Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 9. Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 22.10.2017 Pazar - 19.30


fenn

Öne çıkan mesajlar

Prof syonellik bunu gerektiriyor. Sen boksçumusun sahada kavga ediyorsun veya mahalle karıları gibi kavga ediyorsun ! Rakibi tınlamadan oynasa gs kadıköy denen fobi olmayacak aslında.

Keşke maç kadıköyde olsaydı. Bu adamlar profesyonel . Eğer hakem ibnelik yapmazsa ümidim var bunlardan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Maç çok zevkli ve heyecanlı geçecek gibi duruyor.
2 takım da kazanabilir.
Fakat Fb kaybederse büyük ihtimalle yarıştan kopar.
Hakem hatası olsada ben kimsenin bu maçta kasıtla bir i.nelik yapabileceğine inanmıyorum.
Gs + Fb taraftarı ülkenin %70i.
Kimsenin bu kadar büyük bir kitleyi karşısına alacak cesarete sahip olduğunu düşünmüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

galatasaraylılar daha şimdiden selpakları hazırlamışlar belli ki. yahu bu kadar hakem şöyle yapmazsa, hakem böyle yapmazsa diye konuşuyorsunuz da siz daha bu hafta ofsayttan gol atmadınız mı abi??

hakemlerin genel olarak kötü olduğu çok belli ama konuyu FENERBAHÇE'Yİ KOLLAYACAKLARa getirmeye kasmak resmen küçük takım taraftarlığı. son 3 5 senedir ortalıkta olamayınca taraftarda ufalmış adeta. hiç böyle yapmazdınız siz önceki senelerde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aykut, Galatasaray'ın Fener derbilerindeki en güzel yıllarını yaşattı ya. Tam bizim istediğimiz gibi oynatıyor takımı. Soldado gol atamasa bile feci pasör, mutlaka onu tutar. Ama arkasına Guli-Valbuş-Dirar çıkarsa GS orta sahası en rahat maçını oynar. Aykut muhtemelen birini kesip orta sahaya Alper/Ekici takviyesi ile çıkıp 0-0'a kasar, son 10 dakikada da gol kovalar. Alper Galatasaray maçlarında hep problem, takımda dikine oynayabilen tek oyuncu orta sahada

Bizde de Gary'nin durumunu bilmiyorum ama Selçuk'un da olduğu kalabalık orta saha olacakmış gibi geliyor. 4-5-1 benzeri. Bizim ilk haftalardaki yardıran hücumlarda beklerin, özellikle Mariano'nun katkısı çok iyiydi. Fakat son maç Tudor garantör sistemini oturtmaya çalıştı, Fener bu bölgede yine baskı yapacaktır. Sol bek tarafımız malesef çok stabil, Lato garanti adam ama hiç ekstrası yok, Linnes'in hataları olsa da tekniği ve hücumu daha üst düzey. Ben Linnes ile çıkar diye düşünüyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...