Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Subnautica


toggie

Öne çıkan mesajlar

sanirim pek bir icerik yok. giris questlerini yapiyorsun sonra habitat builder verip saliyorlar diye yazmislar. nereye baksan terrain bitmemis halde.

creepvine seed rengi degismis. pek aydinlatmayan bir kirmizi olmus :/

etraf epey karanlik. bioluminescence serpistirsinler biraz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

starter location kucuk bi base + scanner attim. scanner'ın default rangei 300 metre.

500'er metre arayla 2 tane daha scanner attım. hem mat farmlıyorum hem de kameralarla etrafı dolasıp, keşfedilmemiş şeyleri spoiler tagle reddite atiyorum, cok keyifli :)

açma



derine inebileceğim bi araç olmadığı için, şimdilik kameralarla 500 metre civarını dolaşıyorum. yine benzer şekilde mushroom fieldlar var;



map;


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@paradoksalkedi ilk oyunun early access'i de baya baya boştu ilk dönemler. bu arada sanırsam content var ama buglı, devam etmeyin diyor. bende questleri yapmıyorum o yüzden. free roam takılıyorum.


@arcana ben henüz bulamadım.

hatta bu mantarların oldugu fieldın orda bildigin koskoca bi base buldum denizin dibinde 100 metre filan, içinde ki hiç şeyi scan ettirmedi her bok olmasına rağmen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

icerige bakilirsa yenisini almak icin pek bir neden yok. ilk oyunu oynamis olanlar icin de gecerli. base yapayim, manzarasi olsun yeter bile diyemiyorsun. o kadar eksik. anca merak giderilir.

early access icin bile erken olmus. pozitif yorumlar "elemanlara guvenin" tarzinda. somut nedenle yapilmis yorum yok. mis gibi oyuna donusecegine ben de inaniyorum. ama su asamada ovup, baskasina aldiracak kadar bilincsiz degilim.


bir baska mevzu da oyunun yogurt yiyisinin farkli olmasi. ilk oyunda izoleyiz, tam bir survivor'iz. bu daha bir tomb raider misali. karakterden degil de olay orgusunden, anlatimdan bahsediyorum. biri radyodan yonlendirir, oburu baska turlu yardimci olur vesaire. farkli bir sey kovalaniyor. benim hosuma gitti ama herkesin hosuna gitmeyebilir. care package formunda hand holding var. onu begenmedim. orbital drop guzel bir mekanige donusturulebilir ama bu sekilde olmasin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

Bladderfish'leri resmen silmisler. Eyefish bul bulabilirsen! H2O icin creepvine yemek zorunda kalinca acayip sogudum oyundan. O kadar eziyet geldi ki Seatruck deneyimleyemeden ciktim. ?

Ne kadar terrain gelmis kestirmesi zor. Onceden beaconladigim bir base vardi emperor'in orada. Kaldirmislar. Rocket Island'da iskelenin yanina yaptim base'i. Herhalde ora terrain'in en az degisecegi yerlerden olur. Ilk oyunda orta halli bir base'im vardi, early access yamalarindan birinde toprak altinda kalmisti sdfgd. O yuzden temkinliyim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...