Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 18 (ps4)


applev0dka

Öne çıkan mesajlar

hala gameplayde pes daha mı iyi sdfsf.

script mevzusu h2h'ye sıçramasaydı iyiydi. para fut'ta dönüyor orda kalsaydi işin pisliği. ama hala oynanabilir tek futbol oyunu fifa malesef.

roket ligi de tatmin ediyor ama konsolu olan adam için her sene kenara atılmalı bi fifa oyunu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

geçen sene 1 maç pes oynayanlar karşılaştırma yapıyordu bu sene de hiç maç yapanlar yapıcak sanırım.

tarafsız reviewlara da bakabilirsiniz. gameplay'de pes>fifa. üzgünüm çocuklar.


hangi gameplay abi? ne kadar PES oynayan adam görsem bütün sene aynı maçı oynuyor. bu sene PSG de oynanır toplam 3 takım falan olur oynanan. çok eski bir arkadaşımla FIFA 07'den beri canlı tuttuğumuz bir isveç-yunanistan fikstürümüz var mesela, adamın köpek gibi defans yaptığı ve benim sürekli ortasahayı tuttuğum falan. PES'te neyin gameplayi var yani allah aşkına ne taktik var ne bir şey.

çok methedildi diye oturup denedim PES 17'yi, allahım bu kadar kütük oyuncular olamaz. topun gerçekçiliği sıfır, pozisyon algısı sıfır. keşke FIFA'da şu scripting muhabbeti olmasaydı da hiç kaygısız sövebilsek.

FIFA'yı babam yaptığı için sevmiyorum bu arada, mesela yarın 2K games futbol oyunu yapsa muhtemelen gider ona geçerim. ama PES hala langırttan farksızken gameplay daha iyi demek çok komik çünkü oyunun gameplayi üç tuştan falan ibaret.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynı maçı oynamalarıyla gameplay'in ne alakası var abi
neyi nasıl eleştiriyosunuz anlamıyorum bazen.

taktik maktik de var gayet istediğin şekilde oynarsın. ofansif/defansif istediğin ayarı yaparsın. takım dizilişini muhafaza edebilir veya flexible oynayabilirler. sen bilmiyorsun diye "taktik yok" olmuyor o.

ben gidin tarafsız reviewlara bakın diyorum, sen gelmiş hala diyosun ki yok onu öyle demek komik, yok efendim 3 tuşla oynanıyor falan.
bi şeyi eleştirirken ekşi sözlük tier eleştirmeyin lütfen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir zamanlar "FIFA bu sene de PES etmedi" başlıkları atılıyordu. PES'ın fırtına gibi estiği zamanlardı..

ancak 2011 yılından sonra FIFA acayip çağ atladı, yerden yere vurdu PES'i kabul etmek gerek..

teknik taktik kısmını bir kenara bırak PES gerçekçi değildi en son oynadığımda. Balon gibi uçan toplar, yürüye yürüye yapılan çalımlar, tek tuşla 99 yılı savunma mantığı falan lul.

lisans olayını hallettiler mi bari o rezillik vardı bir de ?

şuan PES oynayan insan sadece 2005-2009 yılları arasındaki efsane döneminde oyuna tutulmuş ve fifa'nın yaptığı devrimi ıskaladığı için oynuyordur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla her sene arkadaşların ve trailerın gazı ile önce Fifa alıyorum PES indirime girene kadar fifa oynuyorum taş çatlasın 50 maç ya yapıyorumdur ya yapmıyorumdur. PES indirime girdiği an alıyorum ve o an bir daha fifa bile aklıma gelmiyor. He pes alınca sanki binlerce maç mı yapıyorum hayır onda da taş çatlasın 300 maç fln yapıyorumdur ama en azından yenisi çıkana kadar belli aralıklar ile keyifle oynatıyor kendisini. Pes gerçekçi bir oyunum diye bir iddiası yok ki zaten güzel tarafı da bana göre orada aksiyonu daha bol ve eğlenceli. Burada NFS ile Gran Turismo'yu kıyaslayıp ama Gran Turismoda yüzlerce marka araba var sürüşü acayip gerçekçi yüzlerce ince ayar yapabiliyorsun NFS'de yok bunlar demek gibi oluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

https://www.google.com.tr/search?&q=fifa+script+reddit

sadece redditte bile kamyonla teori var, evet skript var oyun zorla herkesi bir yere kadar dengeliyor, iyi olanlar denge sistemini alt edebilenler diyenlerle "hayır ea yapmaz öyle şey, git gud" diyenler kapışıyor.

fifa 13'ten beri 1000+ fut 1000+ lokal maç yapmış biri olarak bence kabak gibi var.

resmi EA forumlarında script demek bile koşulsuz ban sebebi, kapısında yazıyor daha, tartışmayacaksınız diye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yüzde yüz var ama ben online birileriyle oynadığım maçları antrenman olarak görüyorum. asıl olay karşında tanıdığın adam olduğunda önemli. onda da script istediği kadar olsun ztn salty af bir ortam eğlendiriyor her şekilde.

gameplay olarak fifa okadar ilerdeki bu bence yinede fifayı tercih ettiriyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...