Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sigortacı arabamı çarptı.


Oripxnot

Öne çıkan mesajlar

keyifsizim paticik, uzun zaman sonra internette böyle bir başlık açıyorum, birilerinin akıl vermesine ihtiyacım var çünkü aklım durdu.
çok ciddi araba sevdası olan biriyim, 5 senelik bir aracım var ve çok keyifle sürüyordum ta ki son istanbul dolu fırtınasına kadar. aracım iyi bir markanın orta üst bir modeli. birkaç hafta evvel gerçekleşen malum dolu fırtınasında ne yazık ki kötü bir konumda kaldı ve arka-ön cam patladı üzerindede 300e yakın dolu göçüğü oluştu.

keyfim kaçtı tabi ama doğal afet sonuçta, yapacak bir şey yok diyerek babamın tanıdığı olan yıllardır tüm ailemizin sigorta işlerini halleden bir firmaya teslim ettim aracımı, biraz da sıkıştırdım, babamın sizde hatrı var, işi sallamayın acele edin lütfen dedim. bu arkadaşlar acele edin lafımı biraz farklı anlayarak aracı teslimimden 2 gün sonra servise (veya başka biyere) götürürken başka bir araca arkadan çarpıp yaralanmaya sebebiyet verecek şekilde kaza yapıyorlar. öndeki araç ani fren yapmış, benim aracı süren sigorta elemanı duramamış gömmüş. öndeki adam yaralı. ben o sırada şehir dışında olduğum için ve babamla yakın ilişkileri olduğu için olayı ilk önce babama anlatıyorlar, babam babacan adamdır, kaza bu, canınız sağolsun diyor. olayı çözün bizi madur etmeyin diyor. adamlar tamam diyor, problem yok.

babacan babam ben kafaya takmayayım, zaten çok şeyle uğraşıyorum diyerek bana olaydan bahsetmiyor, az önce tesadüfen öğreniyorum. gecenin bu saatinde ne sigortacıları arayıp "ulan denyo, bu arabayı denyo gibi sürmesen başka arabaya arkadan çarpabilir misin, denyo oğlu denyo. sen sigortacısın, beni nasıl zarara uğratmayı başarırsın lan" diyemiyorum. babama "neden alttan aldın, neden babacanlık yaptın" diyemiyorum. ancak uyumamış olan dostlarıma ve size içimi dökebiliyorum. dostlarım ben kafaya takmayayım diye "abi canın sağolsun ne olacak senden değerlimi diyor" pek tatmin olmuyorum...

siz bu duruma düşseniz ne yapardınız? böyle bir dert yanma, danışma başlığı oldu bu da. iyi akşamlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olan olmuş yapacak bir şey yok cidden. değiştiremeyeceğin şeyler için kendini paralamanın anlamı yok. arasan "diyemiyorum" dediklerini desen ne değişecek ki. daha da mağdur etmeden çözseler bari demekten başka ne gelir elden, ki bariz sen haklısın ve sigortacıyla da bi hak-hukuk varsa, azıcık insanlarsa onlar da ellerinden geleni yapar artık sorunu en düzgün ve hızlı yoldan çözmek için. can sıkıcı bir durum, ben de kafama çok takardım eminim ki ama yine de yaşanılan değişmezdi sonuçta...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

işte insan bazen insanlık yapmaktan yorulur ya, o garip bir duygu. her zaman yaptığımız gibi yine insanlık yaparsak başımıza daha kötüsü gelir mi diye düşüncelere kapılma durumu da son yıllarda pek artmaya başladı sanki. yaş mı ilerliyor yoksa ülke boka mı batıyor acaba.

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla kaza tutanağı tutuldu mu onu bile henüz bilmiyorum, yarın gidip görüşüp öğrenicem son durumu.

bu arada "derdini şeyapayım senin, ben de bişey sandım" diyecek arkadaşlar olacaktır, ben yerlerinde olsam aynısını derdim büyük ihtimalle ama sadece başlık açtım, ufakta olsa derdimi paylaştım çok görmeyin :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

aman ben de çarptı diyince arabanı kendi malı falan yaptı sandım.


bende kacip ruya oldu zannettiydim, lan diyorum yazidada son 2 satira geliyorum, hic calincakmis gibi durmuyor diye ama, umut vaad edip sikici sonla biten filmler gibi olmus sdf

op sende kafana takmasana, adamlar yillardan beri islerinizi yapiyomus iste kasma bu kadar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...