Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pic Thread (Definitive Edition)


quixef

Öne çıkan mesajlar

o tamamen kişiye ve duruma göre değişiyor ya. ben son 2 seneye kadar mükemmeldim mesela, geberinceye kadar durmadan koşsam veya aşırı sıcak olsa bile terlemez, terlediğimde bile çok az terleyip tamamen kokusuz olurdum. şimdi durum değişti sürekli hareketsiz durmaktan ve özellikle saunaya başladığımdan beri(ya da yaş ilerlemesi de olabilir bilmiyorum) normal insan oldum. artık oturduğum yerde terleyip kokuyorum. terin kokusu vücudun çalışıp çalışmamasına ve yediklerine göre de değişiyor galiba bi de.

razzRaziel tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben yazları sadece siyah ve beyaz tişört giyebiliyorum ya. hep ıslak koltukaltları. kışın da ıslak da gözükmüyo.

üni de çok gıcık olmuştum internette hep böyle yalan site reklamı çıkardı TERESON sürün bitsin diye. gittim aldım. ulan hakkaten pırıl pırıl oldu koltukaltları. ama bu sefer sırt falan tamamen ıslak. ama yine de o çirkin görüntüden iyi. da sonra kimbilir dedim içinde ne var. kanser direk. attım gitti.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Old Spice'lar iyi her türlü. Aluminyum yok, kıyafette iz bırakmıyor. Aluminyum olmadığı için teri tam kesmiyor, az bir ıslaklık gene oluyor. Ama kötü ter kokusunu kesinlikle engelliyor.

Zaten terleme normal sağlıklı bir bünyede olması gereken bir durum olduğu için ideal deodorant arayışıma Old Spice sonrası son verdim.

Ne nivea silver protection'lar, dove'lar, 8x4'ler denedim. Ne gömlekler, t-shirt'ler feda ettim.

Reklamlar bitti...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...