Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kombiyi kaçta yakıyorsunuz?


Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

Altı yıl klima ile ısındım adanada, evde dört klima vardı. En kötü ısıtma şekli klima, verimli de değil ev büyükse. Aylık 1000 tl ödediğim aylar oldu. Geçen sene ev ısısı 29 a ayarlanmış şekilde doğal az yaktık, ençok ödediğimiz ay 573 geldi, kullandığımız sıcak suda cabasi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi 4 islemle cozebiliyosunuz bu sorunu farkindasiniz di mi?

Sadece aksam yakinca ne kadar yakiyosunuz onu olcun, sayaca bakarak cozersiniz, surekli ama dusuk isida yakinca ne kadar yakiyosunuz onu da olcun, yine sayaca bakicaniz, gerizi harcadiginiz metrekup * metrekup fiyati?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada madem böle konu var, veri paylaşımı yapiim. komşular görse napıyorsun der ama merak ettim 3 gündür bakıyorum milletin gaz saatine ne kadar yakıyorlar diye kıyaslamak amaçlı :D

ben 8 metreküp harcamışım
alt komşu 17 harcamış
yan komşu 13 harcamış
yan komşunun altı 20 harcamış

ki dediğim gibi şort shirt oturuyorum.

yani kısacası havalar soğudu gençler. millet yakıyor yani, ekonomi yapıcam diye götünüz dona dona oturmayın, yakın 3-5.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yumy said:

Şu çok yakanların arasında oturuyosan onlar sayesinde senin daire de ısınıyodur asdf


evet aynen. ama geçen kış yan komşum benden çok daha az harcamıştı, 3 gündür üşümüşler ama demek ki :D bi de kendimce ekonomi de yapıyorum ne kadar doğru bilmiyorum. mesela bi oda komple depo olarak kullanılıyor onu yakmıyorum. hatta evde salonda bilgisayar başında oturacaksam günün çoğunda, sadece salondaki 2 kaloriferi yakıyorum. yetiyor. yatak odasını da yatmadan 45 dakka önce falan açıyorum mesela ısınsın diye. tam böle ooohşşş dedirtecek kadar ısınmıyor gerçi pek, çünkü evin arka kısmı bütün gün yanmadığı için soğuk oluyor, o soğuk kırılmıyor gece kolay kolay.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet arkadaşlar şimdi eve geldim. dün gece sabaha kadar 50 de yaktım, sabah ev yine hafif bi serindi ama yine sıcaktı. 45 e düşürdüm evden çıkarken akşama kadar yandı ev baya bi ısınmış. şimdi bi 50 ye çıkardım gece yatarken 45 e düşürücem bi standart yakalayınca da hep aynı sevide bırakıcam. izolasyon sıfır ama kalorifer sağlam heralde bilemedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...