Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol [17/18]


Natanyal

Öne çıkan mesajlar

abdelhak nouri'ye çok üzüldüm. 20 yaşında hayatı bitmiş çocuğun.
http://www.eurosport.com/football/ajax-midfielder-abdelhak-nouri-suffers-severe-brain-damage_sto6252000/story.shtml

geçen hafta sahada fenalaşmış, sonrasında 20 dakika boyunca kalbi durmuş galiba. oksijensizlikten beyninin büyük bölümünde hasar meydana gelmiş.
bundan sonra yeme, içme, konuşma, etrafındakileri ayırt edebilme gibi şeyleri bile yapamayabilir demiş kardeşi.
çok acı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Everton bu sene Championship'ten kaleci + stoper için 50 milyon pound bonservis bedeli ödedi sgfgd.

Adamlar müthiş pazarlıyorlar liglerini ve haliyle kulüpler abuk subuk paralar kazanıyor yayın haklarından. Bir de bizdeki gibi çok uçurum yok takımlar arasında. Güncel başarı odaklı dağıtıyorlar parayı. ManU ve Lpool 200 alırken Bournemouth 50 almıyor yani. Aradaki makas çok cuzi.

Haliyle arap yağı bol bulunca sürermiş misali piyasa uçuyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok kapalı devre oldu EPL. Oyuncu gidemiyor, çünkü Real-Barça bile artık çıkamıyor o bonservislere. Dışardan top class oyuncu da çalamıyor. O yüzden kendi yıldızları ile kavruluyorlar ve en iyiyiz rüyasını yaşıyorlar. Fakat artık İspanyolları geçtim Fransızı, Almanı da tokatlıyor CL'de İngiliz takımlarını.

Transfer haberleri hep Lukaku, Alexis, Agüero, Kane üstüne falan; sürekli birbirlerine bu adamları yazıyorlar. Lukaku tabii ki iyi bir forvet ama Griezzman veya Aubameyang gibi kendisinden 1-2 gömlek iyi golcülere verirken düşüneceğin bonservis ile Everton'dan Manu'ya transfer yapıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lukaku'dan daha iyi en az 15 forvet sayarsın. O para tamamen menajer cebi doldurmalık, paravan bir iş bana kalırsa başka bir şey değil ya...

İngiltere'deki para akışına bir şekilde dur demeliler. İyice boku çıktı. Özellikle Manu'ya para harcatan Mourinho yine birilerini zengin edip prim topluyor. Ona bi boklar ypamak gerek...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Manu her zaman finansal açıdan en kuvvetli takımdı ama hiçbir zaman bonservise para saçmadı. Alex Ferguson sonrası hem fail durumdalar hem de deli gibi para harcıyorlar. Atıyorum bu paralar ile forvete Griezman orta sahaya Kroos, defansa Bonucci falan da almıyorlar. Lukaku, Martial, Mkhitaryan, Shaw, Pogba gibi adamlara gidiyor tonla para; yine toplam kalitede EPL'nin en iyisi olamıyorlar kağıt üstünde. O kadar adam alan takım bir maça çıkıyor Fellaini'ler, Mata'lar, Lingard'lar, Carrick'ler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sdfsdaf komplo harbi, bana hiç sağlıklı gelmiyor bu para akışı ya. deli paralar çok saçma sapan adamlar etrafında dönüyor. temiz olduğuna inanmak istiyorum ama olmuyor. kemal sunal'ın senet karşılığı öküzü saydığı düzen bile daha mantıklı sdafas

mourinho ama harbi primci. onu tartışırız istediğiniz kadar :(

adamın son yıllarda yaptırdığı transferlerin tamamı hep aynı menajerlerden (mendes, raiola) ve hep bu yüzden gittiği takımların demirbaş oyuncuları ile kavga edip duruyor falan. Onları yolluyor sonra.

herif geldiği gibi para eden her şeyi satıp gidip mendes'ten oyuncu almazsa rahat edemiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Lukaku'dan iyi 15 forvet saysanıza bi, aynı EPL mi izledik geçen sezon onu bir netleştirelim.


15 abartı da ilk 10 da değil kesinlikle.

aklıma ilk gelenlerden yürürsek

suarez
neymar
messi
benzema
morata
griezzman
lewandowski
higuain
dybala
aubemeyang
aguero
harry kane
cavani
ibrahimovic
lacazette piçi

aklıma daha üst sınıf gelmedi yalan yok sfsad ben beğenmiyorum ama diego costa da daha iyi. ben eklemem ama, lukaku'yu tercih ederim.

fizik olarak feci dominasyonu var ama hiç komple bi adam değil lukaku. ŞL'de son yıllarda sürekli iş yapan hiçbir takımda sürükleyici forvet olamaz.

sanchez'i forvetten sayabilirsek artık ekleyebiliriz gerçi. ha üstten de messi ve neymar'da çoğunlukla kanat forvet ama forvet oynuyorlar döngüde sık sık. onları da çıkarsan yine lukaku'ya gelmez sıra bence.

mbappe ve belotti de eklemek isterdim ama onlar daha toy. erken eklemek için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Ayrıca Belotti ciddi anlamda gelecek yıllarda çok büyük sükse yapacak eminim. Juventus falan yapar ya da Milan büyük ihtimal. Takip etmekte fayda var. Çok kral adam olacak.


Milan, Aubameyang transferi için yapılan görüşmelerin çıkmaza girmesi üzerine, Andrea Belotti'yi listenin ilk sırasına aldı. (Sky Italia)

Kalbim temiz yemin ederim :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lukaku'yu çok küçümsüyorsunuz ya.

Fiziği inanılmaz, yaşı genç, Drogba'nın daha iyisi olacak bir kaç sene içinde bunu da çok net belli ediyor.

Yani EPL'deki maçları izlemesem katılacağım da üstte saydığın adamların yarısı Lukaku'nun şu halinden bile iyi değil. 3 sene sonra da top 3 olacaktır Lukaku diye bırakıyorum buraya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Drogba bambaşka seviyeydi ya, Lukaku ilk çıktığında da yeni drogba olacak deniyordu ama çok zor.

bir kere drogba da inanılmaz bi oyun görüşü vardı. duracağı yeri vs. olayını geçtim takımındaki adamların bile hareketlerini okuyup ona göre iş yapıyordu. çok akıllı adamdı.

lukaku da o mesela hiç yok. lukaku'yu oynattığın sürece verimli, drogba var olduğu takımı organize de ediyordu.

onu geçmesi falan imkansız.

ben daha ileri gidiyorum hatta, drogba'nın en formda olduğu dönemlerde piyasada şu paralar dönüyor olsaydı lukaku'dan çok daha pahalıya bi yerlere transfer olurdu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...