Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Classic Ana Konu


Darksun

Öne çıkan mesajlar

Şu sene olmuş bilmemne goygoyunu yapan ekip çok iyi ya..

Hiçkimse ile muhattap olmadan zero skill ve sosyallikle sıfırdan karakter açıp FM oynar gibi dungeon finder'dan 930 item level olup 23milyon kritleyelim hep beraber..

Yılın 2018 veya 2058 olması ile bir oyunun ne alakası var onu anlamadım.
He dersin ki benim vaktim yok o kadar oynayamam casual takılırım.. kabul tabiki..

Mantık şu yani yıl 2018 oldu abi hemen karakterlerimiz 2348 item level olup 349 milyon vurmalı böle hepimizde legendary itemlar falan olmalı sdfsh ..
Artık teknoloji çağındayız sddfs.. Oyun lan bu.

Vanilla server, bu oyuna ilk günü , ilk haftası veya ilk zamanı başlayan adamlar için büyük bir lutuf.. Blizzard veya zaman sizi ne güzel corruptlamış.. Hemen +15 yasındaki ergenler gibi end game olayım 23048324 vurayım legendary itemlarımla dalaranda zıplayayım diyosunuz yani.

Götü yiyen beri gelsin, vanilla geliyor...
Zamane wowcularını da bekliyoruz.. Mekan : UBRS Balkonu dsaufhdsu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dönmez en kotu 1 milyon oyuncusu olur. Zaten oynayacak olanlarin yarisi wow'u wotlk'dan sonra falan birakan ekip olur. He tabiki gelenler hardcore oynamaz ama kesinlikle aktif bir kitle olacaktir bence.şimdi sen 30 yasina gelmis bir vanilla oynamis bir adama , abi classic wow geliyo desen giripte casual olarak oynamama ihtimali cok dusuk illaki arada bir girip bakicak.. Kimisi hirs yapicak kimisi social takilicak bide sadece bizim milleti degil tüm dünyayı ele alinca illaki hatrı sayılır rakamlaea ulasilir. Bakalim bekleyip gorucez. Ama sunu diyorum vanilla ya su yeni expansiondan daha cok hypelandim vallahi hsdgsg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...