o kadar oynayamam casual takılırım.. kabul tabiki..

Mantık şu yani yıl 2018 oldu abi hemen karakterlerimiz 2348 item level olup 349 milyon vurmalı böle hepimizde legendary itemlar falan olmalı sdfsh ..
Artık teknoloji çağındayız sddfs.. Oyun lan bu.

Vanilla server, bu oyuna ilk günü , ilk haftası veya ilk zamanı başlayan adamlar için büyük bir lutuf.. Blizzard veya zaman sizi ne güzel corruptlamış.. Hemen +15 yasındaki ergenler gibi end game olayım 23048324 vurayım legendary itemlarımla dalaranda zıplayayım diyosunuz yani.

Götü yiyen beri gelsin, vanilla geliyor...
Zamane wowcularını da bekliyoruz.. Mekan : UBRS Balkonu dsaufhdsu



Adam haklı ama çok agresif.
Asdf.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

E adam diyo sadece 1 ay oynadım yine world first warrior oldum diye.. Adamın derdi saksı degilim ben degil ki .. adam yine birinci olmuş oynadıgı dönem.. Bide eskiye oranla çok daha kötüyüm oyunculuk olarak diyo.. Adam tamamen oynadıgınız oyun wow falan degil babysitting yapılıyolar işte sizde wow oynuyoruz diyosunuz diyo.. En son oklar falan çıkıyodu amk buraya koş diye dungeon'da voice encounter manager diye bir addon'la hahaahah
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pordakal said:

evet evet, gelsin 40 man'ler aynen, her wipe'da 10dk res+buff beklemeler,hatta dungeon içinde 5dk yol yürüme(aq,mc,bwl etc.), resist item toplamalar, ot vs farmlamalar

evet evet özlemiştik, gelsin.


şimdiki sistem mükemmel sanki.

raide girmeden önce 100 tane mythic+(max) dungeon yapıp full set döşeyeceksin. üstündeki tüm eşyaları full enchantlayacaksın. gireceğin raid'i %100 ezberleyebilmek için günlerce youtube videosu izleyeceksin. rotation'larını dünyanın en iyi oyuncuları kadar efektif yapacaksın
ki raid'e kabul edilebilesin ve mükemmel oynadığın için raid leader kafasına göre seni şutlayamasın.

evet evet, çok güzel sistem, sakın legacy gelmesin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

World first oldum dediği şu

[video]https://www.youtube.com/watch?v=WFm2R42hb5o?feature=oembed" width="459">



Mopdaki tanklara getirdiği vengeance mekaniğinden fazla damage yiyen tanklar çok fazla dps yapıyordu. O yüzden öldürmeyen her mekaniği yiyip mümkün olduğu kadar çok mob tanklamaya çalışıyorlardı. World first dediği kill falan değil yani dps o da loglarda 1 gün bile kalmayıp geçilmiştir zaten.

Raidlere giriş seviyesi baya azaldı ama en üst seviye de o kadar yükseldi. Kungen'i pek takmayın yani adama göre piyasada BDO dışında her mmo p2w'di bi ara.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya pordakal senin vanilla'dan tek anladıgın 40man'de wipe yiyip 10dk da toplanmaksa sen baya yanlış anlamışın vanilla'nın mantıgını .. sen güncel wow'dan devam et abi işte .. Vanilla'da kimsenin hemen giyineyim de estireyim diye bir çabası olmaz bu saaten sonra ( he olanlar olacak onlar nolifer kasar yine sdfs ) .. Ama olsada zaten sistem izin vermiyordu.
2 tane Rare dagger'la tekleyip geçiyodun su içen mage'i.. ben rogue oynadıgım zaman ragnarostan aldıgım perdition blade'i görünce millet başıma toplanıyodu orgrimmar'da. Millet bu end game'den ve herkesin herşeyi anında almasından o kadar sıkıldı ki.. Vanilla sistem olarakta bu işe çare oluyor. Kungen'in anlattıgını dinleyin abi adam özetlemiş konuyu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Daha geçen gün şunu izlediydik yayında, benim dönem benle kasan üst rankım bi mage elime verip dururdu. O muhabbetin üstüne adamlar vanilla server açıkladı.

https://www.youtube.com/watch?v=CyYTRYh1-ek

Arathi Highlands'deki kalenin arkasındaki denizin içinde rare naga stun trinket düşürürdü, onu farmlarken deli pvp dönerdi. Engineer bombası falan da işe yarar olacak hey gidi hey.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

5 dakikalık blessingler, çantada greater blessingler için materyaller felan haha :D

Hybrid classların ezikliği, paladinler sırf buff ve dispel bot du resmen. Dmg i şansa proc alırsaydı :)

Resto druid olarak healing touch rank 3 spamliyorduk rank 10-11 pahalı geliyordu :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

5 dakikalık blessingler, çantada greater blessingler için materyaller felan haha :D

Hybrid classların ezikliği, paladinler sırf buff ve dispel bot du resmen. Dmg i şansa proc alırsaydı :)

Resto druid olarak healing touch rank 3 spamliyorduk rank 10-11 pahalı geliyordu :p

dispel de yoktu bizde, sadece cleanse. cleanse totem + dispel'i şamanlara vermişlerdi. ağlıyorlardı utanmadan o totem o kadar hızlı kaldırmıyor, yürümüyor diye fosur fosur purge basarken. bak gene sinirlendim şimdi 12 yıl sonra. :P

molten core'da 40 kişiye blessing'e başlıyordun, hepsi bittiği zaman ilk attığının süresi 2dk kalmış oluyordu. burj dubai cam siliciliği yaptık resmen. paladin oynamayanlar özlemiş tabii 2k hp'lere ambush/pom pyro atmayı topkek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...