Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uzun dönem staj için üniversite arayışı


Milamber

Öne çıkan mesajlar

beyler ve bayanlar selamlar,

şimdi https://forum.paticik.com/read.php?97,8622509 şu konuda iş ilanları olan firmamız var.
normalde part time ya da stajyerle pek ilgilenmiyordum ama beni yanıltan bir kaç aday oldu bundan sonra önce ilk part time elemanımı aldım bir de eski firmamda gördüğüm uzun dönem stajyer programını oluşturmak için bir çalışma başlattım.

bana lazım olan şu:
uzun dönem stajı olan 2 yıllık düzgün üniversite listesi çıkarmak istiyorum. bazı üniversitelerde uçuk hocalarımız oluyor mümkünse onların öğrencilerinden bir grubu alıp yetiştireceğiz. ilk kez böyle bir şey yapıyorum ama şimdiye kadar stajyerlere genelde normal bir çalışan gibi davranıp olabildiğince çok bilgi vermeye çalıştım buna ek olarak ciddi bir program hazırlayıp sonuna güzel bir proje koyup arkadaşları yetiştirmek istiyorum. sonunda bizde işe başlarlarsa ne ala, başlamazlarsa da sağlam tecrübesi, vizyonu olan bir grup insan yetiştirmiş olmanın gururu bana yeter :)

sizlerden ricam istanbulda bu tarz önerebileceğiniz okul veya hoca varsa paylaşmanız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman listenin başına TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'ni ekle.

Her öğrencinin 4 yıllık eğitiminde yapması gereken, her biri 3.5 ay süren 3 adet ortak eğitimi(uzun dönem staj) var. 3. sınıfın 1. döneminden itibaren bir dönem staj bir dönem ders dönemi olarak gidiyor.
Firmalar için 2. veya 3. stajda almak mantıklı oluyor, çünkü öğrenci 3.sınıfı bitirmiş veya 4.sınıfın ortasında oluyor.

Ortak Eğitimi bizzat deneyimlemiş biri olarak düşündüğün şeyin çok doğru olduğunu söyleyebilirim. Hem öğrenci için hem de firma için çok faydalı oluyor. Ben ve arkadaşlarım şu anda uzun dönem staj yaptığımız yurtiçi/yurtdışı firmalarda çalışıyoruz.

Detaylı bilgi için bkz:
TOBB ETÜ Ortak Eğitim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...