Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marvel's Spider-Man


-Deno-

Öne çıkan mesajlar

cbshfgds yok ya benim takıldığım Bİ ANDA olması olayın. böyle ufaktan bi eliyle tutunsa, ordan vücudun gerisi dönüp duvara yapışıp dursa (ama duvara değmeyen götü başı falan eylemsizlikle aşağı doğru çekilse biraz daha) ondan sonra eli ayağıyla kendini yukarı itip koşmaya başlasa

dur ya youtube'dan bulup göstericem
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Onu ben de düşündüm. Normalde 2 saat gibi bir süresi olması lazım, 2 saat sonra dissolve oluyor tamamen ağ. O kadarını hesaba katmamışlar.

Ona bakarsan sürekli cep telefonu ile konuşuyor Spidey, ama sürüyle kavgaya karışıyoruz. Gorilla Glass MK 72 falan olması lazım bir şey olmaması için cep telefonuna sdf.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dün gece bitirdim oyunu.

80/100


Boss savaş sayı olarak yeterli ama mekanik olarak çok yetersiz. Sable outpost'ları, boss savaşlarından daha zordu, o kadar diyeyim. Bulmacalar baya yetersizdi, keza MJ ve Miles kısımları baya sıktı sonlarda ki sonlarda üst üste 2 görev koymuşlar ana görevde bunlara, yetmezmiş gibi üstüne Spidey ile gelen görevde de pasif, kovalamaca yaptığımız görev var. (zehirlendiğimiz bölüm)

Sonuç olarak webswing harika, şehir güzel, grafikler ortalama üstü, kombat über olmasa da kendini oynatıyor. Ana senaryo çoğu Spider-Man filminden güzel. Diğer eksiler ise yan görevlerin yetersizliği, collectibles'ların bazen sıkıcı olabilmesi, şehir içinde haddinden fazla olay olması ki, oyunun sonlarına doğru rahatlıkla gezemiyorsun, her yerden bir şey fırlıyor, boku çıkmış yani.

Genel olarak beğenmekle birlikte söylendiği GOTY adayı falan olacak bir oyun değil. Sony pleb hype'ı var biraz. Sony'i seviyorum, exc'leri de iyi ama işte keşke böyle her şeyin bokunu çıkartan kitlesi olmasa... daha iyi olacak sanki.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
ya bi de şeyi soracaktım, ps2'deki spiderman 2'de web swing için mutlaka bi yere tutunması gerekiyordu web'in.

bunda sanki uzay boşluğuna sıkıyor gibi görüyorum izlediğim vidyalardan. foto modunda bi baksanıza uzaya mı gidiyor yoksa bi mutlaka binaya falan bi yere yabışıyor mu?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"downgrade etmişler reeee" vidyolarında caps'lerinde falan su birikintili falan bi kare var

https://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s---hjGtMfo--/c_scale,f_auto,fl_progressive,q_80,w_800/c8sihwtvk0jb9ddzt0uv.jpg

cevap: https://twitter.com/GilFromUI/status/1053359453708271616

dfsgkj
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Platinum Trophy bitirdiğim için yapacak bir şey kalmamıştı oyunda, ona rağmen arada girip 25 - 30 dk oynuyorum sırf webswing ve combat için.

New Game plus kasabilirim aslında bir ara, zaten trophy kasma derdi olmayınca rahat biter.

http://www.youtube.com/watch?v=D003QzPKFbI

Yalarım seni Felicia.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Heist'a dün başladım, sanırım 36 TL gibi bir fiyatı var store'da. Deluxe aldığım için beleşe indirdim tabi.

Epey kısa olmuş, 2 - 2.5 saat oynadım %57 olmuştu. Bu 2.5 saate epey side quest de dahil yalnız. Hızlı hızlı sırf hikayeyi oynicam deseniz 1 - 1.5 saatte biter sanki.

Black Cat her zaman ki gibi düşman mı dost mu durumu belli olmayan bir karakter olmuş. Peter base game'in sonunda MJ ile arayı düzelttiği için Felicia'nın ortaya çıkması komik diyaloglara sebep olmuş oyunda, onu sevdim. Çizgi romanlarda olduğu gibi oyunda da Peter'ın Felicia ile geçmişi var çünkü.

Hatta,


Sanırım Felicia'yı bafilediği zamanlardan çocuğu olma ihtimali var Peter'ın, şu an ki hikayede hot topic o. Muhtemelen Peter'ın çıkmayacak da, MJ'e açıklaması falan efsaneydi sdf.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Dün ikinci DLC Turf Wars'u da %100 bitirdim. Öncekine kısa diyorduk bu ondan da kısa çıktı. Deluxe aldığım için zamanında DLC başına çok bi para ödemiş olmadım ama gene de content çok sınırlı. Sadece ana görevleri yapsan belki 1 saat sürer, haritayı tamamlayım falan diyince işte bi 3-4 saat sürüyor DLC başına.

Bu DLC'deki Hammerhead HQ'ları önceki oyundaki base görevlerine göre daha zordu ama en zor seviyede. Bir ara pati'den Spyro da canlı yayında gördü, ellerim 5 - 10 dk ağrıdı dodge'layıp saldırmaktan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...

Ben yeni başlayabildim buna ücretsiz izin dalgalarında da pişmanım şimdiye kadar oynayamadığıma. Gerçi alet yoktu geçen sene vs. de neyse ksdhjf 

Müthiş oyunmuş cidden ya. Heniz %35'ine anca geldim ama çanta falan toplaması bile aşırı eğlenceli. yedire yedire, zamana yaya yaya oynuyorum. cidden denildiği gibi new york'ta gezmek bile başlı başına eğlenceymiş. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...