Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sigortacı arabamı çarptı.


Oripxnot

Öne çıkan mesajlar

  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Bone said:

Oripxnot said:
"ulan denyo, bu arabayı denyo gibi sürmesen başka arabaya arkadan çarpabilir misin, denyo oğlu denyo. sen sigortacısın, beni nasıl zarara uğratmayı başarırsın lan"


trafikte her zaman kaza olabilir. arabalarımızı sigortalamamızın nedeni de zaten bu. kaza yapması için "denyo gibi sürmüş olduğunu" nerden çıkarttın onu anlamadım.


Arkadan çarpmış olmasından. Trafikte arkadan çarpan boşuna 8/8 kusurlu sayılmıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadan çarpan her zaman kusurlu olmuyor. Bu yaz kampüste önümdeki araç aniden durup geri gelmeye başladı ve bana çarptı ben hareket halindeyken (ben arkadan çarpmış oldum). Kaçacak bir yer yoktu, her taraf doluydu.

Her neyse adam 2 tane yalancı şahit gösterdi, yalan beyanda bulundu falan, ona rağmen %100 kusurlu çıktı. Arkadan çarpma şekliniz falan önemli yani. Arkadan çarpınca direk 8/8 kusur basıp geçmiyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şahitler olay anında orada değillerdi. Sonradan geldiler, onların telefonlarını falan yazdı oraya hır gürün arasında. Ben sigortacıma sordum, şahitleri pek takmıyor eksperler aşağıdaki beyanlarınız ve kazanın krokisi önemli dediler.

Benim beyanım detaylıydı bayağı, krokiyi de ben çizdim, adamın aniden geri gelmeye başladığını görünce korna çaldım, hatta durup geri gitmeye yeltendim (arkamda başka araba vardı o da durdu (hatta iki yönlü olarak trafik durdu adam manevra yapacak diye). Adam öyle bir kilitlenmiş ki park etmeye hiç bir şeyi farketmedi. Hatta çarptıktan sonra da 10 - 15sn falan ne olduğunu anlayamadı.

Kendi beyanında da geri geri gelmeye başlamadan önce dikiz aynasına baktığını, arkasının boş olduğunu görüp manevra yapmaya başladığını yazmış, o henüz geri gitmeye başlamadan ben zaten 1 metre falan gerisindeydim. Kazanın olduğu yer dümdüz yol, trafik bayağı sıkışıktı (Anadolu Üniversitesi'nde gerçekleşti olay, ÖSYM sınavı vardı, İstanbul trafiği gibi oluyor öyle durumlarda kampüs içleri sdf). Yalan yani adamın beyanı direk. Ben o durduğu anda göremeyeceği mesafede olsam ve ona çarpmak için gerekli hızda geliyor olsam pert olurdu arabalar. Halbuki tamponlar ezildi yalnızca.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 yıl sonra ...

forumda eski bir içeriği ararken bu açtığım başlığa denk geldim, 5 yıl önceme bakıp "ne denyo adammışım lan" dedim. 5 yıl sonra belki tekrar gelip bu mesajıma bakarım, umarım bu sefer denyo olduğumu düşünmem.

araba merso c250 coupe'ydi bu arada. güzel arabaydı, severdim keratayı. baba parasıyla almıştım. sanırım denyoluğum da bundan kaynaklıymış. şimdi kendi paramla aldığım araçlara biniyorum. daha az denyoyum bence.

5 sene sonra gelip bakacağım buraya, öptüms.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ön arka kamera şart araçlarda, ben de izmirde düz yolda giderken adam durup geri geri gelip arabaya vurdu sonra indi hollanda plakalı araba işte 2018 model mi falan filan diye sormaya başladı. Aklınca heralde kendi tanıdığı tamirciye götürüp kucağa oturtacaktı. Kamera var arabada kaydı falan plaka yüzler vs neyse sonra gittim orjinal servisinde hallettirdim adamın da telefonlarını açmadım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...