Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gezdim Tozdum ~~ Kanada ~~


Masticore

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
CN Tower'a çıkıp manzaranın keyfini çıkarmalı. Mimariye merak varsa University of Toronto'unu kampüsü, Brookfield Place, Royal Ontario Museum, Gooderham Building, Art Gallery of Ontario, Roy Thompson Hall, City Hall, OCAD University ve BAPS Shri Swaminarayan Mandir'a göz atılabilir. Her yol Eaton Center ve tabii ki dünyanın en uzun meşhur caddelerinden Yonge Street'e çıkacağı için onları söylememe gerek yok. Tim Hortons'ta kahve içip Timbits yemeden sakın dönme. Bence sırf huzurlu bir gün geçirmek içinde ferry ile Toronto Islands'a gidip ufak bir yürüyüş sonrası manzaranın tadını da çıkarmalısın, fark ettimde özlemişim ya :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Niagara , New york'a geçebilirim (abd vizesi cıkarabilirsem) bir de vancouver'a gidersek rocky dağları aklımda


Newyork çok yakın değil. Ben arabayla newyorktan niagaraya gittiydim. Gidip bi ıslan.

Vancouver da da 4 ay kaldım. Güzel şehir ama uzun kalınacak bi yer değil. Stanley park ta bisikletlen dolaşırsın falan gidersen.

Rocky dağlarında da yazın ortasında kayarsın şişme botla falan. Tepesindeki gölün manzarası da güzel. Ayılar mayılar dolaşıyor ortalıkta. Bisiklet kiralayıp dolaşabilirsin dağda parkur vardı.

Çiçek miçek seversen victoria da bi bahçe vardı baya büyük güzel.
Aha bura.

https://www.google.de/search?q=butchart+gardens&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwjQ0sCuoYvVAhXImLQKHSKODh4Q_AUIBigB&biw=1920&bih=957

Onun harici öyle aşırı gitmen gereken bi yer yoktu sanki vancouverda. Birde torontoya baya baya uzak, gitmeye değermi iyi değerlendir kafanda :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...