Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol [17/18]


Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Hagi'nin oğlundan top toplayıcılar formasını istiyor. Hagi'nin oğlu klup kurallarına aykırı diye veremeyeceğini açıklıyor çocuklara. Bunu gören Hagi, oğluna formasını vermesini söylüyor. Hagi'nin oğlu da çocuğa formasını veriyor.

https://streamable.com/1zv08

Çocuk formayı ne mi yapıyor ? ertesi gün internette satışa koyuyor asdada

https://assets.sport.ro/assets/sport/2018/02/11/image_galleries/653304/ianis-a-dat-tricoul-unui-copil-de-mingi-dupa-meciul-de-aseara-la-nici-24-de-ore-e-de-vanzare-suma-uriasa.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Haftasonu izlediniz mi bilmiyorum ama 4rsenal goygoyu bile artık kalmadı ya, Tottenham resmen skordan bağımsız ezip geçti Wembley'de. Ar5enal bile zor artık. 6unners falan maksimum. Big-6'te anılmazlar böyle giderse EPL'nin geleceğinde.

Yıllardır hücumcu alıp yolluyorsun, sil baştan hücum rotasyonu yapıyorsun da dün derbide Elneny-Xhaka-Wilshere çıkıyorsun orta alanda. Elneny desen tam vasıfsız, Wilshere atanamamış Emre Belözoğlu, Xhaka sağlam kumaştı ama yapamadı atılımı. Ramsey sakat olunca zaten maçın skoru belliydi ama mukavemet falan bekledim açıkçası. Resmen ezildiler. Cech baya top çıkardı yoksa hezimet olacaktı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya halen kabullenmesek de aslında modern futbolda 35 yaşa kadar da artık normal görülecek gibi duruyor. kendine bakan adamlar patır patır 30+'dan sonra da prime performans göstermeye başlıyorlar.

27-28'inden sonra parlayan ve seviye atlayan, transfer yapan adamların sayısı da eskiye göre arttı. eskiden bi luca toni çıktı 10 sene adamı konuştuk. şimdi sandro wagner'i, papu gomez'i ne bileyim bir ton böyle adam var.

misal tahminen ronaldo satılacak yıl sonu, o yaşında olmasına rağmen 100 milyondan aşağıya gitmeyecek vs...

cech'in onun bunun şu yaşlarda olmasının değeri hiç yok artık ya. eskiden de yoktu gerçi kalecide ama işte oynayanı görünce hoşuna gidiyordu, saygı duyuyordun falan. şimdi sıradanlaşıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

diyeceksiniz o zaman vagner love'a 3 milyon verilince niye ağladın lan diye, işte eski alışkanlık :(

gerçi negredo varken o yaş skalasında halen yaşlı adam almak saçmalık ama işte vagner bayağı ipten alacak gibi duruyor bizi ya. doğru adam, yanlış transfer diyordum gelirken de ama işte ipten alırsa zaten aynı babel gibi olur. ona da öyle diyordum hatırlıyorsanız :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

love ile sezonu kacinci bitirecek takim once onu gormek lazim. x yasinda adamin yanina x+1 yasinda adam alinca sezonu ucuncu bitirirsen transferi de ona gore degerlendirmek zorunda kaliyorsun sdfg.

salonda calismayan oyunculara alisigiz. gobekle oynayan bile var. dinamo diye adam aliyorsun 5 kilo fazlasiyla geliyor daha baklavamizi tatmadan. yoksa cikar giggs'ler niye cikmasin.

cengiz'in golu yine akil dolu. asistler cizgiye inip, sagiyla. biraz da duzgun rakibe karsi oynatsalar da izlesek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

aubemeyang in yalan ofsayti olmasa berabere bitermis =P


yalan ofsayt?

her maç alıştınız ofsayttan gol görmeye tabi :)

son dk lacazette kaçırdı asıl ama futbol tanrıları izin vermedi.

Kadıköy Milwall'da ingiliz Arsenalliler yan masadaydı, ben spurs forması ile :) keyiflyidi oh mis!

manu da kaybedince 2.lik için umutlandı totnım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arsenal o oyunuyla puan alsaydı zaten Poşet oturur ağlardı kaçan pozisyonlara. 8-2'lik Manu maçından beter durumdaydı takım. Wenger senelerdir sürekli çalkanalır, derbilerde ezilir ama ligde kolay bir fikstüre denk gelip özellikle Kasım-Mart arası galibiyet serisi yapar ve CL spotunda kalma hedefine ulaşırdı. Ama şimdi 6.'lık için oynuyorlar, transfer falan değil direkt TD değişimi şart.

EPL ağırlıklı Britanyalı oyuncularla oynanan bir lig iken 90'ların sonunda getirdiği Fransızlarla anti-tez olmuştu Manu'ya Wenger ve bu şekilde 3 şampiyonluk geldi. Fakat EPL giderek globalleştikçe ve sermaye takımları arttıkça yetemedi. Hani bu durum 2-3 senelik de değil Invincibles kadrodan beri rekabetçi de olamıyorlar 10 küsür senedir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...