Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konu: Süper Lig 6. Hafta | Fenerbahçe - Beşiktaş | 23.09.2017 - 19.30 {110}


Llama

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

Bjk puan kaybı ve iki takıma da bol kırmızıyla Maçın kazananı Galatasaray oldu.


berabere gitse ballı kaymak sonuç olurdu ama bu sonuç da iyi. fener öyle eze eze yenmedi, fazla gaza getirecek gibi. zaten kadro kalitesi şampiyonluk getirecek derece değil. iki maçtır hakemler tarafından boostlanıyorlar decoderler iptal edilmesin diye. bjk için haftaya trabzon maçı da sıkıntıya girdi. tabi bizim de bursa'yı kazasız atlatmamız lazım :P

pattisliborek said:

Haftaya karejma, Atiba ve ozzy yok. Ts maçı da keyifli olur.


şenol da tribün'de olur muhtemelen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

https://i.imgur.com/DGPxf92.jpg

neyse abi beşiktaş haksızlığa uğradığını düşünüyorsa haftaya oynar kazanır artık arkadaşında dediği gibi

o gücünüz var


Var zaten, muhtemelen kazanırız da. Gıcık eden durum ülkede bir sürü insanın şu haksızlıgı gördügü bildigi halde, bu galibiyete sevinip övünecek kadar onursuz olması. Haksızlıklarla beraber her yolu mübah görecek kadar şerefsiz olması.
Sözüm kesinlikle forumdaki arkadaşlara degil bu arada, sonuçta birbirimizi her yoldan trolleme kültürümüz var burda, yazılanların da o dogrultuda yazıldıgının farkındayım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Skntı değil fb kazandı, kazanan haklı o ya da bu şekilde
Ben bizim sığırlara kızıyorum ya ne olursa olsun profeyonel olmak lazım. şg en başta sı.tı sen td sin abi oyunculara örnek olman gerekli. Ne olucak şimdi hiçi şl maç var sonra trabzon ne gerek var abi fb maçı neki 3 puanlık maç bariz maçtan önce hesaplar yapılmış neyse orasında diilim önce kendimiz abi şu mallıkları yapmamalıydı şg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yorumlarımı yapıp gidiyorum. Artık yazmıyorum zaten buralara ama bu maçta hakem kararlarını yorumlamak istedim..

-Medelin pozisyonuna penaltı veriyorsan, ligde her duran topta penaltı çalman lazım.

-Ozan Tufan'ın elle oynaması bariz penaltı

-Q7 kart doğru ama az biraz ağır

-İsmail'in kart ağır

-Atiba pozisyonu bence penaltı değil , arkasını dönerken savrulan eline "çarpıyor" top. Kural açık , ceza sahası içerisinde el ile oynama,eli top götürme ,topu taşıma penaltı. Topun ele çarpması penaltı değil , büyük yanlış var bu kural bilgisi ile alakalı. El açık ve kaleye gitmesini engelliyor şeklinde , eğer futbolcu elini topun geçisini engellemek için açtıysa penaltı , yoksa açık eline çarpan top penaltı olmaz.

-Cenk'in düşürülmesi penaltı

-neto kart doğru

-Pepe'nin dirseği var , kırmızı kart.

-negredo'nun ofsaytı yazmıyorum zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

galatasaray'ın oynadığı derbilerden daha çok seviyorum şu maçları ya. bence net pozisyon anlamında iki takım da eşitti. baya pozisyon harcandı.

fener'in ilk penaltı baya baya kolpa. 2. penaltısı atiba'nın hatası biraz da şanssızlık. doğru penaltı. cenk'in pozisyon %1000 penaltı yani. daha nolması lazım ulan penaltı olması için. q7'nin kırmızı da baya net. fener'in ilk kırmızı bana sarı gibi geldi ama kırmızıya da açık gibi.

beşiktaş'ın golünde ofsayt yok. büyük hata ama kaleci müdahale etmedi. yine gol olur muydu bilemeyiz. fener'in kazancağı barizdi zaten. yarışta kalmaları gerekiyordu. ama beşiktaş maçı döndürmek için şans buldu yani. gol olmayınca olmuyor yapacak bir şey yok.

ozan'ın elle oynaması penaltı falan değil ayrıca. adam kolunu kıçına mı soksun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dün gece maçı izlerken 1 şişe şarap bitirdim,Oğuzhan'ın atıldığını yeni fark ettim asfasd. Ali Palabıyık çok kötü hakem, bu çok açık. Taraf tutmadı baskının altında ezildi. Bu maça verilmesi büyük hataydı. Daha 2 hafta önce Beşiktaş maçını yönetmiş,geçen sene maçın ırzına geçmiş. Başka hakem mi yok?

