Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

II. Abdülhamid


Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

Şu aralar youtube ve basında çok fazla propogandası yapılıyor; II. Abdülhamid'in mükemmel bir insan ve yönetici olduğunu savunan ciddi bir kitle var. Hatta geçen bir youtube videosunda şöyle bir yoruma denk geldim. Siz ne düşünüyorsunuz?

http://img.ctrlv.in/img/17/07/25/5976f9ca2584b.png
https://www.youtube.com/watch?v=zzQdVPmKxUI
https://www.youtube.com/watch?v=YMeQk4DTrr0
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

100 kusur sene oncenin uzun adami, bundan 100 sene sonrada ayni goygoy donucek ne yazikki. Kendisi ve ailesi icin cok cok iyi ancak tebaasinin anasini aglatmis. Komplolar bizde prim yaptigi ve cehaletle symbiotik iliski icinde olduklari icin "abdulhamit gitmeseydi ortadogu bizimdi" kafasinda tipler var sanki ingilizler almiycakti her turlu. Sehir efsaneleriyle tarih ogrenince imparatorlugun yikilma sembolu olmus adami efsane ilan ediyorlar iste.

Ummeticidr bizdendir diyorlar oysa hayatta olsa islak odun ile kovalar bu tayfayi oda cok net. Abdulhamitin ummetciligi zaruret ve paranoyadan dogmus ici bos ve doldurmaya gayret etmedigi birsey, cehaletten dogan hayallerle tesebbus edilmis birsey degil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

TÜrkiyede insanları incelerken icraatlardan çok laflar konuşuluyor. Birisi müthiş şeyleri başaracak kapasitedeyse zaten öncesinde büyük şeyleri başarmıştır, öncesinde ufak şeyleri başarmıştır. 2. Abdülhamid neyi başarmış da tahttan inmeseydi daha iyi olacaktı, bu soruyu sormak lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

neyi anlatsinlar canim..

basortulu bacimi kimse yemiyor artik hepsi basortulu ..hicbiri de magdur degil en yalani bile biryerlere mudur oldu meclisteki mv lerin hepsi neredeyse basortulu, hepsi danisman hepsi arpalikta artik..magdur diye gosterebilecekleri kendi basortululeri artik bmw lerde anca bakin bana son model mercedes gelmedi bimiwi vermedi avantadan bunun zirhlisini diyebiliyorlar anca..

ekonomimiz saane hala bogulmadik bak i da kimse yemiyor butun kredileri affettiler bankacilik sisteminin ortasina yapti butun batik kredilere hazine garantisi kazandirdilar..hepsi batik kredi onlarin da..

secimden once askiya aldiklari ne varsa simdi kokune kadar basacaklar..akliniza ne gelirse ..balayi bitti..

tarim ..hayvancilik..

arada bir allah dualarini kabul ediyor da gazzede filan birsey oluyor...mal bulmus magribi mode de eski plaklari koyuyorlar..mavi marmarasi onlara odenen tazminatlarin ic edilmesi filan ..karistirma oralari..

kendi tabanlari bile ekonomik avantadan sessiz..yoksa siyasi birlik particilik ayagi coktan bitti..sadece mali bolusen tipler var..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...