Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alınık elektronik sigara hedeleri


Tony_Stark

Öne çıkan mesajlar

Selam gençler

Yakın zamanda, önümüzdeki ayın başı gibi bir mod ve tank almayı düşünüyorum, başlangıç seti değil tabi, elden çıkarmıştım bendekilerin tamamını ama böyle full sigara olmuyor geri dönmem lazım, tel ve pamukları sattığım için de pişmanım zaten.

öncelikli olarak baktığım modeller voopoo drag ve geekvape aegis, önceden minikinv2 kullandım o da olabilir, ya da varsa elinizde daha uygun opsiyonlarda olabilir en altta aliena kadar.


tank olarak aklımda net bir şey yok, merlin mini kullanabilirim tekrar başlangıçta, rdta'da olabilir herhangi, clon istemiyorum.

çok genel bir başlık oldu farkındayım ama öyle e-sigara alıcam, eskisi gibi tr içinden sıfır alıp dünyaları vermek istemiyorum, en fazla düzgün bir ato bulamazsam onu sıfır alırım, facebookta ne olduğunu bilmediğim adamlardan da ikinci el alamam doğal olarak.

yazarsanız buraya elinizde ne olduğunu ve ne kadar istediğinizi çok iyi olur, ben olmasam bile başka talip çıkar belkim.

lectre ben bu arada, di maini açmıyor inatla mecbur bundan açıyorum konuyu :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
abi yanlış anlama iyi niyetimle yazıyorum ama, aklımda şuan drag + ammit vs var yine, senin teklifinde 2 ato almış olmuyorum, en azından ben 3-4 ato kullandığım zamanlarda tek amacım likit karışmasındı. yani limitless tek ato benim gözümde.

alienı beğenmeyip satmıştım zamanında ama biraz pişmanda oldum açıkcası sattığıma vs derken, verebileceğim 150 alien ve atoya, yüksek ihtimal sen bunu düşük bulursun ama ölücü deme, ekonomi kötü :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi dost tavsiyesi, hiç kasma livepor 160 ve merlin mini yada azeroth (yeni) rta al hafif ve en ucuz kombinasyonu yap geç derim.
Azeroth 2 3 lü deck ile harika sonuçlar alırsın. 160 w da yeterli olur. Drag kullanmışsın biliyorsun çok apır ve çizilmeye müsait.
Kendim kullanıyorum diye demiyorum, tedarikçi dostlarım sağolsun 130 modu 110 liraya azerothu verdi. Dünde merlin mini aldım yedek.
Elimde mtl içinde spica var. Gül gibi uzun zaman götürür.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...