Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Subnautica


toggie

Öne çıkan mesajlar

oyun o kadar craft değil ki... daha çok explore, explore. base'ini bir kere yaptıktan sonra craft falan gerekmiyor. oksijen tüpleri, diğer ufak tefek cihazlar, taşıtlar falan hep 1 kere yapmalık. yemek ve su craft etmeyi diyorsan, 1 planter dolusu karpuz dik olsun bitsin, daha da hiç bir şeye ihtiyacın olmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yemek su değil ya mesela ben cylopsa taşıdım her şeyi ama base olarak kullanamıyorsun enerjiden geri taşımaya üşendim. map yok, ruby bulana kadar canım çıktı.

mesela hikayade cluelar geliyor, nerelere gideceğimi biliyorum ama gidemiyorum, yolda giderken bir şey lazım oluyor base dönüp bakıyorum farmlamadığım için bir sürü ore lazım geri dön farmla git gel falan baydı beni baya.

bilmiyorum bana göre değil sanırım ama oyun güzel hiç lafım yok.

map lazım bence kesinlikle. en kötü kendin gezerek açtığın işaretlediğin çizdiğin bir şey olsa güzel olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada 1 aydir oynamadigim save'i actim, ne yapicam hic bi fikrim yok, ne nerde hic bi fikrim yok.

Boyle bildiginiz bi checklist falan var mi yapilacaklar icin?

Bir de ufak tefek bulunmamis seyler var ya. Mesela thermal reactor'un relay'ini yapicak zikkim gibi. Hangisini nerde bulucam, neyi nerden toplicam cok bi fikrim yok su anda. Scanner'in menzili yetismiyo cogu ore'un yerini bulmaya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Story icin radio message'i trigger'lamanin birkac yolu var, genelde yeni kesifler ile progress radio uzerinden devam ediyor. Nerede kaldigin da onemli tabi ama yeni biome kesfetmen ya da blueprint'ini buldugun yeni bir araci yapman genelde radio messega almana sebep oluyor.

Oyun exploration uzerine insaa edildigi icin hikayenin bu sekilde ilerlemesi aslinda guzel ama bazen cok fazla ara oluyor, ne ile karsilasacagini bilmedigin yerlere girmek de insani gerdiginden sanki bi quest log gibi bisi olsa iyi olurmus.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aurora'da odalarda gezinirken nefes almak icin tavana yoneldim ve bir sekilde odanin, tasarlanmis alanin disina atti beni oyun ve geri donemiyorum hic bi sekilde. Bi ihtimal save/load yapinca konum duzeltiyodur dedim, save'leyip yeniden load ettim ama bana misin demedi. Gitti 25 saatlik amelelik...

https://www.youtube.com/watch?v=6grSZ9S-Oxc
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Bir yerde tıkandım gençler. Cyclops'u tamamladım radio mesajı geldi .

Prawn Suit'i keşfettim yani parçalarının oldugu bir batığa gittim o yerin keşifi ile yeni bitkiler buldum blood tree mi ne var onun meyvesinden potion yapılıyor o açıldı , bir kaç tane blueprint daha açtım bunun gibi o noktada takıldım işte.

base'imde duran Scanner ile bir şey bulamıyorum . Range mi yetmiyor yoksa story gereği mi öyle bilmiyorum (olanların hepsini keşfettim zaten).

Şu anda dımdızlak kaldım baymaya başladı oyun.

Bir sorum daha olucak bu kraken'leri nasıl öldürürüz ? cyclops'la giderken en büyük belam onlar.


edit son soru (: Bir de bu büyük madenler var mine etmek için tool lazım diyor. O tool'u bir türlü bulamadım ya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...