Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Altın Elbiseli Adam...


Mino

Öne çıkan mesajlar

Masticore said:

Prof. motorcular ama bir an dikkatsizlikle boş yolda bile kaza yapma riski cok.


Yetenek, bu işi meslek olarak yapmak, robocop gibi giyinmek vb. kazalara bağışıklık anlamına gelmiyor. İlla ki dikkat etmek ve defansif kullanmak lazım. Barkın bunu çok unutan biriydi. "Hocanın dediğini yap, yaptığını yapma kanka" diyip geçerdi kendi apaçiliğine, kötü tercihlerle kullanırdı motoru. Ölümünün bu şekilde hanzo bir yaya yüzünden olması ekstra trajik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Korumasız düz bir insan vücuduna binicisiyle birlikte 200-250 kg bir kütle çarpınca ölmesi için 40-50 ile gitmek yeterli. Adamın altındaki motor da 200cc bu arada. Parçaları sökülmeye başlar herhalde 150'yi geçse.

Detayını bilmediğiniz konularda "he motorcu 200'le gidiyordur kesin gebermiş işte" diyip geçmek ne kolay ya. Cehalet mutluluk işte. İnsanların hassas olduğu konularda detayını araştırıp öyle konuşursanız iyi olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yayanın kurallara uymadığı apaçık, motorcununki gayet bilinmez bir durumken yarattığın önyargı ve "üzülemiyorum valla" demen tarafını belli ediyor, boşuna R yapmaya uğraşma şimdi.

Dediğim gibi, o motor binicisiyle birlikte su içinde 200 kg var, 225-250'ye kadar da yolu var. Çıplak bir insanın doğrudan vuruş ile ölmesi için gereken hız olsa olsa 40'tır. Köprüde de hız sınırı motosikletler için 90'dır. Dolayısıyla adamın 100 ve üzeri bir hızda gittiğine dair somut bir bilgin yoksa aşırı önyargı ile saçma sapan yorumlar yapıyorsun.

Barkın'ın ana suçlu olacağı tek senaryo emniyet şeridinde vurmuş olması olur. Kamera görüntüleri çıkarsa bakarız ona da.

Kazanın nasıl olduğunu bile bilmeden, okumadan etmeden "apaçi motorcu ölmüş, bari yayayı öldürmeseymiş" gibi sözelci sözelci yorumlar yapıyorsunuz. Fizik bilmez, momentum bilmez, mantık kuramaz, zevzek nesil. Daha 15 dakika önce başka arkadaşımla da tartıştım bunu.

Aynı kazada motoru çıkar araba koy, merak ediyorum şu "üzülemiyorum vlla cnm :sS" sığlıklarının yarısı yapılır mıydı...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

Adam 200le gidiyor demedim
Gidiyordu ise anormal dedim.

Ilk mesajimda da, kurallara uyarken kaza olduysa trajik olmus dedim.

Ama biliyoruz ki bu adam genelde kurallara uyan biri degildi.


Hiç videolarını izledin mi abi? Apaçi motorcu mu sandın adamı?
Güvenlik en ön planda. Adamın amacı motorsiklet sevdirmek, ön yargıyı kırmak. Çoğu büyük markanın fabrikalarını geziyor, lansmanlarına katılıyordu.
Her videosunda güvenliğin ne kadar önemli olduğunu defalarca vurgulardı.
Zaten yayanın olmaması gereken bir yolda yayaya çarpıyor. Daha konuşmaya gerek Yok bence
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...