Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Artifact


Aceace

Öne çıkan mesajlar

k1nJo said:

baktım hs gibi geldi


aynen, mana olayı hs gibi. Rng çok az, daha strateji ağırlıklı. Deste çeşitliliği çok fazla. Hep legend ranktayım ama doğru düzgün top tier desteler ile oynamam.

Oyunda biraz da gerilim var. Neredeyse her turn seçimler fark ettiriyor. $ harcamak isteyenler için çok daha ucuz vs.

öğrenme kısmına gelince, tesl öğrenmesi basit ama uzmanlaşmak vakit alıyor. Uğraşmak istemiyorsan hiç deneme bile.

MTGA ya da bir bak istersen. O da biraz tuzludur fakat artifact a göre daha hesaplı olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
daha değil ama patlayacak bu gidişle.

hs streamer'ının bi kısmı artifact'a kaydı artık para mı yediriyorlar hype'ı diri tutmak için bilemiyorum günahı valve'nin boynuna ama objektif olarak bakan herkes inanılmaz pahalı diyor.

kolento'da denedi biraz ama çok pahalı oynanmaz dedi lol.

izleyerek ne oluyo anlaması biraz zor ama oyun kaliteli ve skill geriktiriyo o belli.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kart oyunlarından anlamam pek, bunu da oynamam. Merak ettiğim oyunda hazır desteyle oynama seçeneği yok mu zaten, para vermek neden şart?
Markette ucuza kart bulunmuyor mu ayrıca?

Ayrıca kart oyunlarının babası Magic'de de tüm kartlar paralıydı, artık o devir kapandı mı? O zaman millet gayet al-sat yapıyordu. Burada neden olmasın?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
MTGO bir açıdan garantisi olan bir oyun. Tüm istediğin kartları zaten hiç paket açmadan alabiliyorsun, ikincisi yok olma ihtimali yok. Köklü.

Artifact daha yeni çıktı, yatırdığın tüm paranın çöpe gitmeyeceğinin garantisi yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

5 gündür oynuyorum. Oynadığım en iyi kart oyunu diyebilirim. Kartlar sadece para ile alınabiliyor evet ama böylesi daha ucuza geliyor şuan için emin olun. İlerde ne olur bilemem.

Oyunda phantom draft diye bi mod var. Bildiğiniz arena. Hiç kendi destenizi yapmadan ücretsiz bir şekilde orada da oynayabilirsiniz feci zevkli. Casual phantom draft modu var girdiğinizde size 5 packden 60 kart çektiriyor. Kendinize bu kartlardan bir deck oluşturuyorsunuz ve normal Heartstone'da ki arena gibi girip win streak yapmaya çalışıyorsunuz. Casualda giriş ücreti yok ancak kazandığınızda elde ettiğiniz birşeyde yok. Expertte ödül kazanabileceğiniz çeşitli draft modları var ancak giriş için para vermeniz gerekiyor.

Başlangıç için düzgün bi deck yapmakda gayet uygun. Ben full green deck kullanıyorum. Valla sadece 3x Cheating Death aldım diğerlerinden bi tık pahalı olarak onlarda tanesi 8 lira. Diğer kartların hepsi 10 kuruş ile 90 kuruş arasında değişiyor. Çok güzelde oyun alıyorum. Ha tabikide bu şekilde kalmayacak para yatırmam gerekiyor. Mesela Drow Ranger almak istiyorum hero olarak. Şuan 42 lira pazarda. Ancak deli gibi para yatırmadanda eğlendiriyor oyun şuanda. İlerde tabikide kart havuzu büyüdükçe daha pahalı kartlar olacak ancak metanın bi tık altı deckleri oluşturmanın sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Yeni kartlar geldikçe eskiler çok daha ucuz hale gelecek çünkü. Şuan en pahalı kart Axe. 70 lira altına düşmüştü en son fiyatı. Oda hero olduğu için 1 tane almanız yetiyor illa lazımsa.

Oyunun sıkıntıları yok değil tabikide var. Şuan cidden dengesizlik var deckler arasında. Acil ayar çekmeleri gerekiyor bazı kartlara mesela. Onun dışında çok fazla eksiği var oyunun. Gameplay olarak çok iyi eyvallah ama sanki daha betadaymış gibi oyun. Valve acele etmiş baya niye bilmiyorum. Ne ranked var ne bişey. Hardcore oyuncular için bi progression yok oyunda şuan için. Tuhaf..

Bu arada şanslıysanız oyunun parasını çok rahat çıkartabilirsiniz kartlardan. Arkadaşa başta verilen 10 packden Axe çıktı 80 liraya sattı direk. Redditte falan çıkan bütün kartları satıp sadece phantom oynayanlar bile var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...

benim aklımın almadığı nokta valve gibi "oyuncu yanlısı" olarak görülen şirket nasıl oluyor da böyle bir modele kandı. hepsini geçtim nasıl oluyor da oyuncuların bir karta o kadar para vereceklerini düşündü bu adamlar yav. kaç yıldan beri bu endüstrinin tepe noktasındasınız bir de.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...