Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guild Wars 2 : Path of Fire (22 Eylül)


yazuach

Öne çıkan mesajlar

warrior gibi mele karaktere d/d gibi spell skiller verilmesi, mageye sword vs. karakterlere tam zıttı silahlar verilmesi hoş düşünce. baya oynanabilirlik artıyor.

thiefe rifle ilginç. yan silah olarak kullanılabilir belki. 1200 range veya daha fazlası cazip kılar herhalde cünkü canı ve armoru en az karakter. bir iki aoe skill verseler güzel olurmuş.

karakter tanıtanların bazısı ilk defa oynuyor gibi tuhaf. mesela engineer ile mesmeri gösterenler arasında ne kadar fark var. adam trinketsiz oynuyor sanki. gameplay videosunda guardian oynayan arkadas daralttı izlerken.

nightfall görünce nostalji oldum, müzikleri de güzeldi

edit: imla
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:

Yeniden başlayacaklar için expac oldukça iyi bir dönem.

Oyunu aldığında zaten max level boost ile geliyor.

Yeni haritaları oynarken zaten yeni açıklanan spec'i de açma şansını yakalıyorsun ve kullanacağın silahı da oyun zaten sana veriyor.
Görsellik dışında bir kaybın olmuyor.


Diğer oyunculardan geride kalma gibi bir durum söz konusu mu ? mesela wow da bir exp geldiğinde bütün itemler çöp olur herkes hep birlikte bütün eventlere aynı seviyeden başlar gibi başlar. GW 2 de de aynı durum vardır herhalde.

Ben ilk versiyonunu oynamıstım tekrar bu POF ile baslamak istiyorum. Noob muamelesi de görmek istemiyorum. O yüzden soruyorum var mıdır öneriniz olur götürürsün mü yoksa hocam sen GW 3 ü bekle mi ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gw2'de öyle geride kalmak gibi bir durum yok. Diğer mmorpgler gibi her yeni expansionla yeni level cap, yeni itemlar falan gelmiyor. Herşey aynı. Gw2'ye gelen expansionlar oyuncuya oyunu daha farklı şekillerde oynama olanağı sunuyor. Yeni content, yeni specler, glider-mount gibi yeni özellikler, daha fazla mastery falan. Stat konusunda herhangi bir değişme olmaz.

WoW'da dediğin gibi mesela her yeni expansionı geçtim patchte bile bir önceki itemlar çöp oluyor. Bu oyunda hedefin ascended setini tamamlamak. Onun ötesinde bir stat artışı yok ki oda inanılmaz zamanını alacak birşey değil. Ondan sonra istersen yeni skinler için veya legendary itemlar için uğraşırsın. Legendary itemların ascended itemlardan stat konusunda farkı yok. Ancak ascended itemlar belirli bir statta gelir ve başka bir stat kombinasyonu istersen yeni bir item elde etmek zorunda kalırsın. Bu olay farklı legendaryde. Statlarını istediğin zaman, istediğin yerde değiştirebilirsin. Artık rune ve sigillerde değiştirilebilir oluyor. Oyundaki item olayı bundan ibaret.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Ben bu oyuna 2k saatimi vermiştim vanilla zamanında, HoT çıkmadan kısa süre önce bıraktım, HoT ilgimi çekmemişti. Oyunda zamanımın büyük bölümünü WvW'de roamer olarak geçirip küçük çaplı dövüşler arıyordum.

Şunu merak ediyorum, HoT olmadan son ek paketle oyuna dahil olmak mantıklı mıdır acaba? HoT'un PVE'si ile uğraşmak istemiyorum. Livin World denen naneyi hiç sevmedim çıktığı zamandan beri zaten. Gerçi son ek paket de living world ağırlıklı olacak gibi duruyor ama fiyatı iyiymiş denenebilir gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...