Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eller ve el bileklerindeki ağrı için doktor tavsiyesi


Batuhan_BJK

Öne çıkan mesajlar

bende de carpal tunnel başlangıcı gibi bi durum vardı. oyun sırasında mouse'u tutan elimin bileğime bıçak saplanmış ya da taşla ezilmiş gibi bi ağrı girdi. ağır bişi kaldıramaz duruma gelmiştim. krem sürüp, 7/24 bileklik kullandım zamanla ağrılar bitti 3-4 ayda.

önce rezalet g500s logitech mouse'umu değiştirip, ergonomik mionix naos aldım. tuşlara tıklarken verdiği kolaylık inanılmaz fark etti. sonra da alttaki padlerden aldım. çok kaliteli padler. yarı fiyatına düşüyor bazen, subscribe olun newslettera. pad olmadan oynarsam bi süre sonra ağrı yapmaya başlıyor gene.

https://www.pcgamingrace.com/products/glorious-mechanical-keyboard-gaming-wrist-pad-rest-black-thick
https://www.pcgamingrace.com/products/glorious-gaming-mouse-wrist-pad-rest

birde bu konu hakkında başlık açmıştım ben de, pati'den havlu bileklik kullanma tavsiyesi gelmişti. o da güzel olmuştu. padler gelene kadar nike bileklik alıp kullanmıştım. hala daha arada kullanıyorum, bileği sıcak tutuyor.

bu sorunun çıkmasının en büyük sebebi benim oturuş pozisyonumdu ama hala düzeltemedim çünkü uzun süre dik oturunca rahatsız oluyorum. vücut ağırlığı da hep bileklere biniyor o yüzden, en azından padler ağırlığı zayıflatıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

uzun süreli kullanımdan kastın nedir mesela? buradaki çoğu insan 10 saa üzeri kullanıyordur. Ben hiç pad falan kullandığımı hatırlamam mesela.

Eklem yerlerinde şişme, dokununca yumuşak dokuda acıma gibi bir şikayetin varsa romatizma/fibromiyalji başlangıcı ihtimali de aklında bulunsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...