Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasi gencler? Memnun musunuz durumdan?


di

Öne çıkan mesajlar

1 ay 10 gun olmus forumu, haliyle de moderasyonu birakali. Dedim bi gireyim bakayim neler olmus. 70 kadar sikayet gelmis, 60 kadari hakaretten, milletin birbirini sevmesinden, aptal demesinden, forum formatina uymayan konulardan falan.

Merak ettim, sorayim istedim. Memnun musunuz bu halden? Daha mi guzel oldu boyle?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence ortada ne memnun olmalık ne de olmamalık bir durum yok. aktif 40 yazarının 20'si kanka olan, üye alımı herkese açık olmayan ve yaş ortalaması da 30'lara dayanmış bir forumda moderasyon olsa nolur olmasa nolur. o şikayetler de komik komik şikayetlerdir muhtemelen futbol bölümünden falan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yok. Ben bu zamana kadar forumdan 1.5 kişiyi şikayet ettim. 0.5 olan konuyu "derail" etmişti.

Öteki 1 olan ise bana da değil eşime hakaret etmişti. Kendisine hiçbir ceza uygulanmadı. O zamandan bu zamana şikayet butonuna basmıyorum. Çünkü bir anlamı yok. Allahtan modez var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ak gandalf olarak mı döndün peki? şaka bi yana adminler eru ilúvatar gibi fazla müdahale etmeden, forumu kendi haline bırakınca daha iyi oluyor bence. tartışma çıkan her konuda moderatörlük yapmaya gerek yok.

ben de hiç şikayeti kullanmıyorum. bi tane alien porn gifi konmuştu onu reportlamıştım bi asdfgh
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

sikayet butonuna basan herkesin omurgasiz olmasi.
sen geçen bone a girişmiştin mesela. GÖRÜYORUM Kİ HALA BANLENMEMİSİN?

Ve Di, memnunuz ya değiliz gibi bir durum yok. Gergin bir adamsın, forumun cumulative gerginliği azalmış oldu onun dışında herhangi olumlu olumsuz bir şey hissetmedim şahsen.

Üye alımı kapalı kalsın, üstte denmiş herkes eşşek kadar adam artık futbol bölümündeki gencolar dışında gerilip kavga eden falan pek olmuyor, olsa da aramızda hallediyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

En az 200 kişi vardır aktif kullanan, bi o kadar da aktif stalker vardır. Konuları sadece okuyup hiç yorum yapmayan baya insan var. Totemic sen de muğlalı tatlı bir çılgınsın kendini dışlanmış hissetme =* =*



Di senin gidişin kişi olarak kötü oldu çünkü insanlara BAM GÜM patlayan sevdiğimiz bi insan eksildi. TÜĞLAY GERİ DÖN. Ama admin olarak meh çok bi fark göremedim. Belki ninja geri gelip konu spamlese hani aktif admin diye ağlardık, şu anda cidden sütliman.

Son olarak

Vingthor said:

sikayet butonuna basan herkesin omurgasiz olmasi.


ZAAAAA bunu direk şikayet ettim. İÇİNDE PATLASIN HAOAOHOHOAHOAH
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

En az 200 kişi vardır aktif kullanan, bi o kadar da aktif stalker vardır. Konuları sadece okuyup hiç yorum yapmayan baya insan var. Totemic sen de muğlalı marmarisli tatlı bir çılgınsın kendini dışlanmış hissetme =* =*


önce şunu düzeltelim hakaret etsen daha iyiydi axeciğim. ama teşekkür ederim sebepsiz yere mutlu oldum. B)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...