Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ne yapılır bu durumda?


sabonis

Öne çıkan mesajlar

Baggio said:

sabonis said:

zaten çoktan sonuca bağlanmıştı herkes tarafından, baggio haricinde.


Benden sonra 2-3 kişi daha aynı konuyu bazı başka bakış açılarıyla aynı sonuca bağladılar, ilk ben itiraz ettim diye gocunduysan bir şey diyemem. Konuyu sırf "adama yüzüne karşı bir şey diyemedim ama nasılsa gitti artık parasını vermeyeceğim, haydi beni onaylayın" diye açtığını bilemezdim.

Kendimce adaletli bir yorum yapmak istedim. Benim başıma gelse 100-150 TL vermeden göndermem, ama adamla da çalışmam. Sebeplerini 4-5. sayfalarda birkaç kişiden ayrı ayrı okuyabilirsin.

Bir diğer önerim ise, kendininkinden başka fikir duymak istemiyorsan foruma yazma, veya soru formunda yazma, de ki "böyle yaptım nasıl ama vay be" falan.


senden sonra 2-3 kişi daha falan aynı sonuca bağlamadılar. kimse gidip bu çakallığa para verilmesini söylemiyor. 50-100 bişi at diyenler oldu. ama bu bile direk yanlış. çünkü bu bile adam için kar. böyle emrivaki bir şekilde dayatarak para kazanmak nedir? adamın başına benim gibi 5 tane vaka gelse, bundan sonra gitmeden söylemeye başlar ücretli diye veya gittikten sonra dayatamaz. anlamak istemediğin veya anlayamadığın olay bu.

bir de "adamın yüzüne karşı bişi diyemedim" diye bi olay da yok, nasıl çarpıtmalar bunlar ahaha. kaç kere açıkladım, arada arkadaş var diye önce ona haber vermek istedim, üstüne kendi evimde tatsızlık çıkmasın diye he bakarız deyip geçtim. dışarda kahve dünyasında oturuyor olsak ve arada arkadaşım olmasa, hadi eyvallah diyip kalkardım karşısından. veya adamın evinde olsaydık basar çıkar giderdim.

ben tamamen iyi niyetle, çok düşük ihtimal de olsa adama haksızlık yapıyor olabilir miyim diye açtım konuyu (açmadan önce de 8-9 kişiye falan sordum), kimse de kalkıp adam haklı demedi. o yüzden içim çok rahat.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...