Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Duty Free Ürünler


NightLord

Öne çıkan mesajlar

Baggio said:

Normalde sahte falan olmadığı sürece "100'e aldığım şeyi 80'e getiriyor" yeterli olmalı alıcı için, şu "fazla kar etmesin pezeveng" mantığı nedense yerleşmiş kıskanç Türk milletine.


ben açıkladım örneğimi verdim hala yanlış şeyler söylüyorsun.

adam tr tekel fiyatı ile aynı fiyata veriyorum diyor blue label'ı. yaptığı şey de carrefour fiyatına bakıp "Az biraz düşüreyim belki yutarlar" demek.

asriel mantıklı bir şekilde üzerine az koyup yapıyordu aynı şeyi ve ona rağmen talep olmadı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

"Az biraz düşüreyim belki yutarlar" demek.


Ben adıma niyet okuma. Benim bildiğim Carrefour veya Migros gibi yerler hepsinde en ucuz olmasada normal marketlerden ucuza satarlar. Genel olarak diyorum. Birde oraları gösteriyorumki inanmayan gitsin baksın.Şu ucuz dediğiniz marketlerin adını verin bi gidiyim bakıyım. Yoksa hayal ürünü olarak sayıcam.

2. si benim öyle illa satmak gibi bi derdim yok. 10 tl kâr ediyim 20 Tl kâr ediyim gibi bi derdim yok.Getiriceksem dişimin kovuğu kadar da kar ediyim .
3.sü burdaki insanların kafa yapılarınıda çok çok iyi bilirim. Herkesi kastetmiyorum. Ama şu " sen bu kadar kâr ediyorsun. Üstüne fazla koyuyorsun " diyen kitle (hepsi değil) ticaretten zerre anlamıyor. Ben atıyorum rakıyı 1 TL'ye alsam. 11 TL'ye mi satıcam? 2.si bişi alınıcaksa piyasa bakılır en ucuzu alınır. Benim gibi satanlar arasında en ucuzu kim gibi.. Yani adam okadar kafayı yemişki kendi menfaatini düşünse yine bunu demiycek. 1 TL 'ye rakıyı alsam alış fiyatını sölesem 60'a satsam almıycak 59 koydum diye. Fazla koydun dicek lan sen kendine baksana 59 TL'ye bulabiliyor musun bulamıyor musun? Önemli olan bu. Hasetinden kendine zararı var. Kimseyi kastetmiyorum kimseyi kişisel olarak tanımıyorum çünkü.
Şu 700 TL'ye bandrollü Blue Label satan market hayal ürünü değilse bi verin ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

NightLord said:

15'e yakın single malt içtim çoğuda scotch single malttı. Hepsinide tek başına hiçbirşeyle karıştırmıyarak sadece hafif soğuk suyla karıştırıp viski bardağında baya gurme edasıyla içtim. Hepsi tabi ayrı güzeldi. Dil , damak meselesi ama Blue Label gerçekten üst düzey onlara göre.
Viski bardağı bu arada budur:
http://www.crateandbarrel.com.tr/content/images/thumbs/0088439_glencairn-viski-bardagi_558.jpeg


nikka from the barrel dene kesin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eldar said:

Girişimine darbe vurulmuş, 3 litre olan vergisiz hakkı 1 litreye indirilmiş.


o kısıtlama şimdilik kabin ekibi için. "aracı kullanan ya da araçta hizmet veren" falan gibi bir ibare vardı. tabi girişimci de kabin memuruysa bilemiyorum :)

hah buldum. https://forum.paticik.com/read.php?5,8536705,8727652#msg-8727639

samaella said:

Freeshoplara da düzenleme gelmiş.

Eskiden alkol derecesi yüzde 22'yi geçen içkiler 1 litre, geçmeyenler ise 3 litreye kadar alınabilirken, yeni yönetmelikle ulaşım aracı sürücü ve hizmetlileri için bu miktar, en fazla 1 litrelik 1 adet alkollü içki şeklinde değiştirildi. 3 karton olan alınabilecek sigara miktarı 1 kartona, 600 ml olan parfüm miktarı ise 120 ml'ye düşürüldü.

Türkiye'den çıkış yapan yolculara bu oran 3 katı olarak uygulanacak.


edit: şurda da bir "3 gün şartı"ndan bahsediliyor. http://www.airporthaber.com/havacilik-haberleri/dutyfree-yonetmeligi-yenilendi.html "gittiği yerde en az 3 gün kalmış olma şartı kaldırıldı" şeklinde. gene nakil aracı görevlileri için. de öyle bi şart varmıştıysa, yatılar falan baya azaltıldı diye biliyorum tk ekiplerinde 15 temmuzdan sonra herkesi deli gibi eleman çıkardıkları için. hiç alamazken "taam al ama çok alma" denmiş gibi.

gerçi bu dediğim yatıların azalması olayı daha çok do&co'da çalışan flying chef tatavası için sanırım. kabin ekibi hali hazırda kalıyor olabilir. öyleyse vurmuşlar baltayı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Goering said:

NightLord said:

Şu 700 TL'ye bandrollü Blue Label satan market hayal ürünü değilse bi verin ?


950tl cektiler bugun sordum, bandrollu
sisli kismet tekel

fena degildir fiyatlari, amstel bira 10tl

Demiştim.

Masticore said:

https://www.amazon.com/DILISS-Stainless-Chilling-Reusable-liqueurs/dp/B06XCST881/ref=sr_1_13?s=home-garden&ie=UTF8&qid=1502777793&sr=1-13&keywords=ice+cube

şunlar çok güzelmiş


Nightlord satıyor mu abi cevap vermiyor...

Onlardan hiç görmedim hocam ama bakarım bi yinede.


Masticore said:

NightLord said:

39 kişilik kafileyle gelen adama vurmaz bişi ^^


Monkey shoulder'i merak ettim getirirsen ben de alicam 1 tane


Goering said:

iyidir baya getir, 2 tane de ben alicm

yazmistim da, her ay 2 tane alirim


Fiyat vericem yakın zamanda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...