Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Babama sokak köpeği saldırdı


gleoddyn

Öne çıkan mesajlar

Lectre said:


xunn said:

Lectre said:

xunn said:

Abi yok moda caddesindeyim ben de, orada birkaç sakat kopek var, ben kopekle her gectigimde kavga eşiğine geliyorum. Havlasın havlamakta sorun yok da ciddi ciddi ısıranlar var. Onların alınması lazım barınağa.

Sakin sakin gelip, arkadan arkadan yaklaşıp benim kopegin götünden ısıranlara hiç girmiyorum bile.

Sokaktaki kopegi besleyenin hak iddaa edebilmesi de ne saçmaymış, evine al o zaman kardeşim, madem o kadar seviyosun müdahale ettirmiyosun.

Zerre egitimsiz, gördügü her erkek kopege saldıran kopegini sahilde tasmasız gezdiren barzolar tier.


doğal seleksiyon gereği güçlü ve zeki olanın hayatta kalmasının üzerine kurulu bir dünyada yaşıyoruz ki bu haliyle dünya gerçekten iyi.

senin söylediğinin türkçe çevirisi çoğu mantıklı insan tarafından okunduğunda şu oluyor "Sokaktaki köpek beni dövüyor, e o zaman abilerimi çağırayım.", yani sonuç olarak bir canlı olarak sen en temel gereği beslenme ve yaşama olan ve "sadece" bunları sağlamak için hayatına zar zor devam eden bir canlı tarafından dayak yiyorsan, ılıklığın lüzumu yok zahmet olmazsa ölebilirsin bir kenarda.

sen dünyanın anasını .... ırk olarak, sonra ben nöpöm köpök bönö ösöröyör, ayrıca senin köpeğine de söylüyorum bunları.

ılık.


Ya öncelike üslubun çok kötü, liseli nargile cafe tayfası tadı verdi.

Köpeklerin tek ihtiyacı besin ve yaşama değil abi, birbiri üzerine üstünlük kurma, kendi alanını koruma gibi içgüdüleri var. Bu yüzden kimse "Alın su kediyi buradan" diye olay çıkarmıyor. Ben kopegimi veletlikten egitmezsem, lüzumsuz hor davranırsam, gerektiginde kızmazsam saçma sapan agresif bir canlıya dönüşüyor sokakta olmasa bile. 20 tane kopek gördüysem Moda'da bunların 3-4 tanesi ciddi olaylı. Havlayan, hafiften geren hayvan okey. Seni stalklayan, takip eden, gördügün anda üstüne çöken hayvan okey değil. Kısır olmayan da okey değil.

said:
"Sokaktaki köpek beni dövüyor, e o zaman abilerimi çağırayım."


1-Bu nasıl yetersiz bir aşagılama çabası.
2-Gerzek misin hangi yetişkin erkek bi sokak kopegini indiremez?

Ha bu arada benim hayatım bütün sokak kopeklerinden daha degerli. Kopekler kole abi, bunu istedigin gibi süsleyebilirsin de domine edilmiş bir hayat formu.



tek ihtiyacı demedim, en temel ihtiyacı dedim.

içgüdülerden bahsediyorsun ihtiyaçlardan değil, kendi kendini yanlışlıyorsun ve cümle bütünlüğün yok.

köpeğini yetiştirmekten bahsediyorsun sonra örneğini sokak köpekleriyle bağlayarak bitiriyorsun.

seni aşağılamama gerek yok zaten yıllardır bunu kendi kendine forumda yapıyorsun.

kimse yetişkin olduğundan bahsetmedi, ki benim kurduğum cümlenin öğelerinin yerini değiştirip bana karşı kurunca anlamlı bir şey yapmış olmuyorsun.

Hayatın sokak köpeğinin hayatından daha değerli değil.

yukarıda saydıklarımdan dolayı, sandığının aksine, liseli nargile cafe tayfası üslubuyla yazan benden daha gerizekalısın.

dilersen maddeleri numaralandırabilirim takip edemediysen.

midemi bulandırıyorsun.


bu adamın ilk mesajı malca bir sarcasm değil miydi yani, ciddi miydi lan? ashdfuhasdufhdas. heralde şu mesajlar yüzünden uçmuş, iyi olmuş uçtuğu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

Baktım abi o hayatta tutuyor zaten. Hayır benim kopek bir de ultra gerizekalı oldugu için yüzünü yaran hayvanla oynamaya calısmaya devam ediyor baya salak bir kopek Mugen. Hayvan dikmiş kuyrugu hırlıyor, Mugen beyin kuyruk propeller olmus atlayıp hopluyo, sal beni iki güreşelim tripleri.


cok tatliymis kopegin :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu olayda gelişme var mı? Geçen sene buna benzer başlık açmıştım, aynı kangal yine benim köpeklere saldırdı sırtında 3 4 cmlik yarık var. 3 farklı yerden diş geçirmiş. İnternette arıyorum, bi kısım polis diyor bi kısım belediye. Sahipli köpek nereye şikayet edilir ki?

Bi de ben bu adamla köpeğin fotoğrafını çekip Aşık Veysel'e assam (Neredeyse tüm Bornova'nın köpeklerini gezdirdiği ve belediyenin kısırlaştırılmış köpekleri saldığı bi alan) 'Bu köpek saldırgandır) diye bi suç işlemiş olur muyum?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bunun aynısından İzmir Bostanlı'da da var bir tane (Orada olanlar için eski Sunay pidenin etrafı). Esnaf bayılıyor besliyor falan, hatta hayvanı gaza getiriyorlar ama akşam dükkanlar kapanınca feci. Arkadaşa Revenant'taki ayı gibi saldırdı yerlerde boğuştular köpekle bir geldi üstü başı dağılmış adamın köpeğe yumruk falan atıyorum bildiğin güreştik diyor. HAYTAP'a şikayet ettik resmi bir yere söylemeyelim uyuturlar falan diye de oradaki panter Emel'ler de ağzımıza s.çtı. Geçmiyoruz ordan artık yapacak birşey yok
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
Dun gece 4 sıraları büyük bir gürültüyle uyandim.kapıyı bir seyler zorluyor boyle vs.tam korku filmi sahnesi apartmana 4 tane köpek girmiş.cikamamıslar.her kapiyi zorluyolar.en kotüsü baktigim sokak kedisini oldurmusler:( eve almaya calismistim girmedi.iyi apartmanda takil sen diye ton baliği acmistim.onu bile yiyememis garibanim:( yalniz hiç kan yoktu garibanda korkusundan da ölmus olabilir.su olay biliyorum yanlış ama butun kooek sevgimi oldurdu.serefsizler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Frostbite said:

su olay biliyorum yanlış ama butun kooek sevgimi oldurdu.serefsizler


benim en azindan bir gozunu gorebilir hale gelsin diye iki gozune binlerce tl lik goz ameliyatlari yaptirdigim bir yavru kedimi dizi oyuncusu komsumun kopekleri parcaladi. hayvan ara duvarda dururken asagi cekmisler yakalayip. o gun neler gecti icimden anlatamam. zehirlemeyi bile ciddi ciddi dusundum, sonra vicdanim el vermedi. o da hayvan sonucta.

ama gozu karartip hakkaten yapsaydim vicdan azabi duyarmiydim emin degilim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...