Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konu: Süper Lig 6. Hafta | Fenerbahçe - Beşiktaş | 23.09.2017 - 19.30 {110}


Llama

Öne çıkan mesajlar

biz kendimizi hiç öyle görmedik ki..

aksine 2 sene önce gs taraftarı burda "biz söyle elit taraftarız, böyle mükemmeliz gs'li olduğumuz için" derken;

lan aynı ailede doğan 2 cocuktan biri gs'li diğeri fb'li bjk'li olabiliyorken siz nasıl üstün ve elit olduğunuzu iddia edebiliyorsunuz diye söylüyordum.

3 takımı birbirinden ayıran etnik/kültürel/siyasal farklar yokken neye göre elit ilan ettiniz kendinizi diyordum.

2 sene başarı geldi, sahalarında olay olmadı diye bize bok atıyorlardı, sonra başarısızlıklar ile küfürler, maddeler, cezalar başladı onlarda..

şimdi Beşiktaş taraftarı çıkıp biz küfür etmeyiz, şöyle elitiz sizden üstünüz demiyor ki böyle davranıyorsunuz bize karşı..

kendiniz kulp takıp kendiniz laf sokuyorsunuz anlamsız oluyor.

o gün kendini elit ilan eden gs taraftarı, bugün bizi şımarık, çirkef ilan ediyor bunun üstünden bize laf sokuyor, siz de başladınız aynı şeye..

halbuki ne o gün biz gs'ye elit dedik, ne bugün kendimize bir sıfat takıyoruz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

ayyyyynen öyle

sana özel demiyorum bunları zaten beşiktaş taraftarı kendini çok matah, çok düzgün görüyorda o laf ettiği fb yada gs taraftarından hiçbir farkları yok.


o zaman pozisyon pozisyon değil de maç geneline bakarsak, hakemin bilerek ve isteyerek beşiktaşı biçtiğinde de hemfikiriz :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fener ite kaka bir kac mac daha cirpinir. Macdan ciktiktan sonra metroya bindim. Heryer fenerli taraftarla doluydu.Galibiyetten sonra bile adamlar bizim takimdan cacik olmaz diyorlardi.
Bizim takima sinir oldugum tek sey bu kadar kavga gürültünün cikacagi belli olan bir macta nasil bu kadar sacma sapan hareketler yapiyorlar. Quaresma mesela sacma sapan hareket icine giriyor.Oguzhan itirazdan sari goruyor.Senol gunes atiliyor. Yillardir bu isin icindesiniz bu macin boyle gecicegini ve boyle gecerse illa fenere yariyacagini herkes soyluyor.Biraz zeki olun cok mu zor anlamiyorum ki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...