Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi mobil internet?


Tim

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Bir nevi dag basindayim TR'de bi 20 gun kadar, bi ihtimal uzayacak. Mobil network ustunden eve internet dagitmam lazimki calisabileyim. Ne onerirsiniz? Kullanim da memnun kaldiginiz bisey var mi?

Bu arada Vodafone hattimi TR'de kullaniyorum ama ilginc sekilde hep 100+ ping veriyor speedtest. Turkcell hic oyle degil. Benle biradere mi ozel yoksa Vodafone'u mu baltaliyolar acep var mi bilginiz?

Ek bilgi, Turkcell 2 bar cekerken Vodafone full cekiyor ve her ikisinde de 4G sinyali var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

is icin kullanim derken ticari imkanlardan faydalanmak icin dememis adam yalniz, internet istiyo iste sdfg. gerci is icin demis ama ping sorunu yasadigina gore asil amaci overwatch oynamak :P



Busted sdf.

Is icin istiyorum ama ping de iyi olursa arada iki el oyun da atarim diyodum. Mac yanip tutusmazsa tabi bu sicakta heh
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Maalesef.

Vodafone, Avea vesaire baya kotu nedense, hem hiz dusuk hem de ping falan cok yuksek, stabil degil. Vodafone'un verdigi maksimum kota 20gig.

Turkcell'de 50 ve 75 gig'lik paketler var aylik. Taahhut zorunlu degil modemi ayrica satin alirsan. Taahhutsuz hali bile daha ucuza geliyor Vodafone fiyatina ve kotasina gore orantilayinca.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada turkcelle yakında wttx modemler gelecek, yine sabit evinizde ama 4.5g üzerinden stabil bağlantı alacak, bazı pilot bölgelerde kullanılıyor bildiğim kadarıyla 3 ay içinde lansmanı yapılır public haberiniz olsun, özellikle superonline fiber altyapısı olmayan yerler için yapıldı, fiyat olarakta yormaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...