Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ozark (2017) - Netflix


Auril

Öne çıkan mesajlar

ben de beğendim. ama ne diyorum. heyecanlı, köyü kasabası rednekleri güzel olsa da kurulan bir bağ yok karakterlerle seyirci arasında. birine bir şey olma ihtimali beni germiyor yani.

illa böyle olmak zorunda değil belki, ama hatırlamam ben bu diziyi sonraki sezonu açarken. bir BCS değil. benim 10/10'um BCS'dir. aksini iddia eden cokomantistir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
trailer pek heveslendirmemisti. daha flashy, kolaya kacan bir dizi gibi gozukmustu. oyle degilmis. harikaymis. sezon akti. (tu)

pilot'da marty del'e "this dale carnegie meets pablo escobar ruse, that's beneath you" diyor. sonra da del mermi manyagi yapinca sok icindeler.

halbuki ep8 flashback'inde del ile ise baslar baslamaz eski muhasebecinin oldurulup gozlerinin cikarilmasini izliyorlar.

haftalik izlesem farkeder miydim bilmiyorum. bingeleyince goze batti. sahneleri tekrar tekrar izledim. belki de marty del'in paranoyasi icin o kelimeleri secmistir ama yanlis anlasilma ihtimalini goz ardi etmek writingi bu kadar iyi diziye yakismadi.



snell dayiyi baska bir dizide avustralya rednecki olarak izlemistim. simdi amerikan redne -eeeehhmmmm- hillbilly'si olarak izlemek sapka cikarttirdi.

arrested development sakalari yapmak kacinilmaz ama jason bateman cok iyi gitmis, onu da kabul etmek lazim.

ruth, snell yenge, sayko-fbi gibi karakterleri cok sevdim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...