Salı'ya kadar takımı toparlamak lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Mahmut Uslu filan yine cikmis ortaliga fsd. Ne igrenc adamlar ya bunlar. Fenerin cidden su Aziz takimindan kurtulmasi lazim artik.

Macla ilgili olarak Fener ilk yari iyiydi de ikinci yari Besiktas dengeledi. Ofsayt pozisyonunda yardimci hakem hatasi, penaltiyi da gorse calardi muhtemelen bugun Palabiyik bariz posizsyonlarda cekinmedi acikcasi. Ama Cenk'in de kendini yere atma huyu olumsuz etkilemis olabilir. Onlardan biri verilse muhtemelen berabere biterdi mac ki bence de hakki oydu acikcasi.

SG de Trabzon kafasindan bi cikamadi ya gene bordo mavi takimlar vs dfdsd.


https://twitter.com/BatuhanBayazit/status/911677963640459264
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Borlach said:

maç esnasında net kopmuştu ikinci yarı 10dk.

şimdi özeti izledim de cenkin ki evet penaltı ama hocanın onu görmesi o açıdan hakikaten zor.

negredonun pozsiyonu da kesinlike ofsayt değil. ama elle bir temas falan varsa bilemiycem, kale arkası açısı olsa iyi olurdu.

bu arada ilk yarı da taç çizgisinde giuliano'nun yediği bi dirsek vardı sanırım medel vurmuştu, özete almamışlar.

o da kırzımıydı, es geçmeyeyim onu da.


https://twitter.com/BatuhanBayazit/status/911677963640459264
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zaaaa

dün izmit'teydim düğünde, izlemedik arkadaş grubuyla da yeni yeni özetlere bakıyorum hatta.

klasik gücü olmadığı için çirkeflik, pislik ile ivmeyi yanına çekip öyle rakibi indirmeye çalışan Saraçoğlu'nda FB ve ona yenik düşüp FB'nin planlarını tutturan hakem olayı dönmüş yine gördüğüm kadarıyla asfsad

Yani bu Saraçoğlu'nda ilk maç değil böyle olan, sonda olmayacak. Bunu sahasında en iyi yapan takım 10 yıldır falan Fener, ne boktan kadroların sürekli kazanmasının sebebi iyi takımlara karşı hep bu oldu.

Q7'nin atılması direkt ihanette ben, biz, herkes söylese de 2 maç sonra yine 11'de formasını giydireceği için ŞG yapacak bir şey yok. Atılmasa gerçi FB IY iyi baskılı başlamış istatistiklerden gördüğüm, maç yine üstünlüklerinde olurdu tahminen ilk değişikliğe kadar. Neto atılmasa Topal 60'da girecekti demiş Aykut, o dakikaya kadar skor korusak bence yine 1-1 1-2 alınabilirdi sdfsadfs

Quaresma'sız BJK, Quaresma'lı BJK'den her zaman daha güçlü ve iyidir. 15 maçta bir CD doldurup, mantıklı ve düzgün oynadığı maçları kenara koyuyoruz tabii ki. O maçlarda hakkını hep verdim ben bile ama 15 maçta bir falan, bazen 20 maçta bir oluyor.

Neyse gerisi iyiymiş. Totalde Oğuzhan ilk defa yerelde bir derbide bu kadar efektif ve müthiş oynadı diyorlar. Bayağı bayağı BJK'de maçın adamı diyorlar ama bakmam gerek, gerçi hiç beklemediğim adamlar bile bunu diyor. Bakmasam da olur.

Neyse, maç önü 1.29'dan almayı unuttuğum BJK gol atar bahsini devre arası 1.77'den yüklü almıştım, maçtan tek ciddi beklentim oydu geldi güzel oldu adsfds
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de Twitter'da genel olarak " Negredo - ofsayt " ve " Cenk - penaltı " hariç hatalı kararı yoktu Ali'nin diyor Fenerliler bile de aq daha ne olsun. Kafadan 2 gol, hadi penaltı kaçma ihtimali 1 gol kafadan sdasdf

direkt takım kaderiyle oynamak bu. neyse böyle şeyler güzel oluyor bence. takımı hırslandırır, kendine getirir. 3 kırmızının yerine koyacak adamlar çok bjk'de haftaya ts'den 3 puanla dönersek bu mağlubiyetin sıkıntısı olmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...